Regisztráció Blogot indítok
Adatok
franko

12 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy nagyon kedves homoszexuális barátom egyszer igen nagy átéléssel kifejtette, hogy ő se nem lázas, se nem tengerpart, tehát gyűlöli a meleg, homokos, és ehhez hasonló finomkodó megnevezéseket hallani, mert ő buzi, és kész, valamint kifejezetten megkért arra, hogy a későbbiekben…..
franko 2012.02.28 00:05:36
@Jack__Bauer: itt a pont. Egy tisztességes buzi kikéri magának, hogy van jó buzi, meg rossz buzi. Ez kirekesztés, mégpedig ugyanazon logika alapján, hogy vki szimplán más.... Bár jószándékú a cikk írója, sztem is rossz úton jár. Ugyanis én azt gondolom, hogy azt sem kell utálni aki affektál, vagy feminin, vagy egyszerűen csak máshogy öltözködik. Én kifejezetten jól szórakozom a buzis buzikkal is, és bár okoznak néha kellemtlen pillanatokat feltünősködésükkel, soha nem tagadnám meg őket. Soha. Egy férfias buzi...:)
franko 2012.02.28 00:08:53
@Sicc: Baromság. A buzulás nem menő, nem választás kérdése. Ugyanakkor annak megértése, hogy van aki buzi, és van aki nem, na az kifejezetten divatos, felvilágosult magatartás. Miért nem értitek már meg, hogy a te nagy családodat (az isten áldjon meg benneteket minden jóval) egy másodpercre sem veszélyeztetik a buzik. ez egy hülyeség amit elhitetnek veletek...
A történet alighanem ma már minden hírérzékeny magyar újságolvasó-internetező számára ismert. Páratlan botrányként tálalja a román sajtó, hogy a pénteken Csíkszeredában lejátszott román-magyar válogatott jégkorongmérkőzésen a román válogatott magyar nemzetiségű tagjai…..
franko 2011.12.20 09:02:54
@4karika: Nem érted, sajnos. Mert nem gondolkodsz. Rendben lehet nem azonosulni a román állammal, rendben. De akkor nem köpi szembe magát, amikor a román zászló van a mezén, amikor a tévében, azt írják ki Románia?
franko 2011.12.20 09:20:17
@4karika:
Ezt nem tudtam, hogy ifik, nagyon remélem, hogy nem fognak játszani a felnőtt válogatottban, Már csak azért sem, mert egész biztos, nagyon rossz lehet ilyen lelki meghasonulással élni.
franko 2011.12.20 09:24:08
@Frizuravarjú: Neked így elsőre is elég sok gondod van. Azt hiszem, normális emberből nem dől így a gyűlölet. Te milyen alapon nevezed köcsögnek egy polgártársadat? Te mit tettél le az asztalra? Te ki vagy? Valószínűleg egy senki. Hozzáteszem, Alfölditől (van neve, kiváló rendező, nagyformátumú művész), nagyon rossz ötlet volt a Nemzeti a román nemzeti ünnepre. Egyetértek. És botrány is lett belőle.
Amerikában a déli konyha ugyanazt a szerepet tölti be, mint nálunk a nagyi főztje. Semmiképpen sem egészséges, sőt nagyon is hízlaló, bőségesen van benne vaj, zsír, tészta, liszt, nagy cupákos húsok, és torták. Az a fajta koszt ez, amire csak nagy-nagy szeretettel szokás…..
MeneTrend Atlanta, GA 2010.08.19 11:03:00
     Már többször jártam az Egyesült Államokban, amikor végre eljutottam Délre is (leszámítva Floridát), mindig is izgatott az USA e vidéke. Ugyanúgy mint más, én is film és egyéb élményekből szerzett képeket őrizgettem az agyamban: tudjátok: feketék,…..
MeneTrend EUR, Róma 2010.08.17 23:31:00
            Esposizione Universale Roma (EUR) ezt jelenti a mozaikszó ebben az esetben és nem az egyébként Olaszországban is használt fizetóeszközt, az eurót.  Mussolini világkiállítást álmodott az örök városba, hogy…..
MeneTrend Brazília 2010.08.17 12:22:00
             Emlékszem, egy ifjúsági focicsapattal mentünk Brazíliába jó pár évvel ezelőtt, talán 2006 karácsonyán, hogy szurkoljunk nekik egy ifibajnokságon, forgassunk róluk no és persze Brazíliáról is. Bérelt…..
MeneTrend Düsseldorf 2010.08.14 09:52:00
              Hol volt, hol nem volt, volt egyszer egy kis halászfalu, ott ahol a  Düssel a Rajnába folyik. Sokat látott, grófókat, választófejeldelmeket, háborúkat, a nagy vezér Napóleont, és olyan nagy költőket…..
MeneTrend Róma és a kortárs 2010.08.14 00:30:00
            Ehhez a posthoz nem fogok túl sokat írni. A lényeg: Róma úgy tűnik, ma is élen jár a művészetekben. Hiszen itt ez a hagyomány, gondoljatok csak bele, amikor a barokk vagy az ókori csodák épültek, festmények, szobrok…..
MeneTrend Osttirol (Kelet-Tirol) 2010.08.13 23:41:00
             Ugye, nem tévedek nagyon amikor azt feltételezem, hogy  valószínűleg soha nem hallottatok még Lienzről. Nincs ebben semmi szégyelni való, hiszen maga a régió is, ahol van,  viszonylag ismeretlen, nemcsak a…..
MeneTrend Ruhr 2010 2010.08.13 23:16:00
Valljuk be, egészen furcsa ötlet egy rakás rozsdás vasra turizmust építeni, pedig Németországban épp ez történt. Essen vagy helyesebben a Ruhr–vidék, idén Isztambul és Pécs mellett Európa egyik kulturális fővárosa. Míg Isztambul esetében az volt a cél, hogy egy…..
Civilizáció ide vagy oda, azért még vannak olyan helyek a Földön, ahol az ökológiai gazdálkodás nem néhány egészségtudatos hippi hóbortja, hanem az élet természetes rendje. Itt nem visszatértek a biogazdálkodás premodern módszereihez, hanem még folytatják azokat. Mert, hogy a…..
MeneTrend Kotori-öböl 2010.08.04 11:38:00
                Wild beauty, azaz szépséges vadon vagy méginkább vad szépség: szól a Montenegrói Turisztikai Hivatal által kreált, egyébként nagyon találó szlogen. A  Kotori-öböl  pl. ilyen, az…..
MeneTrend Montenegro 2010.08.03 11:40:00
         Egyre többen fedezik fel, vagy fedezik fel újra ezt a csöpp kis országot.  A délszláv háború előtti Jugoszlávia délkeleti része csak négy éve szerepel a nemzetközileg is elismert független államok névsorában. Az Adria egyik…..
              Ezer éve tervezem, hogy írok egy blogot, csak úgy a magam szórakoztatására, meg persze a ti szórakoztatásotokra. Szerintem tök érdekes dolgokat látok tapasztalok szerte a világban. Ezeket osztanám meg…..
Blogdog segítség, tönkrementem! 2008.05.25 17:41:42
Az imént láttam ezt a nagysikerű műsort a Spektrumon és nem hagyhatom szó nélkül ezt az alkotást:A sztori nagyjából annyi, hogy egy házaspár boldog költekezésbe kezdett, természetesen hitelre, részletre és lizingre. Ugy érezték, hogy ráérnek fizetni. Született egy gyerek, ami…..
Épp néhány napja beszélgettem valakivel arról, hogy egy magyar srác milyen díjakat zsebelt be az általa kifejlesztett PocketGuide nevezetű szoftverrel, aminek segítségével nem kell többé a (hátizsákos) utazóknak vaskos könyveket cipelniük a világ nagyvárosaiban, hanem aktuális…..
franko 2010.04.21 02:16:28
Napokon át gyalogoltam Buenos Airesben, bámultam az épületeket, és nem tudtam magyarázatot adni a látottakra. Argentína fővárosának házai érthetetlen stílusérzékről tanúskodtak, függetlenül attól, hogy a XIX. század burjánzó, eklektikus stílusában épültek, vagy éppen…..
Mit lehet kezdeni pár falevéllel?Hozzávalók: 1db vastag gyertya, 1db porcelán tányér, pár darab (igazi ) falevél, pár darab műlevél, pár darab élővirág, 3 db tojás, 1db piros filc, 1 db zöld filc, 1db tojásnak a héja, vastag zöld színű szalag , és  végül áttetsző…..
comment:com Kiből lesz a pedofil? 2009.12.15 12:09:00
"Fiam, legalább egy rohadt diplomát szerezzél az életben, különben semmire sem viszed, pedofil leszel, mint a szomszéd Géza bácsi, akinek csak szakmunkásképzője van." Ilyesmik hangozhattak el tegnap az országban, az esti vacsora közben, merthogy a Mokkából ismét megtudtunk…..
w Nemzeti felmelegedés 2009.08.25 11:30:00
Közeledik a buziparádé napja, és ahogy közeledik, úgy lesz egyre idegesebb a felvonulni szándékozó homoszexuális vagy pártoló tag, a köcsögösködésre készülő szélsőjobb, meg az utóbbi megakadályozására hivatott rendőr. Igazából tudja, akár ki is mondja a…..
franko 2009.08.25 23:47:38
@omgwtf: ja persze, mert látens buzeráns vagy.....alaptétel a szakirodalomban.
Az új támadható felület neve pedig Push Notification. Az Apple elintézte, hogy a szolgáltatás ne működjön feltört iPhone-okon, a hétvége óta több helyről is jelezték, hogy a cupertinói szerverek nem értesítik a változásokról a jailbreakelt telefonokat.A NotifyMe készítői…..
Beyoncé @ Papp László Sportaréna 2009.04.29. Nem a nyitóperformanszt elkövető Karmatronic hibája, hogy a 20 perces ráhangolásuk után, következett a dögunalmas lehangolás, a másfél óra masszív semmi, ameddig egy bizonyos „technikai hibát” próbáltak orvosolni. Hogy…..
franko 2009.04.30 17:21:32
@Flea: tökéletesen egyetértek veled.. A lényeg az alázat, a szerénység és a tisztelet (amennyiben a késés valóban technikai probléma volt...) Szóval sztem ezek miatt lesz belőle egy rendkívül szimpatikus szórakoztató...
  Az AIDS tragédiáján nem lehet úrrá lenni csupán pénzzel, csupán kondomok osztogatásával, ami csak elmélyítheti a problémát. A megoldás a spirituális és emberi ébredés, és a szenvedőkkel vállalt szolidaritás – mondta XVI. Benedek a luandai reptéren, mielőtt…..