Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kristoforo56

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tamás szomorúan tapasztalta, hogy a válság a postára is begyűrüzött. Mostanra már a szétlopott csomagok felét hasznosítják újra az ebayen vagy kitudjahol, a másik felét pedig visszaborítják a dobozba, hogy többnek nézzen ki:December közepén elhatároztuk, hogy rendelünk egy…..
kristoforo56 2009.01.14 18:06:46

Többen írják, hogy "nincs mit csinálni", "tegyél panaszt", "évszázados mocsokság".
Természetesen hetek alatt lehetne normálisan működő postát csinálni, de ahhoz először is az kellene, hogy megszűnjön a politikai maffia fejőstehene lenni, és ne haverok jutalom lerakóhelye legyen .(az egymillió/hó fölötti posztokra)
Egyébként a MÁV ugyanez, csak éppen az még évi plusz százmilliárdba kerül közvetlenül is. Magyarul először is az állami tulajdont kell megszüntetni. Amit, - mármint az állami cégeket - a drága jó ellenzék (gúny nélkül írom, naná, hogy rájuk fogok szavazni)
is védelmez: persze, ők se ellenségei a leendő tehénkének, mégha százmilliárdokat is kell kidobni rájuk, amellett, hogy normális működésre képtelenek és ezzel közvetve is óriási kárt okoznak. Volt itt működő posta a kommunizmus előtt, van működő posta a valóban demokratikus
világban ma is - belső nyomozórészleggel például.... Ami persze az ügyfelek érdekében nyomoz a hanyag, tolvaj munkatársak megtalálására. Nálunk is van köze a nyomozáshoz a Postának annyiban, hogy, főleg a vezetői, miliiós állások bőrfoteleiben ma is azok ülnek, akik a diktatúra javára nyomoztak ellenünk. Egyedüli "szakmai" elvárás volt velük szemben az "éberség", a szocializmus ellenségeinek és küldeményeiknek a felderítése. Egyik jutalmazási formájuk volt az ellopott szajré, orosz eredetű szavukkal: a zabrálás. Ezek az alakok soha nem lesznek képesek felfogni, mi az a szolgáltató posta, amelyik az ügyfélért van és nem ellene. Mindannyiunk szégyene, hogy nem tudunk még egy normális postát se kikövetelni a politikai maffiától.
w Dömdödöm 2008.03.12 06:30:00
Eddig se volt minden világos, de most már végképp kiborult a sötétség. Nem a szög bújt ki a zsákból, hanem egy fallosz, a Navracsics Tibor álarcával a hegyén. És így szólt: a lenépszavazott forrásokat lottóból kell pótolni. Igazán rájuk bízhatjuk az országot, már…..
kristoforo56 2008.03.12 10:42:29
Lehet ezen poénkodni, Tóta W! De! Az eszem és nem a szívem szerint szavazva tettem az x-et a NEM kockába vasárnap. Mert ettől még nem változik a véleményem, arról a gusztustalan, TAKONY állagú és jellegű helyzetről, amit ez a maszopos garnitúra gyártott. Az összes gusztustalanságot, lopást, rablást, népellenes bolsevista hordaszellemet a mérlegre pakolva nálam már Orbán királysága beelőzött elviselhetőségben. Ebbe a mostani takonyba, már megbocsásson kedves Tóta W, az ön szereplése is beletartozik. Az a tévés rajzfilmsorozat ugyanis, amelyik a
legsötétebb kádári idők bolsevik, alattvalókhoz leereszkedő, óvodás gügyörgését idézi - mit idézi, múlja alul -, nos, az kiverte a biztosítékot. Úgyhogy ha ön itt előbukkanó falloszról poénkodik, akkor talán szíveskedjék arról is ejteni pár szót, hogy miféle vörös fallosz bukkant elő, és verte undorító gennyét a pesti utcákra 2006. októberében! És itt most mindegy is, hogy milyen - legvalószínűbben SAJÁT- provokáció hatására. A lényeg, hogy előbukkant a hamisítatlan, ötvenes évekbeli állampolgárgyűlölő, ízig-VÉRIG ávós mentalitás, amiről
csak kevesek tudták addig, hogy mennyire itt él és "dolgozik" köztünk. Most már sokkal-sokkal többen tudják - őszinte hála Görényinek -, kedves Tóta W! Úgyhogy észre kellene venni - ha már a vasárnapi pofon sem volt elég -, hogy ennek a vörös, falloszos poénkodásnak lejárt az ideje! De nagyon!