Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kende Rozi

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
2009-óta naponta száznál több gyermek kapott ingyenesen reggelit és tízórait tanítási napokon az Összefogás Óbudáért Egyesület közreműködésével. Idén már nincs erre lehetőség. Az önkormányzat támogatásával az elmúlt évtizedben naponta mintegy száz rászoruló kerületi gyerek kapott bőséges és…..
Gyurcsányék most nem a show-t, hanem az ételosztást nyúlták le? A résztvevők szerint félresiklott a Gyermekétkeztetési Alapítvány december végi akciója. 1000 rászoruló családnak oszt csomagot a Gyermekétkeztetési Alapítvány december 29-én: ígérte Facebook oldaluk. A…..
Kende Rozi 2015.01.05 12:50:43
Kedves Mach Péter!
A kommenteket olvasva, úgy érzem nekem is meg kell osztanom a gondolataimat.
A gyűlölet rossz tanácsadó. Bizonyítja, hogy már a cikked címe is ez: "Einstandolt ételosztás", majd zárod"Na, de mi lett a maradék 700 csomaggal?", folytatod, hogy itt rászoruló gyermekek várnak a csomagokra, s ezzel rosszindulatúan utalva, hogy ahova került ott talán nem. Később elismered, tudod pontosana hogy a 700 csomag is rászorulókhoz került csak vidékre. Az, hogy te gyűlölöd a DK-t, ez a te magánügyed! Ezt a gyűlöletet te felhasználod a párt lejáratására, ez már nem magánügy és nagyon tisztességtelen dolog! A gyermekétkeztetési alapítvány kért segítséget a pártoktól, mely segítségkérésre a DK elsőként jelentkezett és segített.Miért hiszed azt, hogy ők nem, de te tudod a tutit és majd te megmondod, hogy kik értenek mindehhez.
Ilyen hülyeséget meg honnan veszel, hogy a pártkönyvek színétől függ a rászorultság? Ezt rajtad kívül senki sem gondolja. Illetve egy pártot tudok, akik a csókosoknak (mert ők úgy ítélik meg, hogy ők a rászorultak) osztogatnak mindent. Gondolom a DK úgy ítélte meg, hogy a segítségre a vidékiek is rászorulnak és ezért vitt vidékre is csomagokat. Még az is lehet, hogy ezt megbeszélte az alapítvánnyal, de ha nem, akkor is legalább oly nemes célért tette, mintha itt kapták volna meg.
Január 2-án ott voltál a tüntetésen? Én igen. Egyetlen párt zászlóját sem láttam, DK-s zászlót sem. Jó lenne, ha állításaidat először kontrolálnád és utána tennéd közzé, persze csak akkor tennél így, ha a célod nem a rágalmazás, mások befeketítése. Ha a gyűlöletről áttérnél az empátiára, korrektségre, más emberek tisztelésére, talán boldogabb éved lenne. Boldog új évet kívánok!