Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gabu

13 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vannak események, amiket szimplán csak nehéz megírni. Miközben gyűjtöm a forrásokat, kicsit olyan, mintha visszautaznék az időbe és újra átélném a történéseket. Elkap az érzés, mintha most, a jelenben történne és bár csak távlati emlékeim vannak arról, hogy akkor mit éreztem, vagy épp pontosan…..
Karrierem egyik legnagyobb dilemmája volt az, hogy próbáljak meg kitörni és a fél profi szintről elmozdulni a profi világ felé, ahol ténylegesen az a célom, hogy megéljek abból amit csinálok (ez utólag visszanézve az akkori viszonyokat egy nagyon-nagyon naív elképzelés volt), vagy megmaradok úgymond…..
Van az úgy, hogy az ember nagyon elhiszi, hogy ami egyszer sikerült, annak törvényszerűen a következő alkalommal is mindenképp működnie kell. Így voltam ezzel én is a FIFA09-el rendezett Fifa Interactive World Cup  magyar selejtezőjével, melyre soha nem látott elánnal gyakoroltam két régi barátommal…..
Emlékeim szerint a 2008-as év nem dúskált eredményekben...Az új FIFA megjelenésekor, az általában konzolon megrendezésre kerülő FIWC-n semmi értékelhetőt nem tudtam felmutatni, a válogatottal a lengyelek ellen zakóztunk a kijutásért, tehát az ENC sem jött össze. Egy szomszédos ország kisebb…..
Nagyjából 2 év kellett hozzá, hogy megkapjam az első igazi pofont a játéktól, ami emlékeztet arra, hogy nincs eleve elrendelt győzelem, és a sportokra általánosságban jellemző módon bárki kifoghat egy rossz napot, főleg ha nincs helyén az agya. 2007 Augusztus 28-án lett vége a lipcsei…..
Versenyzői pályafutásom legnagyobb sikereit nem a FIFA07-es szériával értem el, azonban közel 9 éves karrierem legkatartikusabb pillanatát ennek a játéknak köszönhetem. A dominancia, amit ebben a játékban képes voltam profi szinten is produkálni, egészen Lipécséig lőtte a magyar válogatottat. Íme a…..
Amikor először teljesen biztossá vált, hogy Magyarországon kerül megrendezésre a Délkelet-európai bajnokság döntője, valami hihetetlen büszkeség fogott el, hogy ez az "én időmben" akkor történik amikor jómagam irányíthatom az ESL magyarországi szekcióját. Azután pedig arra…..
A hazai selejtező megnyerése után, mokosg-vel és Redwingel hárman utazhattunk a közép-európai döntőre, ahol nagyjából 600-700 játékos tette tiszteletét. A játékosok hozzánk hasonlóan a hazájukat képviselték a versenyen szerte közép Európából. Felkészülés és…..
A 2006-os év minden szempontból sikertörténet volt, többek között azért mert 14 évesen sikerült megnyernem a FIFA Interactive World Cup magyarországi selejtezőjét.  Mi is az FIWC? A FIFA Interactive World Cup a FIFA szponzorálásával lebonyolított világbajnokság, melyre az…..
Pályafutásom során az első csapat melyhez csatlakoztam a Wizards of the Ball, azaz a WotB volt, melynek tagjai nagyban hozzájárultak ahhoz, hogy későbbi sikereimet elérjem. Aki napjainkban a FIFA játékkal játszik, joggal teheti fel a kérdést...De hiszen a FIFA egy 1vs1 játék! Hogyan…..
Előrebocsájtom, hogy ennyi idő távlatából elég nehéz pontosan, minden részletre,személyre, történésre visszaemlékezni, azonban vannak olyan sarkalatos pontok, amikre még ilyen hosszú idő után is kristálytisztán emlékszek, azt hiszem azért, mert hatalmas szerepük volt abban,…..
2005-től közel 10 évig, minden évben aktívan játszottam a FIFA sorozattal. Úgy ahogy az a nagykönyvbe megvan írva, gyakoroltam, versenyeztem, győztem, vesztettem, majd megint győztem. Belecsöppentem az elektronikus sportok világába. Nem is csöppentem, egyenesen zuhantam, olyan mélyre…..