Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Endre Hídvégi

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kapkodó, önmagának és a valóságnak ellentmondó nyilatkozatok nap-nap után? – igen, ilyen Orbán idei választási kampánya. Egyszer elátkozza a szocikat, de másnapra elfelejti. Úgy tűnik, bármire képes már, csak megtarthassa a hatalmát...
Endre Hídvégi 2018.03.09 08:30:57
@Pista Sagemono: remélem, hogy neked minél hamarabb, aztán még a háromlábú, sánta lőtéri kutya sem fog rád emlékezni...Verstanden?
Most, amikor az ország rombolása ún. jobboldali címkével zajlik, illetve nem egy exkomcsi újságíró, egykor daliás munkásőr, tisztességtelenségben megőszült ügynök vagy ifjú karrierista odáig megy, hogy a konzervativizmussal azonosítsa magát, talán nem felesleges sűrű határzárral elkeríteni magunkat…..
Endre Hídvégi 2018.03.02 06:56:07
@HaFr: Kétség kívűl sok igazságot tartalmaz az írás, de: feltételez egy bizonyos intellektualitást, ami sok konzervatív emberben sincs meg. (az okokat most ne firtassuk). Nálam ott kezdődne a konzervatizmus és - általában - a haza és nemzeti elkötelezettség, ha erre a három kérdésre MINDEN!!!! konzervatív embertől választ tudnék kapni: 1., hol van a Mátyus földje? 2., Mit tudsz a brassói Fekete Templomról? 3., Melyik versből van: "Verecke híres útján jöttem én.." Nos, frissen végzett magyar-történelem szakos tanárok nem tudtak rá válaszolni!!!!! Miről beszélünk akkor? A Kincses Kolozsvárt, de akár más fontosabb dolgot nem is ismerik!!! Először az ismereteket kéne bővíteni, aztán lehetne konzervativizmusról beszélni. Igazi,polgári értékrend kéne, nem baromságokat tanítani az iskolákban!
Gyakorlatilag megfenyegette Orbánt, ha nem távozik, akkor napokon, heteken belül kompromittáló felvételek kerülnek nyilvánosságra róla és a családjáról. ..
Endre Hídvégi 2016.10.27 14:11:52
@Kuviklacz: Ez vagy te? Egy reinkarnálódott birka? Azt írod magadról, hogy egy kuvikkoló lacz vagy...Nézd már meg a nagy Brehmben, hogy mi is vagy tulajdonképpen, hülye gyerek!
Endre Hídvégi 2016.10.27 14:22:18
@kaleidos cope: Névtelenül kis köcsög, névtelenül? Gyáva szartakony vagy, még a valódi neved sem mered ide írni rühes liberálfasizta!
Endre Hídvégi 2016.10.27 14:09:55
@a gyűlölködő uszítás eredménye, egy rendőr meghalt: nem tudom hogyan állhatott meg az eszed, hiszen annyi sincs, mint egy döglött hintalónak! A faszodról meg annyit, hogy baszd meg vele a retkes kurva anyádat vagy szopasd le magad, hülye balliberális, vörös geci!
Anno, Orbán azt mondta -- úgy 2010 körül, a választási győzelme után --, hogy a szélsőségesek kapnak két pofont és haza lesznek zavarva. Miniszterelnök úr, ha kérhetném, jöhetne az első pofon. Merthogy megírta az újság, a Fidesz szavazóbázisa stagnál, míg a Jobbik immár…..
Endre Hídvégi 2015.03.21 06:39:40
@a nagy hohoohooo: Az értelmi képességeidet tekintve még ennyit sem vártam tőled.Vegyük szép sorjában: sajnos 1981 óta nem jártam a Windsori Kastélyban, szerintem te meg soha. Nem volt idegenvezető, hivatalos küldöttség tagja voltam. Őszinte sajnálatomra ha mostanában járnék arra, a királyi wc-re nem lenne szükségem,stóma tasakkal élek, ha tudod mi az egyáltalán. te akkor lennél egy igazi virtigli kommentelő, ha ki mernél állni nyilvánosan neveddel, képeddel.De csak gyalázkodni tudsz, egy gyáva szar, alávaló, csótány vagy.Én bárhol, bármikor szívesen találkozom veled, csak éld túl! Tudod az ilyen mocskok mint te, semmivel nem jobbak, mint a nyilasok voltak. Te is egy kis fasiszta vagy, aki megpróbálod előadni magadat, holott az IQ-d a döglött hintalóéval azonos. Csak egy szó a sportról: azért én négy olimpián képviseltem a hazámat, te meg csak ócsárolni tudod. Nem akartam volna trágárságokkal befejezni, de szerény vélemény szerint a legjobb volna, ha mocskos, szájba baszott, büdös kurva anyádnak irogatnál te fasz!