Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nor82

0 bejegyzést írt és 84 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A hírek szerint a Juventus döntött két nyári célpontja tekintetében, és meg kívánja erősíteni a keretet a Benfica két futballistája, Rúben Dias és João Félix megszerzésével. A védőjátékos és a támadó középpályás nagyszerű szezont fut a Liga NOS keretein belül, ezzel…..
Nor82 2019.05.05 11:20:01
@ZecH: Egy öregfiúk kupán voltunk Bragában!Így a meccsre is el mentünk!!Amúgy 4 lettünk mi magyarok!Porto nyerte masodik Benfika harmadik Törökök es volt meg 4 csapat!
Juventus FC blog Dühöngő 2016.03.19 22:39:46
Ez tényleg egy dühöngő, kiélhetitek magatokat rendesen. Itt nincs OFF-olás, jöhetnek a pletykák, az átigazolások, a vélemények, teljesen vegyesen. Akár a Juventushoz tartozik, akár nem (teljesen). A trágárság, egymás mocskolása persze itt sem megengedett, ezért ettől tartózkodjatok! Mindent bele!…..
A Juventusszal rendre hírbe hozott középpályás, Marco Verratti ügynöke úgy véli, ügyfelének a francia bajnokságnál komolyabb trófeákért is küzdenie kell, ha igazi bajnokká kíván válni, s cáfolta a pletykákat, amelyek szerint a PSG alkalmazásában álló játékos tárgyalni fog a torinói klub…..
Az FC Porto elleni idegenbeli Bajnokok Ligája-sikert és az Empoli elleni bajnoki diadalt követően, a Juventus kedd este már az Olasz Kupa elődöntőjében lép pályára, s a címvédőnek nem lesz egyszerű feladata, hiszen a hétvégén meglepő és váratlan vereséget szenvedő Napoli…..
A címvédő a Bologna elleni győzelemmel köszöntötte az új esztendőt, ezzel pedig meggyőző fölénnyel ért az olasz bajnoki szezon feléhez, s most a Fiorentina vendégeként kell folytatnia a menetelést az újabb, zsinórban hatodik bajnoki cím felé. A zebracsíkos csapat keretéből hiányzik majd az afrikai…..
A Juventus meggyőző fölénnyel vezeti a bajnoki tabellát, s most egy másik fronton, az Olasz Kupában is fontos lépést tehet a címvédés felé vezető úton. A zebramezesek a sorozat nyolcaddöntőjében csatlakoznak be a küzdelembe, s a továbbjutásról egyetlen mérkőzés dönt majd, a…..
Nor82 2017.01.11 22:09:17
@Montero: Nekem nem !Volt 5 totális helyzete 1 sikerült be rúgni!Nekem ez nem de nem csak a mai meccse alapján gondolom igy!
Nor82 2017.01.11 22:23:21
@Watakuki: De egy csómot meg ki hagyott!Nem mondom hogy nem hajt de nekem valamiért nem meg gyöző!Persze ez az én véleményem!
A Paris Saint Germain frissen kinevezett edzője, Unai Emery üzent a Juventusnak, miszerint szeretné, ha a játékos Párizsban maradna.  A torinói egyesület különösen érdekelt a játékossal kapcsolatban, mivel Paul Pogba világrekordot jelentő összegért a Manchester Unitedhez szerződött, Allegri szerint…..
A Calciomercato állítása szerint a Juventus érdeklődik a Paris Saint-Germain két játékosa iránt, s  Blaise Matuidi és Marco Verratti ügyében a kapcsolatfelvétel is megtörtént a két klub között. A hírforrás szerint a találkozót Mino Raiola szervezte a felek között, s a megbeszélés során a Ligue 1…..
Mindössze egy nappal azt követően, hogy a Juventus a labdarúgás történetének egyik legköltségesebb átigazolásával megszerezte a Napoli argentin támadóját, Gonzalo Higuaínt, a klub az eladási oldalon világrekordot állíthat be a Manchester Unitedhez közelítő Paul Pogba értékesítésével.  A La Gazzetta…..
Az olasz sajtó egybehangzó értesülései szerint a Juventus megegyezésre jutott az Olympique Marseille támadója, Michy Batshuayi ügyében.  A mindössze 22 esztendős belga válogatott nyáron hazája színeit képviseli majd a franciaországi Európa-bajnokságon, s a válogatottban…..
Nor82 2016.05.01 09:44:07
A Juventus a jövő évi nemzetközi siker megalapozása érdekében három játékosra fókuszál az átigazolási időszakban, ezek a játékosok pedig a La Gazzetta dello Sport beszámolója szerint André Gomes, Henrik Mkhitaryan és Edinson Cavani. A torinói csapatnál továbbá arra a…..
A Juventus Stadiumban elért 2:2-es döntetlent követően, a Juventus rendkívül nehéz feladat előtt áll, hiszen a zebramezes csapatnak győzelemre, vagy legalább két rúgott gólra lesz szüksége a továbbjutáshoz a Bayern München otthonában, az Allian Arenában. Ez lesz a két csapat…..
A vasárnapi könnyed győzelem után, a Juventus egy szinte már tét nélküli mérkőzésen látogat az Inter otthonába, ahol nincs más dolga, mint megőrizni a Juventus Stadiumban szerzett 3:0-ás előnyt. Tegnap este az is eldőlt, hogy az Olasz Kupa döntőjében a sorozat…..
Nor82 2016.03.02 23:14:19
A Bayern München elleni hétközi Bajnokok Ligája-ütközet után a Juventusnak nincs ideje és lehetősége a lazításra, hiszen vasárnap este a zebramezes csapatnak győznie kell a Torinóba látogató Inter ellen, hogy megőrizze előnyét a bajnoki tabella élén. A két csapat szerdán az…..
A tavalyi finálé és a csoportkör után, a Juventus most ismét az európai labdarúgás legrangosabb sorozatának egyenes kieséses szakaszához ért, ahol egy igazi nagyágyú, a végső győzelemre is esélyes Bayern München ellen kell továbblépni a legjobb nyolc együttes…..
Nor82 2016.02.23 21:56:13
Nor82 2016.02.23 22:20:58
Giorgio Chiellini sérülés miatt nagy eséllyel kihagyhatja a csapat soron következő két fontos rangadóját is. A rutinos belső védő lábikrája sérült meg a Frosinone elleni 2-0-ás Bianconeri győzelemmel záruló bajnoki mérkőzés során. A Corriere dello Sport szerint emiatt biztosan kihagyja a…..
A Genoa elleni nyögvenyelős győzelemmel a Juventus új klubrekordot állított fel, s a szédületes győzelmi sorozat immár tizenhárom mérkőzés óta tart. Az újonc Frosinone otthonába látogatva, a Zebráknak most tovább kell folytatniuk a menetelést, főként, mert jövő szombaton a…..
Miután a Juventus hét közben legyőzte a Lazio csapatát az Olasz Kupa negyeddöntőjében, vasárnap este már a másik fővárosi egyesület, az AS Roma ellen próbálja majd megszerezni zsinórban tizenegyedik bajnoki győzelmét, ezzel elégtételt véve az őszi vereségért.  Massimiliano…..
A harmincnyolcadik születésnapjához rohamosan közeledő Gianluigi Buffon nemrég a La Gazzetta dello Sport számára adott interjúban beszélt múltjának csillogó pillanatairól, illetve az olasz futball jövőjéről és lehetséges utódjáról. A bianconero csapatkapitány közel húsz éve mutatkozott be a Parma…..
A Juventus a kisebbik zebramezes csapathoz, az Udineséhez látogat, s bármi is lesz az eredmény, ezzel bevonul a történelembe, hiszen első vendégegyüttesként mérkőzhet meg a házigazdával a holnapi bajnoki mérkőzésen bemutatkozó Dacia Arena Friuli gyepén. Az Öreg Hölgy a zsinórban elért tizedik…..
Nor82 2016.01.17 16:12:35
Nor82 2016.01.17 16:18:23
A Real Madridot a FIFA kizárta a következő két átigazolási időszakból, így Álvaro Moratát jövőre minden bizonnyal nem fogja megvásárolni a királyi gárda. A bianconero együttes húszmillió euróért szerezte meg a spanyol támadót a királyi klubtól még 2014-ben, a szerződés szerint viszont a blancók…..
Nor82 2016.01.14 16:58:09
Spanyol források szerint az AC Milan és a Juventus ismét próbálkozik a Real Madrid középpályásának átigazolása ügyében, azonban minden azon fog múlni, hogy a királyi gárda új edzője, Zinedine Zidane képes lesz-e maradásra bírni Iscót. Különböző hírforrások egymásnak ellentmondó hírekkel szolgálnak…..
Zsinórban elért négy bajnoki győzelem után, a Juventusnak a Lazio vendégeként kell folytatnia a remek sorozatot, hogy tovább közelítsen a tabellát a torinióak előtt hét ponttal vezető Napoli felé.  A Juventus mesterének, Massimiliano Allegrinek bizonyosan heveny fejfájást okoz…..
Nor82 2015.12.04 22:22:34
Az utóbbi évek során a Juventus rendre megszenvedett a Bajnokok Ligája csoportkörében, azonban a jelenlegi kiírásban nagyszerű rajtot vett, s első két mérkőzését megnyerve, majd némileg megtorpanva, most a Manchester City csapatát fogadja, s egy esetleges győzelemmel komoly…..