Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gyuszó Egyszemélyes Tudományos Műhelye

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kigondoltam Referenciaposzt 2015.01.10 22:22:00
Én magam ellenzem a vendégposzt intézményét. Ha valaki meg akar jelenni a Kigondoltamon, az járja végig a szamárlétrát, fizesse milliós a tagdíjat, pucolja a szerkesztőségi kádat, kenje a reggeli piros aranyas vajas kenyereket. Bizonyítsa be, hogy méltó ránk. Néha mégis…..
Gyuszó Egyszemélyes Tudományos Műhelye 2015.01.27 10:10:33
@zsanett- a csillagkútról: Zsanikám! Legyen újvaker?
Hát nem lesz. Tönkretettem ezt a blogot is. :-(
Mindig ugyanaz a történet:
Írok egy posztot valahova, és azt olvasván, az összes többi posztoló rádöbben önnön kisszerűségére, és szögre akasztja a pennáját.
Ezt látva, direkt sokáig nem is posztoltam sehová, de ide írnom kellet, mert fel akartam tüntetni a cévémben a kigondoltam.hu-t a tudományos publikációk helyei rovatban.
Hidd el, hogy direkt 5 perc alatt gányoltam össze az egészet, hogy jó szar legyen, de úgy látszik nem tudok nem mesterművet alkotni.
Őszintén sajnálom!
Gyuszó Egyszemélyes Tudományos Műhelye 2015.01.27 12:38:35
@zsanett- a csillagkútról: Hohó! Zsanett ma nett! Ha megfigyeli, én nem az egyszerű (!) olvasóra gondoltam, akinek egyébként a mintapéldánya pont Magácska.
Én a posztolókra gondoltam, akiknél, főleg a kigondoltam.hu-n, már elvárt az átlagot jócskán meghaladó intellektus és műveltség.
Éppen ezért Magától, a pusztán olvasó-hozzászóló státuszából adódóan, nem is vártam, hogy felismerje a posztom zsenialitását ( és persze az urától se, mert én hiszek a "hasonló hasonlónak örül" mondás igazában ).
De biztos vagyok benne, hogy nagyon helyes a pofikája. ( Az urának meg jól áll az izompóló. )