Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Óriáspolip úr

6 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belsőség Titánok harca 2011.12.01 18:05:00
A világmindenség egyik fontos kérdésére kapunk választ ebben a pár másodperces videóban. Egyik oldalon a Bugatti Veyron, hivatalosan 1001 lóerős, 1250 Nm, összkerekes és 1890 kilós. A másikon a Koenigsegg CCXR, 1018 lóerővel, 1060 newtonméterrel, hátsókerék-hajtással és 1280…..
Subba Fesztiválmocsok: Ó persze 2010.05.11 13:39:00
A fesztiválmocsok egyből a legjobb formáját hozza amint kamerát lát.   ..
Vagy óriásit hazudik a Pannon vagy egy idiótát is alkalmaz az ügyfélszolgálatuk, vagy központilag baltázták el az új akciójukat. Ákost elkezdte érdekelni, hogy milyen is az a Djuice-os akció, ami augusztus végéig ingyen emailezést ígér a fogyasztóknak. Felhívta a céget, és…..
Óriáspolip úr 2009.07.08 13:15:15
@atomjani: nem, ott csak az adatforgalmi díjat fizeted, ami – még opera minivel is – tud elég fájó mennyiség lenni

@posztíró: vagy az ügyfélszolgálatos nem tudott téged normálisan tájékoztatni, vagy hülye vagy és mindenképpen posztot akartál írni ide, ami azért mutat egy szinvonalat, na!
(de persze jóhiszeműen mondjuk, hogy az ügyfélszolgálatos tévedett)
Csak hogy tiszta legyen a kép:
+ szeptember 1-ig nincs 300 Ft-os havidíj, és minden olyan forgalom, amit az email-ek lekérése generál, ingyenes.
(viszont csak ez a forgalom ingyenes, minden másért fizetni kell!!!)
+ Szeptember 1-től 300 Ft-ot fognak kérni ezért a szolgáltatásért, amiben 100Mb-nyi, ezen email-ek által generált forgalom van. Ha ezt túlléped, akkor 0,12 Ft-ot fizetsz kb-onként.
+ A szolgáltatás meg azért jó, mert nem tölti le az összes képet/videót/HTML tartalmat, amit a levelekbe ágyazva küldenek (csak akkor ha kéred) így sokkal kisebb lesz a letöltött levelek méret.

A kisebb méret és a kevesebb adatforgalom közötti prhuzamot remélem nem kell felvázolnom :)
Most kaptuk a hírt, hogy a rengeteg jogsértő tartalom miatt hamarosan betiltják az internetet, úgyhogy addig nézze amíg van! A legnagyobb publikus torrentszájt, a Pirate Bay alapítói első fokon egy év börtönt kaptak " jogvédett tartalmak elérhetővé tételében való…..
Óriáspolip úr 2009.04.17 16:04:40
#@ˇ˘"@đ[!%"*@ anyját az ASVA-nak.
A raklámfilm egy kalap szar.
Az hogy a pirate bay-t betiltották, pedig nagyon nem jó.

@leszálló ág:
Meg lennél lepve, hogy egy szimpla e-mail küldésről mennyi hasznos információt logol le miden szolgáltató...
ki, kinek, mit, mikor, milyen IP-vel... én most szembesültem vele.
Tardai történetek Huszonnégy 2009.03.04 08:00:00
Amikor összeállnak a tardai partihuszárok, az nem kispálya. Van is komoly rákészülés, baszod. Mer' az mondjuk elég karcsú, hogy kéthavonta lejön valami győri vagy pesti DJ arc, azt ott csapatnak reggelig a Panorámába', néha ki kell ruccanni valami geci nagy buliba, hogy meglegyen a…..
Subba Temetetlen múlt: K1 2009.02.18 12:10:00
Erre emlékeztek még? Mivel mostanában minden tele van '80, '90-es születésű emberrel, mindenhol ők rohangálnak és természetesen övék a világ, hát kötelességünknek érezzük, hogy egy picit adjunk nekik abból amiről lemaradtak. A részben szereplő férfi annyira időtálló,…..
Óriáspolip úr 2009.02.18 12:38:57
Fair Ha nem maradsz, nincs szám! 2008.12.17 13:42:00
Úgy látszik a Pannon nem szeretné elveszíteni előfizetőit, amit Vigyorka a saját bőrén is megtapasztalt.2006. 06.08. napján kötöttünk szolgáltatói szerződést a Pannonnal, egy családi csomagra, melyben legközelebbi családtagjaink vettek részt. Tudomásul vettük, hogy egy…..
A postai befizetés plusz 120 Ft-os költségéről nem tájékoztatta az ügyfelet a Pannon, így az billentyűzet után nyúlt. X.Y levelét minden változtatás nélkül, az eredeti mondatvégi írásjelekkel közöljük. Tisztelt Címzett! Előjáróban annyit, hogy az ügy mellyel…..
Ezt a hírt a bennünk megbúvó lírikus miatt idézzük be:A Budapesti Rendőr-főkapitányság X. kerületi Rendőrkapitánysága 2008. szeptember 2-án kora este szabálysértési őrizetbe vette H. L. 20 éves, R. É. 18 éves és V. E. 25 éves nőt, aki a Budapest X., Tündefürt utca és…..
Nem csalás, nem ámítás, Magyarországon mindent lehet. A Pannon "a szezon legnagyobb köcsöge"-versenybe a számlabefizetési díjjal nevez. Ezt azon kedves ügyfeleinek számolja fel, akik házhoz viszik neki zsebbe a dellát. A Homár érti a tréfát, de nem kedveli. Egy…..
Róbert szerint nem csak a hívásrészletezést jóárasította a Pannon értesítés nélkül az elmúlt hónapokban, hanem a fix perces tarifákon túli beszélgetések árát is. Legalábbis az ő 500-as, mára nem létező csomagjában:A történet előzménye az a pár évvel ezelőtti…..
Turbó Tibor: Gondolatok egy Dodge Viper ülésénNem, ez nem jó cím. Turbó Tibor: Gondolatok egy Corvette ülésénEz az!Előadja: Jani"Jaj Istenem. Nem tudom eldönteni most mit csináljak. Fizessek? Ne fizessek? Meddig maradok vajon? Az Ágit elég jó lenne ledönteni. És még…..
Életkedv :( kommunikáció...? 2008.03.12 12:17:00
ez az a dolog, ami rendszeresen le tudja nyomni az életkedvem a béka feneke alá.miért is? vegyük sorba. ha felhívok valakit, nem (minden esetben) azért teszem, mert unatkozom. általában célom van vele. nem veszi fel. írok neki, arra kétszavas válasz. elvárás: annyit kapjak már…..
Életkedv :( No milk today! 2008.03.06 15:54:00
Ha van áramszünet, tanszünet, meg munkaszünet, akkor mi a fészkes fenéért ne lehetne tejszünet?A tehenek felállnak, és a vasutasokhoz hasonlóan sztrájkba kezdenek. Nem adnak tejet. A tejfogyasztásra épülő világunkban nagyobb káosz alakul ki, mintha a föld kőolajkészlete teljesen…..
Idili kezdés... azt hiszem ez a legjobb kifejezés a kapcsolat elejére.A céges karácsonyi bál nagyon jó hangulatban telt. Csilingeltek az összekoccanó poharak és rekord sebességgel koptak a cipőtalpak a sok tánc miatt!A fiúnak pillanatnyi pihenésre volt szüksége.…..
Óriáspolip úr 2008.03.05 08:59:32
Életkedv :( Fizetésemelés 2008.02.29 13:36:00
Let's talk about sex money! Új év kezdődött, immár majd' 3 hónapja. Új év = új remények a nagyobb elismerésre, a magasabb fizetésekre. Az elismerések nélkül az ember fia hosszú éveken keresztül képes akár a leg elviselhetetlenebb munkahelyen dolgozni, ha megfizetik.…..
próbálom szervezni a márciusi "nyaralásunkat". a kedvesemet felhívta egy csaj nemrég, hogy tök olcsón elmehetünk wellness hétvégézni. mivel nem sikerült részleteket megtudnia, felhívtam én. feltettem neki néhány célirányos kérdést (tud-e írásban ajánlatot küldeni,…..
Életkedv :( Sztrájk van babám!! 2008.02.24 19:57:00
"Má' megin?" kérdezhetjük teljes joggal.Nem értem én ezt... Valaki valamit nagyon rosszul csinál. Két szemszögből tudom vizsgálni ezt az egész történetet: a pénzéért küzdő, elkeseredett alkalmazottakéból vagy a szolgáltatásokért fizető, munkába, családjához…..
Subba Ahoj, ahoj, ahoj, ahoj 2008.02.19 11:38:00
Zenével folytatjuk adásunkat, következzék az utóbbi idők nagy kedvence, Ivo Pesak, a szakállas arc a Jozin z bazinból! A szám pár évtizeddel későbbi, a Dyza Boys nevű formáció alkotása, korszerű cseh diszkóritmusban. És akkor énekeljük ezt is együtt:Nekecá, nekecá, když…..
Mert ugye mindenki azt várja az aktuális kapcsolatától, hogy őszinte legyen.Nem csak a "normális" –hetek, hónapok, évek óta tartó – kapcsolatban, hanem a kezdődőekben is.Mondja el a problémáit, gondolatait és az Isten szerelmére mondja már el személyesen (!)…..
Életkedv :( azért, mert... 2008.02.18 14:52:00
...mert bunkók vagyunk, mert átvernek, mert összetörnek minket és az autónkat, mert kirúgnak, mert egyáltalán!Azok a valós történetek fognak hamarosan itt szerepelni, amik miatt az embernek elmegy az egész élettől a kedve és azt mondja, hogyKapjátok be a bal lábujjamat! ..
Kezdjük kicsit a memória frissítésével: technopopban idehaza ugye a Bonanza volt az örök aranyérmes, és mint a legnagyobbak közt szokás (mármint nem itthon), a csúcson abba is hagyták. A keményvonalas technopopfanok ezt talán árulásként értelmezték, mivel a szigorú…..
Óriáspolip úr 2008.02.03 14:40:01