Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Budhai

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Geri blogja Politikai kisokos 2016.07.17 03:24:40
Fórumokon, weboldalakon folyamatosan tévedéseket hazugságokat, lehet olvasni Oroszországról. Ez a bejegyzés arra hivatott, hogy ezen félreértések, illetve hazugságok egy részét tisztázza az országgal kapcsolatban. Igyekszem az összehasonlításban az USA-t, és Magyarországot is szerepeltetni, hogy…..
Budhai 2016.04.23 20:40:22
Nem édes mindegy nektek , hogy a ruszki burzsuj banda vagy az ún nyugati burzsuj banda tartja fenn az istentelen kasztrendszert ? Ha egyáltalán létezik a két oldal , nem csupán színjáték az egész . Amennyiben teljes identitásotok feláldozásával megszerzitek a versenyképes diplomát és/vagy sikeres vállalkozók lesztek lényegtelen melyik Luciferián borzalom társadalmi rendszerbe éltek jó lesz nektek . Ha meg proliként/prostiként végzitek akkor sem számít melyik táborhoz tartoztok mert csak kilátástalanság , nyomor és megaláztatás jut.

444.hu/2014/10/14/az-emberiseg-leggazdagabb-1-szazaleka-birtokolja-a-vilag-vagyonanak-felet/
" Eközben a világ lakosságának szegényebbik fele együtt csak a teljes vagyon 1 százaléka felett rendelkezik, míg a felső 10 százaléknál van a vagyon 87 százaléka."

Az ember lehet a kasztrendszer ellen vagy mellet . Ám jelenlegi utolsó utáni percekben , mikor pár évünk/hónapunk maradt pálcát törni a közösségi társadalom(kommunizmus) és a kasztrendszer (Ősközösségtől a kapitalizmusig) felett ,
nem szimplán időpocsékolásnak minősül az efféle vita !
Az ilyen parttalan "hasonlítsuk már össze a két tojást" munkák ezekben az időkben semmi másra nem jók mint kifogni a szelet a jelenlegi egyetlen érdemi téma vitorlájából : A föld népe benn ragad a kasztrendszerben talán mindörökké vagy megpróbálunk egy teljesen új típusú , urak/szolgák nélküli igazságosságon/egyenlőségen alapuló társadalmi rendszert összehozni . (Nevezd ahogy akarod , csak ne az ősi kasztrendszer újracsomagolása legyen.)

Szánjatok szűk egy órát erre a videóra , látnotok kell a hasonlatosságot az Ószövetség Istene (aki valószínűleg azonos az Új Szövetség Istenével , csak finomodtak a módszerei) és Sztálin között . Mindketten úgy hitték ha csak egy család marad is a föld népéből , akkor is megérte a tisztogatás . Mert NEM élhet állatként az Isten gyermeke tovább.....

www.youtube.com/watch?v=69-5OSEYnAk
Budhai 2016.04.23 23:06:44
@Gerilgfx: "Nem az a szabadság, hogy azt teheted, amit akarsz, hanem hogy nem kell megtenned, amit nem akarsz."

Vagyis egyet kell értsek , a kapitalizmus valóban tökéletes szabadságot kínál . Csak POKOLI áron ! . Ízlés kérdése ki mit választ , de egyik ideológia kizárja a másikat.
Példának okáért én a legkeményebb fáradhatatlan törtetőknek akiket a küzdelem éltet a kapitalizmust ajánlom , mindenki másnak a kasztrendszer felszámolását .
Kb 1-2 évvel ezelőtt vitatkoztam egy internetes közösségben a kapitalizmusról. Antikapitalista álláspontot képviseltem, ő pedig pro-kapitalista álláspontot. Holott valójában én képviseltem a kapitalista álláspontot, ő pedig az imperialista álláspontot képviselte. Én az álláspontomat akkor, abban a…..
Budhai 2016.01.25 17:24:41
@BircaHang Média:

"A kapitalizmus a kasztrendszeren/szomszéd törzset leigázó alapokon nyugvó legősibb primitív társadalmi forma tökéletesen kiforrott és globálissá vált társadalmi rendszere "

Ha a bárányok nem hallgatnak akkor igazat mekegnek :). A NY-Európai , É-Amerikai , stb jóléti kapitalista kirakatországok a kapitalizmus kis részét képezik . Az ő jólétük bizony egyenes arányban áll Afrika ,Ázsia ,Közel kelet ,Dél Amerika ,Kelet Európa stb népeinek módszeres kifosztásával . A kapitalista mind ragadozó , gyilkos és rabszolgatartó . Ki vallaná ezt be magáról :) ? Vagy ami ijesztőbb ki vallaná ezt be magának....

Ezt a tényt szegény kapitalisták nem azért zárják ki az elméjükből mert ostobák . Vagy mert az oktatási rendszerben kisgyermek koruktól kezdve kondicionálták őket .Persze ez utóbbi mindenképpen igaz , de akkor is csak részigazság .
Mióta világ a világ mindig is kasztrendszerben , úr/szolga világban éltünk . Tehát az emberek számára a kizsákmányolás , legyen az országon belül az osztályok között , vagy nemzetek közötti gyarmatosítás épp úgy a világ természetes része mint pár száz éve a klasszikus rabszolga/cseléd tartás . A rabszolga tartók sem gonoszak ,sem ostobák nem voltak , csupán a korszakuk rabjai . Csak érne már véget ez a jópár évezrede tartó közjáték és végre embernek lenni nem annyit jelent mint állatnak lenni :
Mindennapos küzdelem a puszta létfenntartásért . Alkalmazkodás a környezethez annak igényeinkhez való formálása helyett :( .
De míg marad a kőkorszaki módi addig csak egy út létezik : images.firstcovers.com/covers/flash/g/get_rich_or_die_tryin-704348.jpg?i
  Az Európai Unió és szövetségeseinek működése, formája, ideológiája lényegében megegyezik a hajdani Szovjet Unió működésével. Akik annak idején a Szovjet Uniót támogatták, ma zömében az Európai Unió élharcosai. Az Európai Uniót szervező elvek lényegében megegyeznek…..
Budhai 2015.01.11 20:22:44
@Last Glacial Maximum: Nem volt minden amerikai/nyugat európai kapitalista értékrendű . Velük érdemes volt boltolni . Plusz Kolcsak bukása után a kapitalisták nem viseltek nyílt háborút a Szovjet ellen . Csak "véletlenül" egész európa 20 év alatt egy mindent elsőprő anti-kommunista erőddé vált :D .
A ww2 segélyek meg jobbára csak papíron léteznek . Egy egészen más alaptémájú dokumentum filmet néztem ahol csak úgy futólag említették meg : " Az itt látható 3 ezer repülőgép a Szovjeteknek lett szánva csak elakadt a bürokráciában ezért itt rozsdásodnak 50 éve " . Más célzott anyagokból azt derítettem ki valahogy szinte mindig elakadt valahol a segíj.... Okkal nem törlesztett később Koba . Amúgymeg ha tényleg minden az utolsó ceruzáig célba ért volna és ts a minőség is kifogástalan akkor is mindösszesen 7% tette volna ki a Szovjetunió háborús vesztességének/költségének. Szerintem a nácik legyőzői talán picit több hálát érdemeltek volna a világtól.
Budhai 2015.01.11 20:27:13
@Last Glacial Maximum: Nos ,mint tudjuk Koba alapos tisztogatást végzett a a Párton belül ."mit keresett egy FED igazgató egy valag készpénzzel a forradalmi Péterváron?!" Nem tagadom ,kezdetektől fertőzött volt a Párt . De úgy hiszem Koba ezt megoldotta . Érte tűzbe merném tenni a kezem . Ő valóban mindig az emberekért küzdött az Elit burzsujokkal szemben.
Budhai 2015.01.12 19:31:06
A szovjetunió a mai napig példátlan lendülettel fejlődött , még a mostani Kínai gazdaság erősödése sem mérhető Sztálin munkájához(és persze minden igaz elvtársa) ! A középkori cári Oroszország gazdasági teljesítményét jobbnak ítélni a Szovjet módszernél őrültség . Minden tény tökéletes semmibevétele . korunk.org/?q=node/5075

,,a béna elmaradott kapitalisták először fel sem fogták hova tünt a több száz repülőjük''
Itt konkrétan a S.A.M rakéta rendszerre céloztam . A kapitalisták olyan szinten nem értették mi történik a vadászgépeikkel mint amikor a különféle bennszülöttek először látták a fehér ember "villámló botját" :) . És az éjjellátó tankok sem kis meglepetést keltettek . Csak ugye az arabok valami fura módon nem kaptak tűzparancsot.... Ezért a kapitalisták reflektorokkal levadászták őket . A rakéta rendszert nem mozgatták a tankokkal együtt . Ráadásul az arab vadászgépek a saját tankjaikat lőtték ki . Érdemes tudni hogy az arabok 50-es évekbeli tankokat/vadászgépeket kaptak . Az akkori szovjet csúcs tank a t-73 fényévekkel megelőzte a kapitalista gagyi vackokat .Technikailag a Szovjetek 1973-ban lekörözték a burzsujokat . Titkosszolgálatilag viszont fordítva állt a helyzet . És mint kiderült ez volt a döntő erő .
De vessünk véget a parttalan vitának .
Ti a kőkorszaki kasztrendszer hívei vagytok így számotokra az erősebb a jobb . Aki megszerzi a hatalmat , legyen az bárki/bármi (Most az ún-bankár elit) az úr , később talán más megalomán pszichopaták váltják őket. Lényegtelen ,a nép örökké ki lesz szolgáltatva az önkénynek. Nem sértésnek szánom esküszöm , de ez állatokra jellemző mentalitás .
Én az ésszerűség és igazság híve vagyok . A parlamentáris demokrácia , ellenzéki pártokkal jó. Persze nem a mostani kapitalista formában ,ahol strómanok csinálják a cirkuszt és mindegy kire szavazol a burzsujok emberét választod.
Adja az Isten ,hogy egyszer megértse az emberiség mekkora teher a világnak a sunyi burzsujok osztálya . De talán érti a többség....
Egy régi történet úgy meséli ennek a problémának a kezdetét , hogy a legerősebb angyal vitába szállt Istennel . Miszerint ő szebb, jobb ,okosabb ,erőseb mint Isten bármelyik másik teremtménye ezért neki több is jár mint a szerinte bénább teremtményeknek . Később több angyal is mellé állt . Annyira megnőtt Lucifer támogatottsága ,hogy a Teremtő kénytelen volt belátni : Muszáj minden teremtményének megadni a lehetőséget , hogy csatlakozzon a luciferiánusokhoz ha szeretne .
Így most ti ,én , mindenki el kell döntse mire vágyik igazán .
Lucifer királyságába ahol bármit megszerezhet amit bír , a valódi tökéletes szabadságra . Aminek az ára ,hogy ha legyőzik
azt tehet vele a győztes amit akar. És egész biztosan véget nem érő harc lesz az élete. Pont mint a kapitalizmusban.
Vagy választhatja Isten országát . Ahol semmire semmi gondja nem lesz . Kényelemben és igazságban dőzsölhet míg a világ véget nem ér . Ugyanakkor le kell mondani a teljes szabadságról és be kell tartania Isten igazságát . Ami pont olyan mint a kiforrott megvalósult kommunizmus .