Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pöttyös Bálna

0 bejegyzést írt és 47 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Olvasónk csütörtökön a 2628-as vonattal utazott. Az első ajtó leszállás közben majdnem rácsukódott. Az egyik legnagyobb bibi az volt, hogy a felszállni már nem lehetett. Az utasokat a vonat egyszerűen otthagyta. Pedig a vezérnek a első ajtónál felszállni próbáló utasokat…..
Pöttyös Bálna 2010.02.01 13:46:22
@bigway: Nem értek sem a lovakhoz, sem a vonatokhoz, de én gyakran látok olyat, hogy az ajtó csipogó és csukódás akkor kezdődik meg, mikor a vonat már elindult...
Pöttyös Bálna 2010.02.01 14:35:48
@bigway: Is-is... Vagy rajta ülök, vagy épp integetek neki... :)
Úgy látszik a BKV exportálja a MÁV-Startnak a trollokat. Félelmetes, hogy egyesek mit engednek meg maguknak. Jelen postom megjelenésével egyetemben megy a levél minden illetékes kontaktomnak. Ez tényleg felháborító. Az üzletszabályzat kimondja, hogy az ellenőrnek kötelessége…..
Pöttyös Bálna 2009.04.20 22:37:22
@rickyramirez:
Igen, tisztában vagyok azzal, hogy a mai gyerekek milyen korán érnek, és hogy az alig 10 éves romagyerek a blaha aluljáróban szurkál, DE tudod, vannak olyan gyerekek, akik 15 évesen még 15 évesként viselkednek, és megijednek, ha ilyesmi történik velük... Az ijedt gyerek pedig ki máshoz fordulhatna segítségért, ha nem a szüleihez?
Lehet, hogy ennek a 15 éves lánynak normális szülei vannak, akik nem tiniribancot vagy napnál fűtőt nevelnek, és tegyük fel, hogy ennek a 15 éves lánynak van gyerekszobája, és 15 évesen még úgy viselkedik, ahogyan viselkednie kell: GYEREKKÉNT!
Gondolom, ez lehetetlen, nemde?
"A hét óráig feljelentkező tizenegy jegyvizsgálóból nyolcan sztrájkolnak, körükben tartott közvélemény-kutatás alapján egységesen azt mondják: „Nincs Karácsony!” , az eredményes megállapodásig sztrájkolnak."A fenti maszlag olvasható a Gaskó féle…..
Pöttyös Bálna 2008.12.22 13:30:09
Kedves Martinasz,
Én is "ingyenélő" egyetemista vagyok! Szegény családból származom, de már a második diplomámat csinálom úgy, hogy a szüleim nem tudnak segíteni, csak a saját kitartásomnak és elszántságomnak köszönhetem, hogy most itt tartok!
Az első diplomámat (is) úgy tettem le nappalin, hogy közben 6-8 órában dolgoztam! Megoldottam, nem panaszkodtam, kifizettem mindent, amit kellett a sulinak, meg kajára is maradt valamicske (mert a diákot bizony nagyon nem fizetik túl) Most is dolgoznék, de azt mondták, mivel nem biztos, hogy be tudok menni, köszönik szépen, ennyi volt... Pestre nem tudok beköltözni, mert én is szegény proli vagyok, vizsgákra vagy beesek, vagy nem... Az sem két forint, hogy kapjak új vizsgalehetőséget...
Én kitartással jutottam ide, ahol most vagyok, nem gyalogoltam át senkin, nem akadályoztam senkit, senkinek sem ártottam, most mégis veszélybe kerül az, hogy elvégezzem az egyetemet, amiért egyedül küzdöttem meg, hogy bekerüljek! Ki fog engem kártalanítani?
Hogy képzeli bárki is azt, hogy szolidarítsak, mikor a földbe tiporják a saját véres verejtékemmel megszerzett elismeréseimet, és ellehetetlenítik a továbblépésemet?
Szerintem nem túl nagy kérés, hogy eljussak A-ból B-be!
Jópár éve ingázom, mindig belekalkuláltam a vonatkésést, néha káromkodtam, de megoldottam. Most hogy oldjam meg??? Szerinted boldogan és vidáman kéne néznem, hogy lassacskán minden, amiért eddig strapáltam magam, mehet a levesbe?
UPDATE1: 18 órától országos vasutas sztrájk! VDSZSZ.HU: Minél hamarabb szeretnénk a sztrájkkal eredményeket elérni, ezért a VDSzSz Szolidaritás december 14-én 18 órától az egész országra kiterjeszti a határozatlan idejű általános vasutas sztrájkot. December 14-én újra…..
Köszönjük Ilona, hamarosan megkeresem Önt, de addig Kedves Látogatóim, ezt a levelet meg kell osztanom Veletek! Nagyon örülök annak, hogy (bár hosszas keresés után, de végül sikeresen) rátaláltam erre az érdekvédelmi megoldásra. Jómagam Piliscsabáról ingázom vonattal…..
Üdv!A Duna TV Híradója szerint a MÁV START Zrt. a Volánbusz Zrt-vel írásbeli, a BKV Zrt-vel szóbeli megállapodást kötött arról, hogy a munkabeszüntetés ideje alatt a buszokon, illetve a társaságok járatain elfogadják a vasúti jegyeket is. Kíváncsi leszek, mi lesz ebből.Üdv,HP..
Kössünk végre okos békét! A MÁV álláspontja A VDSZSZ Szolidaritás követeléseinek sem jogi, sem szakmai, sem gazdasági alapja nincsen és a munkahelyek jövőbeni biztonságát veszélyezteti, mindezek miatt nem tudja teljesíteni a MÁV ZRt. a VDSZSZ Szolidaritás követeléseit. A…..
A MÁV START Zrt. a VDSZSZ Szolidaritással a korábban egyeztetett időpontban ma folytatta a kollektív munkaügyi vitát. Az egyeztetés során a VDSZSZ Szolidaritás és a MÁV-START Zrt. között megállapodás továbbra sem született. A tárgyalás február 4.-én, hétfőn, 16.00 órákor…..
Ma kaptam.   Esztelen ez a sztrájk, előzőleges bejelentés nélkül, csak úgy találomra! Decemberbe azon aggódott sok egyetemista, hogy haza tud-e menni az ünnepekre! Most, februárba egy vizsgámról maradtam le a sztrájk miatt. Egy országot vesznek semmibe, és egy országgal…..