Regisztráció Blogot indítok
Adatok
borgőzös véleményhuszár

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kis jubileum ez, az ötvenedik VV7-hogyvót de akkor is, ha a hatodik évadból indulunk ki, kb. félúton vagyunk, könnyes is a szemem egy picit. Lilué és Bencusé nem, rém vidámak, egyikük miniben, a másik ahogy szokott, és nem, nem Bencére adták rá a platformcipőt sem. Lehet nem is…..
borgőzös véleményhuszár 2015.01.05 22:54:27
OFF
@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: Úgy jön ahhoz, ahogy mások a homályos célozgatásokhoz és a hv képzeletbeli kisajátításához!
"Mindenki panaszkodik rád." (Ez szánalmas és nincs valóságalapja. Ti panaszkodtok egymás között mindenkire, aki nem ti vagytok.)
Neki is ugyanúgy lehet véleménye, mint bárki másnak. Ennek ellenére te és még néhány kommentelő kizárólag beszólogani jár ide!
borgőzös véleményhuszár 2015.01.05 23:17:43
OFF
@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: a barátnőd írt ilyet, amikor "megedináztátok" mosca-t. Ha akarod, hozok neked konkrét idézetet, hadd lássák a többiek is itt, hogy kikkel van dolguk!
Senkinek nincs joga itt (sixxen kívül, mert az ő blogja) leoltani az új kommentelőket, hogy ne nyilvánítsanak ellenvéleményt. Lehurrogni mindenkit, aki nem tagja a klikketeknek az persze normális. Utána meg vissza lehet húzni a szánalmas blogotokra vihogni, hogy megint jól belekötöttünk mindenkibe! Gratulálok Tisztalelkűek!
Az, hogy milyen homéroszi jelzőket gyártanak és alkalmaznak a kommentelők lehet kritizálni EGYSZER, de ráülni és lovagoni rajta rohadtul felesleges.
Ha valakinek nem tetszik az írása, görgess tovább! Nem kell direktben kifigyelni, hogy mibe lehet belekötni!
Tudok nickeket tolni, hogy ki van a bosziklikkben és kérésedre meg is teszem. Utálom és unom a napok óta tartó mocskos és homályos célozgatásaitokat, amivel meg akarjátok vezetni a jónépet és lejáratni bizonyos nickeket.
ON

Elnézést kérek a kommentelőktől, hogy kénytelenek voltak végignézni ezt, de már nagyon érett, hogy elmondjam a díszes társaságnak a véleményemet róluk.
borgőzös véleményhuszár 2015.01.05 23:31:48
OFF - Bammeg, még mindig. Bocs sixx!
@Krétagarbó: Szóltak, hogy kell az erősítés? :D
Kolompárék dörzsölnék a tenyerüket. Ők is csapatban szokták fejtegetni a tutit.
Elmondtam nagyjából mindent, amit akartam. Néha nem ártana levennetek a "kihanemén" feliratú szemellenzőt.