Regisztráció Blogot indítok
Adatok
George Rambo

5 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha csak egyetlen ma, akkor ez legyen az! Lötyike Virgács tudósítása (kövesd!) Szól a komatál, éjjel-nappal, szünet nélkül! Magyarosan. Fú, mi lenne, ha kicserélnénk az összes szót arra, hogy cigányroma? Vagy arra, hogy néger? Vagy arra, hogy náci? Fú, de kreatívba vagyok máma! Valamit még kéne…..
Mogadishu Bizottság Korrekció 2016.09.24 09:31:12
Kovács Pisti barátjának büdös a lába. Korrekció: a nácik arra köteleznek, hogy azt írjuk, valótlanul állítottuk, hogy Kovács Pisti barátjának büdös a lába. (Érted, frankón, mintegy sugalljuk, hogy csak kényszer hatására, pedig, höhö.)..
A méltán híres és elismert SJW, Punk Ludovika megkapta a publicer-díjat, mert olyan jól forgatja a szavakat, hogypéldául: Ez ellen fel kell lépni! – fogalmazott a fogalmazó fogalmazványában. Ja, ma kedd van, akkor ma a gőtegyűjtésre emlékezünk. Erről jut eszembe, hát nem igaz, mi van itt. Ez nem…..
Slapaj Nahátka tudósít Buliztunk rá. Prájd...
ízelítő az Igazmondó Mindegyx kollektív cikkéből: Ferenc pápa: Ne zárják be az ajtót a menekültek előtt! – Kedves Franci bátyám, akkor hány menekültet fogadtok ti be oda, Sutyikánba? Franci kedvesen mosolyogva integet, tekintete mögém, a semmibe mered. – Nos, mennyit? Mennyi a…..
Nem hiszem, hogy magyar fürdőben vagy strandon gyakran találkoznának az emberek burkinivel, vagyis (általában, de nem mindig) egész testet fedő, muszlim nők által használt fürdőruhával, legfeljebb a tévében, az olimpiai közvetítéseken tűnhetett fel, hogy bizonyos nők nem hagyományos fürdőruhát…..
George Rambo 2016.08.18 20:59:51
@skarlát betű: A "multikulti" addig működhet, amíg az együtt élő kultúrák hajlandóak tűrni a konkurenciát.

Ez az iszlám esetében deklarált módon nincs így, mert ez az életmód kizárólagos világuralomra törekszik (ez az elsődleges célkitűzése, és nem is tagadják a hívei). Egyedül az úgynevezett "könyv népei"-nek tesz annyi engedményt, hogy ha a meghódított területen élő keresztények és a zsidók megfizetik a dzsizja nevű különadót, akkor otthonukban gyakorolhatják a vallásukat, de még így is, számos jog nem illeti meg őket. Aki viszont se nem muszlim és nem is az "alsóbbrendű" könyv népe, annak két választási lehetősége van: vagy meghal, vagy áttér az iszlámra.

Hát ezt a kultúrát támogatják, akik azt gondolják, hogy az iszlám nem hódítani érkezik, hanem együtt élni.
Megy itt ez a nagy bevándorlási hisztéria, ami attól kap különös és beteg bukét, hogy nálunk a kormányzat gerjeszti a hisztériát. Egy normális ország kormányzata a problémákat kezelni és tompítani szokta, de mi ebből a szempontból is egy beragadt posztkomcsi ország vagyunk,…..
1. 1457-ben Hunyadi László fejét három csapással sem sikerült elválasztani törzsétől. A korabeli szokásjog szerint az elítéltnek kegyelem járt volna, ám a bakó negyedszer is lesújtott, és ezúttal már sikerrel járt. 2. III. Richárd unokahúga, a 19. században boldoggá avatott…..
  Embermese: nőkről, akiknek nem maradt semmijük Ki tudja elképzelni, hogy nincs semmije? Na, nem úgy, mintha ott állna az Appelplatzon. Hanem csak úgy, a maga egyszerűségében, megalázottságában, elvesztve miden hitét, emberi, női minőségét, testét, az arcát, és minden belső meggyőződését. Minden…..
George Rambo 2015.03.24 19:17:45
@ekszvájzed: "miért kell a vallásban KIZÁRÓLAG a butítást, az öldöklést látniuk azoknak, akiknek az ősei szintén ilyen és ennyire butító és öldöklő vallásokat követtek"

Az őseinkért nem vagyunk felelősek, ezért ezt számonkérni fölösleges.

Tudsz olyan gaztettet mondani, amit ateistaként nem, csakis vallási megfontolásból követhet el az ember?

Tudsz olyan jócselekedetet mondani, amit ateista nem, csakis vallásos ember tehet meg?

Erkölcsös, jóindulatú, ésszel érvelő és meggyőző életmódhoz nincs szükség misztikus fenyegetésre, babonás mézesmadzagra és áltudományos hülyítésre.

Ezért váltak mára okafogyottá a vallások, ahhoz hasonlóan, ahogy az egészséges felnőttnek sincs többé szüksége bölcsőre és pelenkára.
1893. A 23 hónapos Francois Bertillon rendőrségi fotója. Bűne, hogy néhány körtét emelt el...
George Rambo 2015.03.23 18:23:51
@Beer Monster: A legelterjedtebb vallások kivétel nélkül tisztelnek egy olyan szörnyeget, aki a saját gyerekét is kibelezte volna, csak mert erre utasította a fejében a hang.

Kevesen vannak csak, akik Christopher Hitchenshez hasonló ékesszólással fogalmazták volna meg az álláspontjukat a gyerekgyilkosságot illetően:

www.youtube.com/watch?v=HO129-RfhVE
George Rambo 2015.03.23 18:25:38
@Dezső bácsi: 40 éves férfiként nem a homokba kellene dugnod a fejed, hanem neked is tenned kellene azért, hogy a világ NE ilyen legyen, legalább azzal, hogy nem hazudsz önmagadnak. Ki változtassa meg a világot, ha nem te, ha nem én, ha nem mi?
George Rambo 2015.03.23 18:38:13
@Namely: "de ezeket nem népek csinálják, hanem emberek. Korábban egyszerű, hétköznapi emberek, aki olyan helyzetben találták magukat, hogy katt."

Így van. Az "Unthinkable" című filmet ajánlom azoknak, akik nem tudják elképzelni, hogy a teljesen hétköznapi, jóravaló embereknek milyen különös értékrendjük lehet, ami bár a saját rendszeren belülről szemlélve tökéletesen ésszerű, sőt, jóindulatú, mégis felfoghatatlanul idegen, a szó legriasztóbb értelmében.

www.imdb.com/title/tt0914863/

Manapság olyan kultúrák keverednek mindeddig példátlan módon, amik tökéletes ellentétei egymásnak, és ezzel a ténnyel szembe kell nézni, mert a kultúrák ilyen fokú találkozását és kölcsönhatását meggátolni nem lehet, de talán a folyamatot megértve mégis lehetne tenni valamit, hogy a jövő kevésbé tűnjön reménytelennek.
Fölösleges „milliárdokat pazarolni” rákkutatásra, amikor ez a legjobb módja a halálnak. Mielőtt nekünk esne mindenki, gyorsan leszögezzük, ezt nem mi állítottuk, hanem egy neves orvos, a British Medical Journal volt főszerkesztője. Szögezzük le rögtön az elején: (a belső…..
George Rambo 2015.01.04 22:37:44
@[megmondoember]: "A betegségek és a halál is mind az élet elengedhetetlen részei."

Az életnek a fejlődés, az adaptálódás az elengedhetetlen része, a halál és a betegségek éppen hogy az ellentétei.

Tévedés azt hinni, hogy a jelenlegi helyzet -- amikor a betegségek megölhetnek -- a világ végső állapota.

Ahogyan az ősidőktől kezdve az ember, de valószínűleg minden élőlény igyekszik meggyógyulni, ha beteg, éppen így logikus, hogy a gyógyítás egyre hatékonyabbá válik, míg végre legyőzi a test pusztulását.

Természetesen ezzel sem ér majd véget a történet, csupán egy következő szintre emelkedik, ahol már az egész emberiség létezése és túlélése lesz a tét -- és még az sem az utolsó fejezet. :)

@[megmondoember]: "Ha nem lettek volna betegségek és nem lett volna halál, az élet sosem fejlődött volna még valószínűleg a többsejtű szintre sem."

Úgy tűnik, egybemosod a halált -- a teljes élőlény pusztulását -- a mutációval.

@[megmondoember]: "És nem is fejlődne tovább, nem lenne képes adaptálódni a környezet változásaihoz. Stb."

Talán hallottál már arról, hogy az élőlények sejtjei megújulnak, cserélődnek.

Ez is a mutáció része, és biztosra veheted, attól, mert a "gazdatest" nem szűnik meg létezni, az "alkatrészei" továbbra is alkalmazkodni fognak a környezethez.
George Rambo 2015.01.05 07:23:31
@pokesz70: "A halál nem rossz és nem gonosz. Amióta létezik az élet, azóta létezik a halál."

Ez ugyanaz az a beteg, torz értékrend, ami Richard Smith elméjét is arra kényszerítette, hogy ilyen meghökkentő és káros kinyilatkoztatást tegyen.

Mások másképp gondolják, ráadásul semmi oka sincs, amiért ne változtathatnánk meg valamit, ami rossz.

Aki beletörődik abba, hogy a világ kellemetlen, az egyszerűen lusta vagy megkeseredett.

@pokesz70: "El sem akarom képzelni, milyen lehet örökké élni, hogy semminek sincs értelme, nincs fogalma és jelentősége az időnek, nincs cél, ambíció, mindent elnyel a végtelenség."

Szomorú, hogy a saját korlátoltságod miatt másokat is arra kényszerítenél, hogy hasonló szellemi sekélyességben vegetáljanak.

Létezik olyan szemléletmód, amikor nem a semmibe veted a tekinteted és rettegve undorodsz a saját céltalanságodtól, hanem a jelenben élsz és terveid vannak, és a terveid egyike, hogy legyenek további terveid is, mert a végtelen sok lehetőség van újat, érdekeset felfedezni és alkotni, közösen, a többi alkotóval.

@pokesz70: "Mellesleg, elég szűkös hely lenne ez a kicsi bolygó, ha soha senki nem halna meg rajta."

Gyakori aggályt fogalmaztál meg, de egyrészt nem kötelező ész nélkül szaporodni, másrészt nem kötelező ezen a bolygón maradni.
George Rambo 2015.01.05 08:50:38
@porthosz: A kutatás célja éppen az volna, hogy hatékony módszert találjanak a rák ellen, nem pedig, hogy még nagyobb szenvedést okozzanak.

Mellesleg a halálnak még sokkal kellemesebb módja az eleve meg sem születés, vagy az, ha az újszülött rögtön holtan jön a világra, nem? Ez is illeszkedne a Richard Smith elképzeléseibe.