Regisztráció Blogot indítok
Adatok
cs.zsofi

48 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az új házzal kapcsolatban eddig az igazat megvallva a nappali berendezése okozza a legtöbb fejtörést. Valahogy hiányzik az a látásmód és tervezési mód, amivel a lakberendezők rendelkeznek. Ha igazán őszinte akarok lenni, akkor pedig óriási félelem uralkodott el rajtam, mert igen meghatározó és…..
cs.zsofi 2018.07.17 19:00:49
Hétvégén nagy fába vágtam a fejszémet: elkezdtem az Országos Kéktúrát! Persze van, aki ezen már rég túl van (nem is egyszer), de bennem most érett meg a gondolat, hogy belevágjak ebbe a 1160 km hosszú kalandba. Kalandnak hívom, mert már most látom, hogy nagyon izgi és érdekes lesz! Igaz, ha évekkel…..
cs.zsofi 2018.05.11 15:57:44
@Gyula Sarlós: Részben! :D Volt, amiben egyetértettünk, volt, amiben nem. De ez így jó! :)
Gondoltam gyorsan ajánlok egy szuper útvonalat az első igazi tavaszi/nyári hétvégére. Én múlt hét vasárnap jártam itt, de nagy valószínűséggel még most is ilyen pompában tündököl a piros háromszög a Prédikálószék mögött. Keltike, keltike mindenhol! Fehér és lila, mint egy nagy tavaszi szőnyeg,…..
Nehéz szavakat találni, amikor valaki távozik az élők sorából… Nehezen marad a szem szárazon, nehezen sikerül épeszű magyarázatot találni arra, hogy miért… Miért pont ő? Miért most? Miért ilyen fájdalmas úton? Pedig mi, kívülállók épp csak érzékeltünk valamit abból a harcból és küzdelemből, amit Dr.…..
Egyszer régen, évekkel ezelőtt majdnem eljutottam Berlinbe, de aztán a sors úgy alakította az életemet, hogy először idén júliusban látogattam csak meg a német fővárost. Emesével terveink szerint igyekeztünk pár turistalátványosságot kipipálni, de alapjáraton úgy érkeztünk a városba, hogy nem…..
Létezik a Visegrádi-hegységben egy olyan útvonal, ami könnyű (értsd: nem szintes) és gyönyörű (értsd: az egyik legszebb single track az országban, ami aztán átcsap egy hűs és lélegzetelállító patakvölgyé). Emellett rövid is, így még ha többször megállunk fotózni, akkor is laza másfél-két óra alatt…..
Rövidre fogom, bár az általában nehezen megy. Szóval, hogy voltunk Fülöp Zolival múlt héten a Szimpla élményen. Tudjátok ez az a verseny, ami kétszer felmegy a Kékesre és ebből meg még van, aki duplázik. A helyzetet még nehezíti, hogy párban kell haladni és a párok között nem telhet el két percnél…..
Úgy esett, hogy tegnap hazajöttem Győrbe a húsvéti ünnepekre és persze évek óta tartó rutinnal élve futó cuccot is pakoltam: cipő, zokni, rövidnadrág, sport melltartó és póló. Csak most épp Istria 100-as pólót tettem a bőröndbe. Szombaton a pihenő hétre jellemző vidámsággal és lazasággal indultam…..
A verseny után egyből elkezdtem írni a beszámolóm, hogy papírra vessem az érzéseimet. Aztán úgy alakult, hogy még egy hétig formálódtak bennem a leírni kívánt gondolatok, nagyon sok beszámolót olvastam el. Volt, amelyik olvasása közben annyira újraéltem a távot, hogy még a pulzusom is felszökött, a…..
cs.zsofi 2016.05.24 08:48:48
@Burgermeister: Köszönjük! :)
cs.zsofi 2016.05.24 08:50:18
@b.fruzsi: Hát akkor szia! :) Én nem szoktam zenével futni, de most akkor te voltál az én Foo Fightersem az utolsó 2 kilire! :) Gratulálok neked is!
Vannak helyek, ahova szívesen visszatérünk. Bár tudom, hogy nagyon sok felfedeznivaló van kis országunkban, de van pár útvonal, ahol mondhatom, hogy már otthonosan mozgunk, azaz voltunk legalább 2-3 alkalommal. Ezek közül most szeretnék bemutatni nektek egy közkedvelt útvonalat. A kiindulási pont…..
(fotó: terepfutas.hu, Szaszafotó) Idén másodszorra vettünk részt a tavasznyitó terepfutó versenyen a Vértes Terep Maratonon (tavalyi beszámoló itt). A névszponzort váltott verseny idén is a Fejér megyei Szár falu sportcsarnokából indult, itt volt a versenyközpont is minden földi jóval: kaja,…..
Zabpehely. Egészséges, lassan felszívódó, magas a rosttartalma, ásványi anyagokban gazdag és még sorolhatnánk. Sokan zabkásaként fogyasztják. Na, nálam itt dőlt meg a dolog, mivel ezzel az áztatott kásaszerű halmazállapottal nem tudok mit kezdeni, nem bírok ilyen állagú ételeket fogyasztani. Így…..
ugyfutszmintegylany készítette ezt a képet...
ugyfutszmintegylany készítette ezt a képet...
ugyfutszmintegylany készítette ezt a képet...
ugyfutszmintegylany készítette ezt a képet...
Többen feltettétek a kérdést az elmúlt napokban, hogy mi is ez a verseny, amire még bejutni is oly nehéz, mégis milyen távon indulunk, melyik országban és legutolsó sorban mégis akkor ez miért is jó nekünk?! :) Röviden és érthetően megpróbálom összefoglalni, amit tudok a témában, de mindenkinek…..
ugyfutszmintegylany készítette ezt a képet...
ugyfutszmintegylany készítette ezt a képet...
ugyfutszmintegylany készítette ezt a képet...
ugyfutszmintegylany készítette ezt a képet...