Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Owl La La

0 bejegyzést írt és 50 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nehezített pálya a mostani, mert garantáltan nem engem vártatok, de az van komáim, hogy sixx atyánk bokros teendői miatt sajnos kénytelen volt ideiglenesen lemondani a trashadagjáról, ezért mára az átlagon aluli színvonal meg az ócska viccek jutottak, dehát ezt a békát most le kell nyelni. Anikó van…..
Owl La La 2018.11.22 15:21:59
@bElannaTorres: "Zsu a kedvencem! Senkihez nem alkalmazkodik, akit nem sértegeti azt kedveli, csak a cuccait adják vissza"" Pont nem, Csoki is tegnap megkért mindenkit, hogy menjenek ki erre Zsu ok nélkül visít, mint malac a disznóvágáson, de mondhatnám a légvédelmi szirénát is. Már alig mernek neki mondani valamit, ahogy Csoki is fogalmazott, mert ordít, mint egy bolond. Egy (ideg)beteg ember inkább szánni való, mint mulatságos.
Erről jut eszembe Való világ helyett inkább SZÁNNI VALÓ VILÁG!
Owl La La 2018.11.22 15:57:47
Szerencsétlenségünkre Bajusz celebrálja a mai szeánszot, akinek a műsorvezetői képességeire én nem vagyok hajlandó több szót vesztegetni, mert azok egyszerűen nem léteznek. És hogy tovább fokozzuk a nyomort, azzal a műsorelemmel kezdünk ma, amit én soha többé nem akarok látni a Való Világban: a…..
Owl La La 2018.11.22 01:46:40
@jóképűkirály: szerintem meg is válaszoltad, hogy miért jelentkezett egyáltalán Zsu, ha ilyen idegbeteg, nem bírja a kritikát stb.: szerintem fogalma sincs róla, ha valaki szembesítené vele, hevesen tiltakozna. A szeménél az nem kialvatlanságtól lehet, attól maximum karikás, táskás lehet a szem, de nem barnul be durván a szemkörnyék. Meg ő amúgy is annyit alszik, mint mások. Aureliónak ilyen barna egyébként a szemkörnyéke, korábban, míg együtt volt Anikóval, gondoltam is kézen foghatná és elvihetné valami kivizsgálásra. Zsuval is valami hasonló lehet. Már beszélgettünk itt erről valakivel, én valami májgondra tippelnék, a vesebajtól inkább táskás lenne a szem.
Anikó a fényesre lenyalt hajában jelenti pipaszár lábakkal állva a blue box díszletben, hogy gratulázik Puskás Petinek, amiért stabil légszomj mellett is levezényelte élete első VV párbaját. Node csaptyunk bele a lecsóba/-be, lássuk, hogy mi volt vasárnap before the tetemre hívás!..
Nem szarozunk, rögtön belecsapunk vietnámi papuccsal a szarkupac közepibe, TÁNCVERSENY, no lám. Míg Zsu, aki legjobb napjain félhomályban néha tud úgy csücsöríteni, ahogy Marisa Tomei a legszarabb pillanataiban, az előző napi bebaszott csetlés-botlás kékzöld nyomait alapozózza a lábán, addig a kanok…..
Onnan folytatjuk, ahol tegnap abbamaradt a történet, Értékesítési Vezető Fíreg Gábor és Spori Dávid baktatnak hazafelé a bícsen. Dávid, a nagy locsifecsi rögtön megragadja az alkalmat, és átadja a szót Értékesítési Fíregnek, hogy elmesélje mi történt velük, Gábor pedig belekezd. És gyerekek, nekem…..
Owl La La 2018.11.01 18:55:54
@Slépörskyvischoowskischowaciszkisöinsklein Slepy: hát igen, valamiért Íliász tüze ötször akkora lánggal égett. Csak nem volt ott valami égésgyorsító anyag? :)
A tenger hullámai szinte kihányják magukból a felkelő napot, melynek sugarai egy izmos hobit testre vetülnek. Harcicsivava, szótlan Yodaként tornyosul alvó társai felé, majd néhány megvető pillantás után elindul a partra, hogy megkezdje a napi szarkavarást...
Owl La La 2018.11.01 16:54:56
@Sir Gombóc: igen, ez valóban erő, erőkar, nekem is egyből ez ugrott be fizikából, aztán jött az emelőkar:) azért is írtam azt, amit. Maradjunk annyiban, szerintem Dávidnak kedvezett a feladat, szerinted nem. Egyébként Szandinak korábban csak pár percet kellett tartania ebben a feladatban, így nem volt ember, aki azt hihette, hogy közel egy órát fogja bírni Dávid ellenében:)
Owl La La 2018.11.01 17:14:53
@Sir Gombóc: Valóban, az EmesexDávid párbajjal kapcs. modta ezt az egyik főszerki a kibeszélőben, amit te leírtál, én is néztem:D Más kérdés, hogy ki hiszi ezt el. Még szép, hogy ezt mondják, baromi szigorú licensz köti őket, minden mondatot meg kell gondolni, nem fognak olyat mondani, hogy a show (általuk vélt) érdekében úgy alakítgatják a játékok mentetét, ahogy csak tudják. Persze vannak olyan feladatok, amikor szinte városnyi díszlet van, de az, hogy ússzatok be a tóba oszt hozzátok fel a karikákat, nem olyan ördöngösség ám véghezvinni. Voltak váratlan fordulatok, mikor egy-egy játékos önként feladta, na akkor sem fejezték be a showt, hanem az eredeti tervektől eltérően alakították át.A kávés leveles ládával kapcs. szerintem azért vannak ilyen extra lehetőségek, könnyítések, hogy tudják terelgetni, az általuk vélt megfelelő irányba (az általuk favorizált játékos(ok) előnyére változtatgatni a játék menetét. Persze a sors közbeszólhat, vagy a fagyi visszanyalhat, ilyen a Szandis párbaj végkimenetele (szerintem, tudom szerinted nem). Azt is el tudom képzelni, hogy forróbb helyzetekre van pár ilyen kávés-leveles láda típusú csomagjuk meg egy-két nem nagy díszletigényű extra feladat lehetőség a tarsolyban, de ezt érthető okoból a büdös életben nem vallanák be fentebb említett okoból.
Owl La La 2018.11.01 17:38:11
@Sir Gombóc: nekem sem volt kedvem visszakeresni:), így én sem tudom pontosan, de nem is a pontos percadat számít, hanem az, hogy sokkal rövidebb ideig tartott, így abból nem lehetett arra következtetni, hogy közel egy órát bírja, ráadásul a bent lévő (egyik) legerősebb férfi játékos ellenében. Sőt mondok mást is, ha lehetett volna fogadni, szerintem szinte senki nem fogadott volna Szandira, se kint se bent, de a szerkik közül sem. Tudom, te igen ;)
Eddig tartott VV Laci nagy menetelése, három párbaj és rengeteg vademberkedés után VV Dennis farka és VV Fanni pinája erősebbnek bizonyult VV Endina küzdelmével a magyar nyelvvel és VV Laci pampulaszájának biggyesztésével. Nem mondjuk, hogy mi megmondtuk, de igenis megmondtuk…..
Owl La La 2015.03.01 11:44:44
@mokamini: Robin is "behatolt" volna, ha lett volna bent olyan lány, aki hagyja. Tulajdonképpen a lányok (Dóra, Edina) is inkább barátként tekintettek csak rá. Aztán jött a kétnapos liezon Anettal, aki már külsős infóval is rendelkezett... (márminthogy Robin akár még esélyes is lehet a fődíjra).Ha Anett is addig lett volna bent, mint Edina, Fanni, lett volna ott lepedőgyűrögetés:)
Owl La La 2015.03.01 14:54:36
@fosch9: Ó dehogy irigylem, épp ellenkezőleg, egészségére! Csinálta volna szegény Robin másokkal is, ha nem pattintották volna le.
Gyásznap volt a vellában, amikor az ex-villalakók kiköltöztek, és nemcsak a szívfacsaró Robinett románc miatt, hanem azért is, mert mostantól újra az unalom posványába fullad a villalét. Jó hír, hogy már csak 2 napot kell kihúzni. Az előző esti bulika utózöngéivel nyitunk,…..
Owl La La 2015.02.28 23:51:38
@Krétagarbó: "Dóri egyébként nagyon empatikus, általában jószívű lány, talán ezt tudnám felhozni érvként mellette." Dóri egyáltalán nem empatikus. Annak tűnhet elsőre, hogy mindenkivel jópofizik, de ez inkább taktika. Aki az állatokat nem szereti, az szerintem bajosan lehet empatikus.A méhecskét is agyonnyomta, meg a hőscincért is agyontaposta a hálóban, pedig Fanni ki akarta vinni a kertbe a bogarat. Dórinak meg volt pofája otthagyni az általa eltaposott bogarat, mint eb a sza@@t, és a taposás után az ágyába pattant. Sőt Dóri elmondta, hogy a kutyáját is fél év volt, mire megkedvelte. Fél év!!! Basszus, én csak ránézek egy kis dögre és már imádom! Amúgy Dennis volt az, aki a legközelebb került Maci malachoz. Szerintem ez sokat elmond.
Owl La La 2015.03.01 00:15:37
@Krétagarbó: És a baglyokat? :P
Egy egészen érdekes öfi elé nézünk, amiben kivételesen nem a csicskagecifaszozás lesz a fő téma, hanem kedveskedni kell egymásnak. No meg elindul az iskola hét is, aminek a szintfelmérőjén jókat derültem. Teleszórom idézetekkel a hogyvoltot, mert megéri kiemelni a sok bődületes…..
VV "Vadember" László 0,12 százaléknyi különbséggel a földbe döngölte VV "Anyuka" Zsuzsát, a Kiskun tévé bemondónőjét, akit tulajdonképpen az első naptól fogva a villa falán kívül akart látni minden lakó. A párbaj szoros volt, a szavazatarányok alapján este nyolckor még…..
Owl La La 2015.01.19 00:20:30
@sixx: Most nagyot csalódtam benned:(
Isten nevét a szádra hiába ne vedd!
Próbálja megőrizni mindenki a nyugalmát, és kapaszkodjon a legközelebbi felesbe, ugyanis Lilu figyelmeztet, hogy a nyugalom megzavarására alkalmas képsorok következnek, és olyan fejet vág hozzá, hogy nem lehet nem komolyan menni. Meg is ijedtem rendesen. Elérkeztünk a játék…..
Owl La La 2015.01.10 13:42:55
@Belllaba: Ez jó! :)
Megint Lilával kezdünk, dzsungelhéttel, no meg azzal, hogy kire illik legjobban az állatneve. Én special Varacskosdesznyóra tippelek, de ne rohanjunk előre, majd a végén meglátjuk. Mindenesetre a Ki Mit Tud nyertese elviheti a fődíjat, a kocsit, a kecót, meg a 12 millát,  na jó nem,…..
Owl La La 2015.01.09 13:34:53
Ádiná, az "őszinte jány" non-stop hazudik, lop, csal. Mindezt persze iróniából, már ha ő csinálja. Laci cselekedete most nem árulás, t.i., hogy lepszichopatázza Zsúnak Edinkát, sőt, ő ötöl ki számára durvábbnál durvább büntiket, pl. cigarettamegvonás(!), pedig tudvalevő, hogy Dinka láncdohányos. Még Zsú érzi erősnek a büntetést, és enyhít rajta(cigimegvonás nincs). Ha mindezt, mit Laci tett, Zsú követné el, azonnal öri-hari, árulásvádaskodás, és masszív kiközösítés követné. De nem, a villában nem a Királynő, hanem a Kettős Mérce uralkodik. Dinka bár Laci lelepleződött, este fejsimivel búcsúzik tőle.Már kezdem sajnálni Zsút, és aggódom, hogy meddig bírja ebben a mostani közegben. Szerintem valamit kéne csinálni a szerkesztőknek, pl. megcserélni a dzsungelszerepeket. Hogy miért? Zsúnak úgymond nem volt választása a férjurát illetően, már 3 pasi "foglalt" az ötből, akkor lett volna nagy balhé, ha közülük választ, a lányok szétszedték volna. Maradt két fiú, Danit értelemszerűen nem választotta, így Medve lett a király (aki talán a legtávolabb áll tőle). Viszont este még Dóri-Robin is kihúzott a hálóból Maci horkolása miatt. Ha nem lesz változás, Zsú el fog szigetelődni, mivel nem lesz akivel beszélgessen, miközben a többiek kint bratyiznak. Edina az ON-ban bevallotta, ha ő menne ki, 95%, hogy Zsút vinné ki. Ha létrejönne egy ilyen párbaj, mindenképp Zsút várnám vissza, érdekes lenne látni, mit kezdene magával Laci és Dani, nem hinném, hogy ők ketten szövetkeznének egymással. Zsú is felszabadultabb lenne, ha a hármas nem támadná falkában.
Owl La La 2015.01.09 15:25:38
Owl La La 2015.01.09 15:32:39
@kamilla123: amúgy ne törődj vele, már többeket kikezdett különböző nevek alatt. Nekem is tegnap tanácsolta Krétagarbó: "tavaly is ugyanezt nyomta itt, tovább kell görgetni, én már megtanultam". Pl. Conchobar is ugyanaz a személy.
Amúgy megfigyeltem, hogy elég hasonlóan vélekedsz, mint én:)
Javában zajlik ez a remekbeszabott hierarchia/dzsungelhét, ami azon túl is számos szépséget tartogat, hogy most egy hétig élvezhetjük a látványt, ahogy Jabba „Varacskos Disznó” feliratú táblával a nyakában mászkál. Mindjárt itt is van nekünk Kazal és Komisz…..
Owl La La 2015.01.08 20:15:04
@Conchobar: Te hasonlítottam magad Einsteinhez:D Én csak leütöttem a magaslabdát.
Owl La La 2015.01.08 20:22:41
Owl La La 2015.01.08 21:14:23
@nátrium glutamát: pedig van azért ott humor. Az zseniális volt Zsú részéről, hogy Edinának amiért "megtalálta" a tábláját, egy kolbászt adott jutalmul:) (meglehet, hozzá is fűzött volna valamit, de bizonyára falkában támadták volna, de így magában is ütős volt.)
Bencus beharangozza, hogy micsoda izgalmakban lesz ma részünk, mert ezen a héten dzsungel törvények uralkodnak a villában, és ez egy véresen komoly játék, brutális főnyereménnyel. Képtelen vagyok komolyan venni a lemmingeket pedig, akármennyire is erőlteti. Főleg, hogy a mai rész…..
Owl La La 2015.01.08 20:44:47
@Baresz83: Mindegy, hogy Edina szed- vagy sem, mert véleményem szerint ha nem szed, akkor szednie kéne...
Owl La La 2015.01.08 20:52:16
@a kommentelő akit őszintének hívtak: szerintem Z, a hangya lehet . Vagyis Fanni. Legalábbis én erre gondolok.