Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nessy12

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Erről van szó, kéremszépen. Amikor már csak a végtelenített csicskag*cizés, meg Komisz kényszeres faroklóbálása töltené ki a műsoridőt, fel kell tuningolni a vellát néhány recyclingolt arccal, és máris jön a szerelmes turbékolás, a taktikázás meg a manipuláció, ahogy az a…..
Kisiklott a Tündérfalvi Express A párbajt megelőző pillanatok általában nem szoktak túl veretesek lenni, mindenki fejben már a stúdióban van, agyal, hogy hogyan is kell alanyt állítmányt egyeztetni és erősen trenírozzák magukat, hogy még véletlenül se csicskagecizzenek élő…..
Nessy12 2015.02.23 16:45:55
@Bujumburi:
Most nezem, Szandika megy a Veronika nem. Az Anett a Robinnak es Lacinak akar segiteni, az Iza Dennisnek.

rtl.hu/rtlklub/808/vv-iza-es-vv-anett-is-visszakoltozik-a-villaba
Nem ezt az összefoglalót fogják benyújtani nemzetközi Emmyre az RTL-nél, az nagyjából borítékolható, hiszen történés nem sok volt benne, viszont annál többet acsarkodtak egymásra a lakók, akik már kezdenek nagyon komolyan kikészülni a játékban. Ja, és volt tudósklub megint,…..
Fokozódik a helyzet, dúl a harc az önző és önzetlen villalakók közt, szaporodnak a beleállásra váró konfliktusok, Edina hiányzik, Dóri köhög, Laci pedig végre kiviheti azt, akit a legjobban rühell. Kiderül, hogy kié lett a jobb videoklip, és hogy mit csinálna Fanni és Dennis,…..
Nessy12 2015.02.20 14:10:12
@másodpéldány:
Bemehetett az anyukaja meg a Zsoltie is.
A kontinensek hetén is a wannabe ataktikázás az úr. Három hónap összezártság után nehéz egy sima hétköznapot ugyanazzal az öt emberrel érdemben eltölteni, akiket napi 24-ben lát és gyűlöl az ember. Látszik a lakókon, hogy egész nap ellenének magukban egy kis zugban és simán…..
Nessy12 2015.02.19 14:55:54
@Csak ügyesen!:
De az anyukaja volt a villaban, mig Fanni video uzenetet kapott, Dennis meg levelet :)
rtl.hu/rtl2/valovilag/csaladi-erzelemloketet-kapnak-a-villalakok
A legszürreálisabb párbajon vagyunk túl, nem volt kiabálás, veszekedés, a két delikvens közösen kutyázta a többi lakót, a kiesetteket és tulajdonképpen azokat is, akik majd egyszer beköltöznek, és nem kúrnak a szauna padlóján, bunkerben. Hogy aztán mi döntött Laci javára,…..
A mindig csodálatos Lilu celebrálja az összefoglalót, amitől a mezei néző cián kapszulára is haraphatott volna, annyira cefet unalmas is lehetett volna, de adjunk hálát az aranykezű és sasszemű villaszerkesztőknek, akik ebből a temérdek bélsárból is ki tudták meríteni a…..
Nessy12 2015.02.12 23:27:07
@csak mert:
Az oke is de akkor ez tegnapi felvetel volt ne mondja azt, hogy elo. Legalabb ne nezzenek hulyenek .
Most, hogy a magyar közbeszéd legfontosabb szava a geci lett, elég nagy bajban van Fannika: ha Simicska Lajos élő adásban önti a szart a miniszterelnökre, akkor mégis kit érdekel, ha a villában egy műszempilla mögé bújó nő úgy káromkodik, mint Tourette-szindrómás kocsis.…..
Nessy12 2015.02.07 17:56:30
rtl.hu/rtl2/valovilag/edina-vagy-laci-mar-biztosan-parbajozik
Itt a 4. videoban az Edina kezen nem a kek kendo van ?
A villalakók beolvasnak egymásnak, Fanniról kiderül, hogy szereti a Tiffany-füzeteket, és bugyi nélkül simán, de műszempilla nélkül sehogy nem bírja ki. És akkor ott van még a két derékszöggel rendelkező háromszög és a gusztustalan, mint közös nevező.   A villalakók még…..
Nessy12 2015.01.25 16:29:44
@vastyúk is ..:
Esetleg Lacitol meg elvettek?
Kezdem egy önvallomással: reality-rajongóként én komolyan azt hittem, hogy engem már nem lehet meglepni a szereplőválogatás terén, én már mindent láttam, hallottam, olyan agyatlan egysejtűekkel pedig úgysem lehet a hazai műsorokban találkozni, amilyeneket a Jersey Shore és…..
Nessy12 2015.01.25 16:06:46
Nessy12 2015.01.25 16:21:57
@Fu Szekh Li: Bocsi :)
Es ezt ti, hogy ertelmezitek? Ketten kapnak lilat ?
rtl.hu/rtl2/valovilag/kie-lesz-az-ertekes-lila-kendo
Bencus beharangozza, hogy micsoda izgalmakban lesz ma részünk, mert ezen a héten dzsungel törvények uralkodnak a villában, és ez egy véresen komoly játék, brutális főnyereménnyel. Képtelen vagyok komolyan venni a lemmingeket pedig, akármennyire is erőlteti. Főleg, hogy a mai rész…..
Ezt olaj vászonra kérném, kamu aranyozott, barokkos beütésű IKEA-s keretben. Nagyon úgy fest, hogy ez az én keresztem, hogy csak a szar részek jutnak nekem, de sebaj. A tegnapi adás leltárja: egy reggeli ébredés, Ádám faszparasztoskodik, Batman és Robin visszatér, Ádám…..
Nessy12 2015.01.06 16:23:03
@Darinka11: Ez a szavazas a Zsuzsa oldalan van nem az Edinaen .