Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ssqi

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Peek & Cloppenburgnak már jó ideje van egy kétszintes boltja az Aréna Plázában, és a Portfolio.hu szerint hamarosan nyitnak még egyet "a Belvárosban, a Vörösmarty téren vagy a közelében. Egyelőre azonban, az új üzletre még várni kell, a feltételeknek megfelelő…..
Mostanában lakhatási gondjaimat megoldandó sűrűn olvasgatok albérlet hírdetéseket, amikor is egy érdekes hírdetés sorozatra lettem figyelmes a felvi.hu fórumán. Kicsit lehet megirigyeltem a Vidéki Men keresőfejezéses posztjait de ezt látnotok kell.1. SOHASEM DOHÁNYZÓ, INTELLIGENS,…..
ssqi 2009.03.12 09:51:03
@El Charmo: Ok, elnézést Sepitől, de azért vedd légyszí észre, hogy én az önvallomás-blogjából "idéztem": részben, mert ő kérdezte: ki a fasz akar meztelenül lenni a lakásban és ő is úgy aludt és részben éppen azért aludt úgy, mert előző este totálra itta magát. Persze lehet, hogy csak füllentett, én meg elhittem.
Ha pl. egy számítógépes zseni lenne az albérlő, sokat lehetne tanulni tőle.
Nyilván nem haragszotok, ha ezennel nem zavarkodom tovább a sokallok-on, gondolom nem fogok hiányozni. Minden jót!
ssqi 2009.03.11 20:13:21
Őszintén: én is derültem Sepi kommentárjain, hasonló esetben én is így "stand up comedy"-ztem volna hasonló hirdetésen, de ismeretlenül talán nem per/buziztam volna le.

El kell keserítselek, de éhes disznóként makkal álmodsz, ha azt remélnéd, hogy "egyszer amikor részegen hazaesek és beájulok az ágyamba rámpróbálkozol" (ez kis laza mezei becsületsértés...).

Az nagyszerű, hogy ilyen tájékozott vagy rólam: "masszírozni is szeretsz", kibabráltul nagy bűn, ugye kár, hogy embert is és nem csak állatokat szeretek masszírozni. Azt gondolod, hogy ha sportolsz vagy gyógymasszázsra szorulsz, minden masszőr buzi, meg rádpróbálkozik? Szerintem ne reménykedj...

Így búcsúzóul mégis ideidézem, amit Sepinek írtam, aztán békével megyek..., sok kellemes kartörögetést kívánok...

"Szia, szellemesek a riposztjaid, csak néhány szóban kiegészíteném: ha a felvire egyszer beírsz egy hozzászólást v. hirdetést, azt soha a büdös életben nem lehet sem javítani sem kitörölni - ha rég nem aktuális vagy már meg is haltál, akkor sem -. Pl. amikor a 2 szobatárs egyike már megvolt - egy hetero fiú - , akkor világos, hogy mellé már csak egy szobatárs kerestetik.
Hogy ki a fasz akar a lakásban meztelenül járkálni? Hallottál már az FKK-ról, vagyis hogy aki nudi strandokra jár, azok közt lehet olyan, aki otthon sem télikabátban zuhanyozik...
(akinek nem inge, ne vegye magára...).
Hétvégén családjához hazautazó egyetemista: az vélhetően nem szélhámos, börtönbe bevonulásra váró, nem akar teljes lakásnyi bútort hozni és neki is elég hétközben idegennel együttlakni.
Miért lenne jó, ha zseni? Egyrészt mert lehet vele egy mondatnál többet beszélgetni, másrészt ha olvastál volna már, vagy találkoztál volna már primitívekkel, nem kérdőjeleznéd meg...
"Most már jó lenne a pina is mi?!" - kérdezed tőlem, aki már kétszer is voltam hosszú évekig nős...
Van egy szomorú megjegyzésed is: "ilyen hirdetésre ne jelentkezzetek" - vagyis mindenki vegye tudomásul a Te véleményedet, kuss mindenkinek...
Nem kell megfogadnod (én nem szeretnék másokra semmit ráerőltetni), de egy tanácsom lenne: ha pl. olyan hirdetést látsz, hogy egy kurva jó pénzért tűvel szurkálja át a tojásaidat és erre nemigen vágysz, egyszerűen ne jelentkezz rá! Biztos van rá jelentkezője, különben nem csinálná. Gondolj arra a durván hangzó, de mégis idevágó kifejezésre: "közöd?"

Üdv"
A hajnali napfénnyel együtt hatol belém a felismerés, hogy reggel van. Egy cseppet sem meglepő módon másnapos vagyok és igencsak szomjas, ezért megerőltetem magam és kinyitom a szemem. Otthon fekszem az ágyamban, de abból hogy nincs rajtam pizsama, rögtön érzem ez a másnap más lesz…..
ssqi 2009.03.11 19:10:53
@Tyss: Telejesen igazad van, lehet hogy Sepi beszámolóját vettem Koppenhágának, remélem azért bocsánatos...
Nem gondolom, hogy őt szerettem volna albérlőnek, pláne különös tekintettel kedd reggeli beszámolója után..., ahogy azt "vidéki men" kommentálta: "Örülj Sepi, hogy nem magad alá fostál, mint a Trainspottingban."

És bocs, hogy belecsöppentem egy napra a körötökbe, csak "személyes megtámadtatás" okán... Sepinek kicsit részletesebben válaszoltam, ha akarja, ő elküldi Neked és Vidéki Men-nek a másolatát.

Ma Németországban lőtt le 16 emberkét egy 17 éves, honnan lehet ez a sok gyülölet tök ismeretlenek ellen?

Minden jót, üdv. ismeretlenül is
Van ez a jóravaló fodrászlegény, ez a Hajas, akiből itthon celeb lett, és mutogatják, mint a kisnyugdíjas 13. havi járandóságát, tessék, itt van, nekünk ilyenünk is van, kis pinaszakállal a fején galoppozik fel s alá a Nemzet Vágtáján, örüljetek emberek. Aztán jön a bibi, a…..