Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bakai Anikó

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves Otthoniak!    Eljött ez a nap is! Izgatottan várakozunk mindannyian, hogy végre indulhassunk haza. Bár az egyik szemünk sír hiszen itt hagyjuk ezt a csodaszép helyet, a másik pedig örül hogy végre láthatjuk az otthoniakat! Holnap délelőtt találkozunk a Keleti pályaudvaron! :)..
bakai Anikó 2018.10.18 21:05:17
Kedves Otthoniak!   A mai napunk is nagyon mozgalmasra sikerült. Reggeli után főpróbát tartottunk, mivel holnap indulunk a hercegnőhöz a kastélyba. Nagyon izgulunk mindannyian, izgatottan várjuk a hercegnővel való találkozást!  A próba után elindultunk sétálni. Miután kifáradtunk hazatértünk egy…..
Kedves Otthoniak! Hosszú és fárasztó utunk után megérkeztünk épségben a szálláshelyünkre. A vonat utat nagyon élveztük, néhány órácskát sikerült aludnunk is. A vonat állomásról kisbusszal hoztak minket gyönyörű szálláshelyünkre, ahol szobafoglalás és rövid pakolás után, mennyei reggeli várt minket.…..
Kedves Otthoniak! Ma is gyönyörű szép napra ébredtünk, nagyon jó időnk volt ma egész nap. A délelőtt folyamán elmentünk egy iskolába tornázni. Fantasztikusan éreztük magunkat. Bani bácsi rengeteg jópofa játékot tanított nekünk, a végére nagyon lefáradtunk! :)  Ebéd után hatalmas…..
Kedves Otthoniak! Ma sem tudtunk unatkozni, minden percet igyekszünk kihasználni és élményekkel megtölteni. A fantasztikus reggeli után leültünk egy kicsit tanulni, hiszen nagyon fontosnak érezzük, hogy ne maradjunk le a tanulnivalóval sem míg itt vagyunk. Tanulás után sokat játszottunk, az…..