Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zazza

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Éppen a körmeimet lakkoztam, amikor - az egyébként Manhattan márkájú - lakk címkéjére tévedt a szemem, és hát nem kicsit röhögtem fel. :D A kép magáért beszél, no comment." - írta Szudo. Hát nem is csodálkozom a röhögésen, a nyelvtanári vénával megáldott…..
Hogy ennek a hétnek is legyen súlya, ezért egy harmincon túli magánéleti válságot osztunk ma meg a férfi szempontjából, akinek sikerüt a bravúr, megtetszett neki a nő, aki másnak szült gyereket, de azért vele csinált közös céget, majd jött az ősi trükk, csak sokat kell vele…..
Ma van az első születésnapunk, és ezekben az emelkedett pillanatokban két dolgot tehetünk: 1, Mindenkit elhívunk a ma esti Szakítósbulira a Corvintetőre, ahol lehet ismerkedni és szakítani, ezt a szándékot lufival fogjuk megjelölni. Lesz szakítódarts, mert imádtátok, plusz…..
Nagyon rühelljük, ha pont nekünk kell rossz hírt hoznunk, de ez van, a kommentelők tájékoztatása mindennél fontosabb. Az AXN ma tudatta velünk, hogy május 25-én vasárnap este időlegesen elbúcsúzik a Lost negyedik évada, mégpedig a nyolcadik epizóddal. A döntés oka egyértelmű:…..
hogyvolt Lost 4x04 - Eggtown 2008.04.27 22:32:00
Ez az új évad első olyan része, ami valahogy kilóg a sorból, eddig olyan faszán ívelt fel az évad, hogy ihaj, és törvényszerű volt, hogy jön egy visszaesés - nem csoda, hogy pont Katinka epizódja lett a hulámvölgy, az eddigi évadokban is ezek voltak a leggyengébbek. Onnan…..
hogyvolt Lost 4x03 - The Economist 2008.04.21 11:36:00
Ha valaki azt hitte, hogy az első két rész rohanása után kicsit leülünk pihenni, az nagyon tévedett, zajlanak az eseménye a szigeten és Szájid jövőjében is, mert ismét flashforwardot kapunk a múlt heti 5 (!!!) flashbacket követően. Meg egy olyan vaddöfakk pillanatot a végére,…..
Mi ez a London-őrület? Mér megy mindenki oda? Ha lenne már szakítós térkép, akkor ki lehetne mutatni, hogy London a szakítósok városa. Grátisz reptéri jelenet könnyekkel.London egyszer. London kétszer. Anglia harmincnégyóránál. Én életem egyik…..
Nahátakkor. Még fel sem dolgoztuk, hogy az utolsó részben bepillantottunk a jövőbe, ahol Szakállas Dzsekk alkohol és drogproblémákkal küszködik, Katinka múmiának sminkelve él valakivel, és egy meglehetősen alacsony illető temetésére senki nem ment el, csak a politoximán doki…..
A Real Madrid minden idők legnagyobb átgazolási díját, 125 millió eurót ajánlott a Manchester Unitednek Cristiano Ronaldóért. Az összeg egészen hihetetlen, hiszen ez azt jelenti, hogy a királyi gárda átszámítva 32,5 milliárd forintot fizetne a portugál klasszisért. Csak…..