Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Chrysh

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az E3. A játékipar bár megkopott patinájú, de továbbra is legfontosabb showja. Iránymutatás a jövőre, annak ellenére, hogy lassan már több kiállító marad távol tőle, mint ahányan effektív részt vesznek rajta. Az esemény előtti szivárogtatásoknak és az előzetes hypeot rendre alulmúló bejelentések…..
Külön nem kívánok ehhez videót készíteni, de szeretnék pár gondolatban megemlékezni azokról a kedves kommentelőkről, akik szükségtelenül, viszont annál hangosabban képviselik a Metro Exodus értékeit. Úgy gondolom, hogy szükséges beszélni ezekről, mert túl sok van belőlük és úgy érzem az egész alapja…..
Chrysh 2019.03.14 19:15:16
@molnibalage: Az elsőre, aminek következtében a második rész kritikája elején ki is fejezi Zoly, hogy mekkorát tévedett a játékban rejlő potenciállal kapcsolatban. De nem is az a lényeg, csak egy kiemelten egyet nem értést generáló kritikát akartam példának felhozni a témához kapcsolódóan.

A lényeg még mindig az, hogy nem kell kapát-kaszát ragadni a Metro élménybeszámoló miatt sem. Én még mindig ki akarom próbálni, max ezúttal nem értek egyet bizonyos kritikával, jelen esetben az OW-val.

(Mellesleg függetlenül attól, hogy kicsit sem horrorbeállítottságú lelkemnek kedves Dead Space sorozatban a regenerálódó szörnyek tényleg k*rva idegesítőek :D)
Idén lesz a nyolcadik alkalommal, hogy írásosan követem végig az Oscar gála fejleményeit. Remélhetően idén is sokan velem tartanak és leadják saját kommentárjukat is a hozzászólásoknál. Itt a tavalyi élőblogolás, ha valaki kérne egy referenciát. Jimmy Kimmel visszatér műsorvezetőként, aminek…..
Tisztában vagyok vele, hogy mennyire topaktuális sorozatot néztem most, de nah...Csoda, hogy erre sikerült időt szakítanom.A sorozat történetéről már felesleges mit mondanom, mindenesetre roppant érdekes belegondolni, hogy mi lenne, ha mi elmehetnénk egy GTA világba, ahol bármely sarkon valami…..
Pár napja néhány csatornán beindult egy nagyüzemi rinyagyár olyan youtube tartalomgyártóktól, akik sérelmezték, hogy az ország legnagyobb játékkiállítására, jelesül a PlayIT-re nem hívják meg őket. Volt aki ebből videót is készített, mások beérték annyival, hogy saját nevük alól együttérzésükről és…..
Chrysh 2016.11.11 16:03:36
Könnyű volt megtalálni azt akiről szó esett. :) (Mellesleg én sem bírom a stílusát a srácnak) Külön ízt ad ehhez az amikor kijelenti, hogy Magyarországon Neki van a legnagyobb tapasztalata gamer téren, amit úgy tudok értelmezni, hogy innentől kezdve Ő mindenkinél okosabb és szebb és ügyesebb, és gyakorlatilag a kijelentésével elvágja magát attól a lehetőségtől, hogy beismerje, Ő se tud mindent, Ő is tanulhat egysmást másoktól, hisz se Te, Tisztelt Zoly, se az említett youtuber, se én nem tudhatunk mindent, ami totál rendben van, tanulhatunk azért még egymástól.

Az a hiszti amit levágott még azért is elég fura volt, mert úgy érzi magát a PlayIT miatt, mintha most akár le is húzhatná a rolót, holott egy egész bolt van a s*gge alatt, ami másnak nem feltétlen adatik meg. (Még egy kis adalék, hogy azóta kezdi mosni a kezeit a kiborulása miatt, de ez már kb veszett fejsze nyele..:))

Véleményem szerint az ilyen nyilvános hisztit nem kéne feltölteni, mert max adott egy kis magyaros együttérzés és dohogás a kommentek között és utána nem fog történni semmi sem.

Amúgy f*szák a blogbejegyzéseid, direkt vissza is mentem az elejéig, amiket írtál, sok érdekes dolgot fogalmazol meg itt írásban, ahogy érdekes meglátásaid is vannak az OW-nál, bár néhánnyal bőven nem tudok egyet érteni (pl.: a Dead Space első részéhez készített teszt), de legalább nem fogok nyilvános videót közzétenni amiatt, hogy Te másképp gondolod és ezt hogy merészeled :D

Üdv.:Chrysh
Papíron azért nem tűnt ilyen hosszúnak ez a hónap. Mármint rövidnek. Mármint sűrűnek. Tudtam, hogy lesz 3 fontosabb megjelenés, ami az én osztályrészemül jut, részint platformspecifikus okokból. Rare Replay, MGS V és most a Forza 6. Egyik sem két nap alatt összedobható…..