Regisztráció Blogot indítok
Adatok
arzenlepen

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mi a véleményünk a búcsúszexről? Meghosszabítja a fájdalmas elszakadás folyamatát, vagy éppen a happy endes brékáphoz járul hozzá?Sziasztok!Valaki említette itt a blogon, hogy hiányolja a happy endes brékápokat, íme egy: „Nagyon komoly” „kapcsolat”…..
Kezdjük kicsit a memória frissítésével: technopopban idehaza ugye a Bonanza volt az örök aranyérmes, és mint a legnagyobbak közt szokás (mármint nem itthon), a csúcson abba is hagyták. A keményvonalas technopopfanok ezt talán árulásként értelmezték, mivel a szigorú…..
Ülök itt a 39. Magyar Filmszemlén, két pofára falom a filmeket, és Gothár Péter megvilágította számomra, hogyan kell hirdetnünk a szakítóblogot. Kertész Ákos novellájából készült fekete-fehér filmjében a női főszereplő monologizál, miközben egy kislány táncikál, majd…..
arzenlepen 2008.02.03 17:21:49
autózz! Minek is a sárfogó gumi? 2008.02.03 11:39:00
Vannak olyan bosszantó dolgok, amik csak bizonyos körülmények között jutnak az ember eszébe. Ilyen az eső és a sárfogó gumi, vagyis inkább a hiányának az esete. Engem valahogy a legritkább esetekben zavar csak ez, amikor már nem esik az eső, a sarat viszont felcsapják a…..