Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nyünyüs

5 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nyünyüs kalandjai Moszkoja :) 2008.06.08 17:33:00
Egyik kedvenc történetem a moszkvai metrón esett meg. Aki volt már Moszkvában tudja, hogy mi a különbség az ottani metrószerelvények és a miénk között. Kinézetre semmi, a különbség csak az elhelyezett plakátokon észrevehető. Annyit azért nem árt tudni, hogy egy kicsit…..
Ezekszerint nem csak a számtech boltoknak van bajuk a hitelkáryamultik tranzakciós tarifáival. Velük szemben viszont a Deichmannban lehet kártyával vásárolni, épp csak azt felejtik el közölni, hogy a tranzakciós díjat a vevő fizeti:Anyu vásárolt a Deichmannban 9990 Ft-ért…..
Kedves olvasóink, vége a szájkaraténak, ha eddig úgy tetszettek érezni, hogy a címadás egy könnyű szakma, akkor itt a soha vissza nem térő alkalom, hogy végleg bevonuljanak a magyar tévétörténelembe. Az RTL Klub nyáron mutatja be a Grace klinika spinoffját (testvérsorozatát), az…..
Alábbiakban összeszedtem azokat az utas kategóriákat, akikkel nap, mint nap megosztom a közös utazás feledhetetlen élményét: BKV utazóközönsége egy külön állatfaj (nem kell hőbörögni, én is ide tartozom) és meg kell Önöket nyugtatnom, hogy addig jó amíg nem a volán…..
Nyünyüs kalandjai Ülések 2008.02.03 19:16:00
Végállomáson jobb esetben még hely is van. Ilyenkor jó, ha az ember meggondolja, hogy hova is ül. Egyes ülésre (nem egybe olvasni!) ülni biztonságosabb, mint a többszemélyes helyek, de bebizonyítom, hogy ennek is van ám hátránya. Például, az ’add át a helyed, csak…..
Nyünyüs kalandjai A végállomás 2008.02.03 18:43:00
Senki ne ijedjen meg a cím alapján, még csak most kezdek belelendülni, semmi féle búcsúzkodásról szó sincs... Legjobban a végállomást szeretem. Na nem csak azért mert az az utazásom végét jelenti, bár ez sem utolsó szempont. Buszra szállni a végállomáson a legjobb. Olyankor…..
Nyünyüs kalandjai 2008.02.03 18:34:00
Miért pont Nyünyüs? Annyira nem illik rám, hogy szinte rám van szabva ez a becéző… Egy csomó ’ny’ betüs dolog igaz rám. Lehet nyúzni, sokat nyüglődök, nem vagyok nyálas (max. priviben), nem nyafogok, nyanya sose leszek, nyekeregni szoktam… Nyaranta jól…..