Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mindenhova

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Zugügyvédhez több levél is érkezett azzal kapcsolatban, hogy ütközik-e valamilyen jogszabályba az Árpád-sávos zászló használata, vagy csak a szabad véleménynyilvánítás kategóriájába tartozik, főként, hogy nincs a tiltott önkényuralmi jelképek között. Egyes levelek…..
Mindenhova 2006.11.04 11:32:41
Regina 2006.11.03. 23:04:53

-Azt olvasom ki soraidból, h. ezt az országot nem magyarok hozták létre. Sajátságos gondolkodás. Inkább nemzettagadó.
-A mondavilág valóban szép, ajánlom mindenki figyelmébe 6 éves korig. Az iskola már történelmet kell tanítson.
-Hogy mitől nem igaziak az én nézeteim, nem sikerült megértenem, de ha megteszed, tedd meg azt is, h. elmagyarázod mitől válik igazivá egy nézet, és hogyan válik azzá, kik azok, akik meghatározzák.
-Mária Teréziáig visszamenőleg írásos bizonyítékom van rá, h. "itt élek", sőt, vérségileg is magyar vagyok.
-"Ha jól értelmezem írásaidat: Te kivétel vagy." Rosszul értelmezed írásaimat, gyorsan pálcát törtél a fejem fölött.
-Regina. Amikor azt írod:" Én magyarnak tartom magamat, minden tudományos munkám alatt az "origin": Hungary." dacára, h. korábban azt írtad egy kissebbséghez tartozol, és követeled a jogaidat, ebből nekem az válik nyílvánvalóvá, h. vagy hazudsz, vagy foggalmad sincs mit jelent magyarnak lenni. Ha magyar vagy miért akarsz más lenni mint a magyarok, ha pedig nem vagy az, és ez a nyílvánvalóbb miért nem tudod elfogadni a magyarokat olyannak amilyenek, ha már ők befogadtak, és elfogadtak téged. Ez is egyértelmű, mert nem vagy magyar, ezért ragaszkodsz a kissebbségedhez, mint a fenti írásaidból ez kiderült. Ez a fenti példában teljesen nyílvánvaló, de nem ez az egyetlen árulkodó jel, soraidban a visszáságok, ellentétek egyértelműek. Ettől a pillanattól fogva viszont többé nem vagy számomra vitapartner, de nem azért mert nem vagy magyar, hanem mert engem nem fogadsz el, tudományosnak mondod munkásságod, ám "engem" kifelejtessz a mindennapi életedből, így sem időm, sem türelmem nincs rád/hozzád. Élj boldogul! Jónapot!