Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Somoru

0 bejegyzést írt és 53 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy vasutas beszámolója a háttér mögött megbúvó dolgokról, korrupcióró,l álszentségről...   Hónapok óta megy a nyilatkozatháború a két vasutas szakszervezet között, hogy melyik védi jobban a dolgozók érdekeit. Úgy érzem, jobb, ha megtudjátok valójában hogyan…..
SAJTÓKÖZLEMÉNYA VDSzSz Szolidaritás által 2008. február elsején magtartott valamint 2008. február 4-én megkezdett sztrájkkal kapcsolatban a MÁV-START Zrt. a jogellenesség megállapítása érdekében a Fővárosi Munkaügyi Bírósághoz fordult.   A Fővárosi Munkaügyi…..
Megpróbálom a legtöbb idióta írást összeszedni, ami a sztrájk alatt megjelent a vdszsz.hu-n Jó szórakozást. Nekem már fáj az oldalam a röhögéstől Kelet-Magyarországon Barna István a helyzetet úgy foglalta össze, hogy "Nyugaton a helyzet változatlan": arrafelé…..
Apostol levele: Ujjgyakorlat, vagy félváll? Kedves István! Ahhoz képest, hogy az egyik vasúti szakszervezet vezetője, elég keveset tud a a vasútról. Az Index internetes napilap újságírói kérdésére nem tudta megmondani, hogy a sztrájk napján hány vonat járt, nem tudta…..
Vajon ki lehet a szponzor? Miért fizet a VDSZSZ a sztrájkolóknak magasabb órabért állítólag, mint amennyiért normál esetben dolgoznak? Öntsünk tisztavizet a pohárba!!!!!!! Ez nettó vagy bruttó? Vagy zsebbe fizetnek? Forrás: bumeráng (töltsétek le) Aki nem tudja itt van…..
Sok levelet kaptam a sztrájkkal kapcoslatosan. A következő napokban kommentár nélkül közzéteszem őket. Első levél: Én eg egyszerü bérből fizetésből éllő, adófizető állapolgár vagyok. A MÁV államicég, ami évek óta veszteséges. Legjobb tudomásom szerint az adófizető…..
A MÁV START Zrt. a VDSZSZ Szolidaritással a korábban egyeztetett időpontban ma folytatta a kollektív munkaügyi vitát. Az egyeztetés során a VDSZSZ Szolidaritás és a MÁV-START Zrt. között megállapodás továbbra sem született. A tárgyalás február 4.-én, hétfőn, 16.00 órákor…..
Sikerült telefonon beszélnem Gaskóval.Sajnos nem értünk egyet szinte semmiben. Ez nem is meglepő, de egy dologra ígéretet kaptam. És ez azt hiszem egy picit biztató.Még a mai nap folyamán közleményben kiadják, hogy azon munkavállalók, akik munkahelyükön a sztrájk miatt…..