Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Joe Bacsi

0 bejegyzést írt és 46 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
PoliPraktika 127 2015.11.14 11:24:59
Európa jelenleg egy olyan légy, amely pókhálóba repült, majd belegabalyodott. A pók pedig begubózta, aztán visszahúzódott és várja, amíg teljesen tehetetlen nem lesz. Akkor aztán lecsap és rövid idő alatt ki is végzi az öreg kontinenst, mely szárny és akarat nélküli…..
Joe Bacsi 2015.11.14 13:55:14
Akkor mi a megoldás Ad Dio szeretethullámokkal eltünteted az IS-t?Amíg az "anyaszervezet" vidáman él és virul számolatlan ember csatlakozik hozzájuk,utazik le kiképzésre vagy csak részesül támogatásra az akcióihoz,pont a tehetetlenségben rejlik a működésük sikerességének a kulcsa.Mit láthat most az együgyű "terrorista növendék" hogy a világ pofájába röhög az IS és még csak meg se kísérlik a tényleges felszámolását(az ilyen bombázgatások,meg drón bohóckodás nem fogja őket felszámolni) majd ha nem lesz az ellenőrzésük alatt egy fél ország,amikor a meglévő,stabilabb rendszerek mellett kell bujkálniuk akkor nehezebben fog nekik menni a toborozástól kezdve,a kiképzés,forrásmozgatáson át a popularista agymosás is..egy sikeres szervezethez könnyebben csatlakoznak mint egy földalatti mozgalom csonkhoz.Az USA direktbe okozta ezt a káoszt(Irakból az olaj kellett..Szíriában meg az orosz barát vezetést akarta eltávolítani) egyik helyen se az emberi jogok eltiprása miatt avatkozott bele az ország működésébe,saját érdekeit szolgálta a kialakult helyzet elősegítése. Szíriában ezért se fog semmit tenni az IS ellen,a látszat "bombázgatás"-on kívül.Elgondolkoztató hogy (a kamu,kitalált információkra felépített) második Iraki háborúban is pikk pakk páncélos,szárazföldi csapatok rohanták le az országot itt meg vakargatják magukat 3-4 éve(persze annyi olaj nincs és mint mondtam nekik dolgozik az IS tevékenysége,mivel az orosz barát vezetőket "akarja eltüntetni",azonkívül Európát még inkább bólogató jánossá változtathatja,akit úgy rángat ahogy akar ahogy az érdekei megkívánják..főleg ha Kína átveszi a globális nagykutya szerepét jó lesz majd neki egy elkötelezett,gyenge,impotens vezetőkkel megáldott szövetséges..plusz az oroszok közvetlen szomszédságában jól jön egy előbástya,felvonulási terület,amit a most előidézett káoszban még inkább befolyásolhat, szóval ez nekik kényelmes állapot,ebből csak haszna származik és ez nem Véletlen!!)
Az a legszebb az egészben hogy az európai vezetők annyira félkegyelműek,hogy elképzelhető hogy még ezek után se fogják meglépni a nyilvánvalót..menekült áradt oka..IS..terrortámadások..oka..IS..megoldás?Leradírozni őket a térképről,szárazföldi erőkkel(mert másképp nem fog menni) és valamilyen nyugalmat hozni a térségbe ahova a menekültek visszatérhetnek és ahonnan nem fognak állandó fenyegetést irányítani Európára még több ártatlan áldozatot követelve(mert kétség se férjen hozzá,ha a franciák egy hajó odaküldése után ilyen válaszlépést kapnak és erre nem fog megfelelő válasz érkezni,akkor az mégerösebb toborzó erő lesz az elégedetlen muszlimok számára akik nem olyan körülmények között élnek Európában mint amire vágynak)
Hihetetlen, de igaz, Gólem négy napos kóválygás után sem talált ki a ligetből, viszont mindenki nyugodjon le a picsába, a napi egy szett az megvan keményen, most éppen egy eléggé elszabott csíkos ing van rajta egy darab órával, és azt csikorogja ritmustalan hangon, hogy Béjvacsra…..
Tessék, itt a poszt, amit várt a kommentelőhad, itt lehet kibeszélni a hamarosan kezdődő döntő eseményeit, drukkolni valamelyik agyhalottnak és keseregni azon, hogy VV Attila két mondata többet ért, mint ez az egész évad, de hát ha egyszer így volt, akkor mit lehet tenni. UPDATE:…..
Joe Bacsi 2015.03.01 21:08:19
@sui.generis // HAJRÁ ROBIN, MEGNYERED!!: Lépj ki lépj be..töröld az appot..szedd le újra..kapcsold ki a telefont..Robinnak szüksége van rád :D
Joe Bacsi 2015.03.01 21:11:25
@sui.generis // HAJRÁ ROBIN, MEGNYERED!!: Dennis farkát csak nem mutogathatják..meg a Poppi-t..Robint meg nem favorizálja az Rtl..így marad a plepsz..ennyit ért az egész 7 es széria,még a finálé is tré,ahogy az egész volt anblock :D
Az utolsó hétbe léptünk és rutinos VV nézők már tudják, hogy a műsor ilyen tájt leledzik a moslékos vödör legalján. Már nem segít a konfliktusok bejátszása, nem segítenek a szabadtéri programok, sőt még az se segítene, ha valaki a csillárról lógva hányná telibe a…..
Ahogy Lilu a nézőket, úgy én is tengermély tisztelettel köszöntöm az olvasókat. Elfogulatlan reggelre virradtunk. A lakók egészen a szakadékig hajtották a bulibuszt. Lesz itt sírva vigadás, paréj részegség, könnyes búcsúzkodás és véres végrendelkezés. Az utolsó hétre se…..
Joe Bacsi 2015.02.25 03:19:49
@VV Erőlegény: Hát akkor csak hozzá kell szólnom már nekem is :D

Kicsit úgy érzem,átragadt a lakókról pár kommentelöre a negatív látásmód(nehogy már Robin "arája" miatt ellene forduljatok :D)...persze ez csak magányvélemény,de itt már tényleg azt kell nézni ki érdemelné meg hogy nyakába szakadjon 30- 40 misi..nálam ez még mindig Robin.(jobb híján)

Dóri:
Kivételesen igazat adnék Dennis jellemzésére,letolt egy negatív hatású wellness kúrát..pár csicskázás..kuss mert aludni szeretnék és ennyi...na erre azért mégse

Laci:
Ahogy Daniék túltolták a Zsu lejáratását,annyira tolja már ö túl ezt a kettőnkért nyerem meg sztorit,annyira komolyba átérzi a szerepét,hogy már már hiteles ez a Love Story..vagy se :D nála is túl nagy az ego,plusz rosszul is kommunikál le egy pár dolgot..mert ugye a stílus maga az ember..szóval ö felejtős.

Dennis:
Talány mit zabál rajta a "feketék" magja..talán az egy közülünk,a vezérbikánk húzza be,de nekem Godzilla pallérozása..egyedül..Fanni által..és kb. ennyi maradt meg belőle..van benne pár értékelhető pozitívum is néha napján,főleg ha Lacival vetném össze,most ez megjátszás vagy tényleg nem akkora furkó,mint a tetkós macsó,az rejtély..de anblock egy paraszthajszálnyival konszolidáltabb verziója a "ki ha én nem" ,férfiállat típust eljátszó karakternek...na azért aki Fanni belsőértekeibe így beletudott "szerelmesedni" az elégedjen meg a tündérfalvival nyeremény gyanánt :D

Robin:
Nem egy falkavezér típus azt be kell látni(vagy tényleg Oscar gyanús) amit így utolsóként a szerepek ilyen olyan leosztása után ki lehetett hozni a játékból,azt többé,kevésbé megtette..volt pár szép húzása,amivel Lacit ki akarta tenni a villából(Dani kendölevétel..Edina párbaj..még össze is kellett haverkodnia vele :D nehogy öt fogja meg Fanni helyett :D) de egyik se jött be..pedig ha tudná hogy(vagy már tudja Dani által) neki inkább Dennisre kéne odafigyelni,lehet másképp tolja le a játékot...Az tény szépen lavírozott,de ezt nem mondanám negatívumnak,azért ide is oda is játszani,úgy hogy ne fedd fel teljesen hogy pont leszarod az összeset,nem lehet egyszerű...vékony mezsgyén táncolt,nem is bíztak benne igazán,mégis ki tudta hozni úgy hogy infója is volt és nem is orroltak meg rá egyik brigádban se..mindkét "Vezér"..Dani,Dennis..pátyolgatta és a komisznak ez is lesz a veszte(Daninak is ez lett volna),így az alattvalóik sose gondolták rá célpontként..nem vetette el a sulykot vitákban,ember tudott maradni,még sütnivalója is van,így nyerjen ö

Ui:Azért a Robin fanok helyében egy Dennis-Laci párbajon jobban elgondolkoznék kire rakjam,mert hiába az Edina szál..egy esetleges döntőben Lacival szembe jóval nagyobb a kontraszt,ha már csak ketten állnak ott a fődíjért..én tuti Lacit akarnám vissza ha kiviszi a komisz,jó lesz Lacinak a második hely..addig had reménykedjenek Àdinával a tutiban :D
Joe Bacsi 2015.02.25 15:28:15
@traccsparty: Menedékért? :D Nem mondtam hogy jobb lenne Laci..Söt..ha figyelmesen átolvasod én több esélyt látok Dennis gyözelmére,mint esetleg Laciéra..de ettől még Dennis is tolja a felvett szerepét..és csak úgy repkedtek a "szeretlek" meg vallomások egymás felé..mit tesz Isten pont a Dani féle párbajtól kezdve,mostanáig bezárólag...barátság,meg semmi se volt köztük,mert kb. 2 szót se beszéltek máris Godzillán találta magát Fancsika(ezt még ö is többször szóvá tette..cirka 1 hónapig szinte alig beszélnek Dennisel,csak püfföltek..aztán már hogy "csak arra kell neki" ala Fanni) de ahogy fogytak mellölük a játékosok úgy lettek még inkább egymásra utalva és tolták non stop..ebből lett a szerelem...na persze..tündérfalván..meg arra jó volt ez a szó hogy ne legyen degradálva a poppi takarós egymásnak esések mibenléte.
Azért ha komolyan érzett valamit iránta egy picit több érzelem is látszódhatott volna Denniske arcán..de ez nem is lényeges,szerezzen vele pár szavazatot,lelke rajta.

Ha sorrendet kéne állítanom hogy néz ki a vége..Robin,Dennis,Dóri,Laci lenne..ettöl függetlenül engem ugyanúgy irritál Laci mint Dennis és mivel itt többen adják az ívet Lacinak én adom kicsit Dennisnek..ha nem baj? :D
Van isten, itt a harmadik kiadás abból a realityműsorból, ami a legjobban ötvözi magában az összes beköltözős valóságshow elengedhetetlen kellékeit, a szép környezetet, hogy egy kicsit irigyeljük a lakosokat, a lóvét, hogy legyen tétje, és a párkapcsolati kibaszósdit, hogy…..
Lássuk be, ahogy közeledünk a játék vége felé, egyre nehezebb dolga van a szerkesztőknek, mert kevés ember, kevesebb hülyeséget beszél. Bár ez se igaz teljesen, mert ebben a szériában nem panaszkodhatunk az ostobaság fájó hiányára. Mindenesetre én ma nem írok regényt,…..
Nem ezt az összefoglalót fogják benyújtani nemzetközi Emmyre az RTL-nél, az nagyjából borítékolható, hiszen történés nem sok volt benne, viszont annál többet acsarkodtak egymásra a lakók, akik már kezdenek nagyon komolyan kikészülni a játékban. Ja, és volt tudósklub megint,…..
Joe Bacsi 2015.02.22 00:46:12
@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Àldozat típus..az a gondos családanya,akin a férje a saját frusztrációját vagy sérelmeit indok nélkül levezeti..na az áldozat..ad abszurdum nem biztos hogy az értelmiségi barátja(már ha igaz..de tegyük fel) nem tudott tízig számolni mikor arcon köpte szegény tündérfalvi vagy úgy tolta neki a mondanivalóját mint itt is pár hímnemüvel szembe,mert a punci birtoklása alanyi jogon toleranciát kell hogy magába foglaljon,akármilyen provokációval vagy viselkedéssel szembe..ez is egy nézőpont..nem elfogadott persze akkor se az öklös..de ne úgy állítsuk már be a lánykát mintha ö lenne a jól nevelt, ártatlan,jóság mintapéldánya akit a csúnya gonosz bácsi lelki terror alatt félholtra vert,mert a viselkedéséből kiindulva nem egy matyóhímzés a lelkem.
Joe Bacsi 2015.02.22 00:58:40
@csak mert: Èrtem én..Taigetosz esélyes az összes részemről,esetleg Robin tudta (vissza)tartani magát hogy ne süllyedjen le az állatkerti színvonalra és mivel se taktikus,se igazi értékelhető egyéniség nincs a mosatni szériában,ezért a Tuja 3.0 vihetné el a fődíjat..a többinek az ingyen koszt és szállás is több mint amit megérdemel.Ha Fanni megy vissza az se zavarja meg a lelki világom,de azért az értékrendem szerint ez még esélyt se érdemel (a benti tevékenysége,vislekedése miatt) a folytatásra..mert még elhinné hogy ez a formátum akármilyen tálalásban elfogadásra találhat..show ide vagy oda.
Joe Bacsi 2015.02.22 01:26:20
@VV Erőlegény: Na jó..a Taigetosz kicsit túlzás volt..de ritka aljanépet hozott ki az Rtl magánválogatása(már a mostani benntlévöket figyelembe véve)Robin egy fokkal több mint CSabi és kettővel mint Milo,aki legalább a végére sebességbe tette a verdát mielőtt végképp lefulladt volna..ez nem sok,de itt még ez is elég lehet,mert a többi......
Bencus lebarnult és feltöltődött, ez egyértelműen látszik rajta, Costa Rica ilyenkor jó meleg tud lenni, meg máskor is, ha már itt tartunk. És igen, szerintem tudja, ki nyerte az Éden hotel harmadik évadát, de remélem nem spoilerezi el senkinek. A villában kajapara és kajagate volt,…..
Joe Bacsi 2015.02.01 02:00:51
@VV Erőlegény: Ahány ember talán annyi nézőpont és nem hinném hogy ezzel a szerkesztők foglalkoznának,ott is megvan aki irányít,akinek a meglátásaira igazítják a megvágandó anyagot..a lelkiismeret pedig nem műfaji sajátosság :)Edinának visszavitték Lacit most Dennisen a sor,éljen a "szerelem" :D
Joe Bacsi 2015.02.01 02:23:37
@őszinte sixx valódi kedvence: Az nem semmi,pedig Dani kismiska Attilához képest,amit Kingán leművelt,ahhoz képest Zsu szekálása fáklyásmenet volt,ha van olyan akibe dolgozott a visszautasított,sértettség az Attila volt(utólag bevallva),de nem vitték ki időben,csinált egy 180 as fordulatot CSabival szembe és a nagytöbbségböl kivesztek az emlékek,azonkívül vitathatatlanul egyéni,kiemelkedő karakter volt akire az egész show épült..na de nem Fáncsi szinteken...Attilának sikerült egyedül negatív karterként megnyerni ezt a játékot,nem kis taktikát,észt és háttérmunkát beletéve(azt Rtl esetleges szerepét leszámítva,mert öt is tolták azért arcba rendesen) nem cerkával/pöcökkel,meg káromkodással hanem cizellált manipulálással..nem hiába lett sixx és Lilu kedvence is,nagy játékos volt.
Joe Bacsi 2015.02.01 02:42:02
@VV Erőlegény: Mióta átkerült a 2-re látványosan esett a színvonal,ahogy a nézettség,úgy a készítők lelkesedése is az igényes munkára visszaesett,ez látszik a szereplőkön,a kreativ brigád teljesítményén,az éjszakai stream-en ugy anblcok mindenen..hol vannak már a régi szépidök amikor Pandorák,Sziszik,Seherezádék alkották a női brigádot(kizárólag férfi szemmel :D ) mostanra már plasztik 3. osztállyal meg Kazlakkal szúrják ki a szemeket..hervasztó :D de befáradt a brand,tolják még,mert a villa áll és még lehet pénzt kiszedni belőle,de már a leépülés intenzív szakaszában járunk..na most már tényleg elég mára ennyi a VV böl és belölem is..na pá ;)
Kezdem egy önvallomással: reality-rajongóként én komolyan azt hittem, hogy engem már nem lehet meglepni a szereplőválogatás terén, én már mindent láttam, hallottam, olyan agyatlan egysejtűekkel pedig úgysem lehet a hazai műsorokban találkozni, amilyeneket a Jersey Shore és…..
A mai hogyvoltot Leninnel indítjuk: „Tanulni, tanulni, tanulni!”. Bár igazából ezt Szálin mondta, miután közösen kicsináltak pár százezer oroszt. De ez most lényegtelen, mert a villában máshogy szabadulnak meg az ellenfelektől. Viszont a szerkesztők jól ismerték fel, hogy…..
Joe Bacsi 2015.01.24 00:10:39
@pomac_ [(k)an]ál: Ez biztos így van,de ezért irányítja az Rtl úgy ahogy neki tetszik..Robinra azóta álltak rá,mióta kiderült hogy kinn igenis bírják a fejét(a hajam égnek áll ezekkel a kamu..Dóri-Robin..Robin-Edina kamu szerelmi!! szálakkal amit minden szinten erőltetnek a birkáknak aki be is kajálják ezt)Fanny száján ömlik a bélsár,hisztis,önzö infantilis,idióta..na de ö csak gyerekes,meg ez "Fanny" azt le is van rendezve ezzel(megint a birkáknak persze)Edina hirtelen egynapos "Felébredésének" a ködből,olyan szaga van mint amikor Attila fordult állt a vérgenyóból Csabi legnagyobb haverjává..nekem picit gyanús ez a nagy felismerés,na de ennyire nem kombinálom túl..de a szálak mostani kuszálásából erősen érik bennem ez a felállás ami műsort is biztosít(valamilyen szinten) a végéig.
Joe Bacsi 2015.01.24 00:39:06
@pomac_ [(k)an]ál: A Fanny és Dennis karakterböl adódóan teljesen más tészta..Dennis a cerkájába..Fanni meg a hajába tudna max. szerelmes lenni,mindkettö egoista hajlamokkal, nem az bújjunk össze,lógjunk egymáson típusok..Edina karaktere..Laci szaunás Dóri után síros megnyilvánulása is azt mutatja ők más "szerepet" kaptak.Edina most hogy kimaxolta ezt a szálat a csúcsponttal,így hirtelen a nyeremény jutott eszébe,egyik napról a másikra míg addig tapadt mint a rágógummi,na persze azt is majd túl lehet kombináltatni az összefoglaló nézőkkel hogy a Robin "szerelme" áll majd a háttérben,ami ordas nagy kamu,de a történet továbbvitelére a Tuja felpörgetésére hogy valamivel berángassák a színtérre épp elég lesz.Aztán összeeresztik vele Lacit egy párbajon és még Edinát is a befásult,ölelgetős semmitevésből kirángatják.. a Dani,majd a Laci párbaján "Fősegítőként" újra a képernyő kedvence lesz.Az pedig hogy ennyi jut ebböl a szériából tényleg siralmas,de a köv. 2 párbaj majd(amit én vizionálok..Fanny-Dani..Robin-Laci) megadja a lökést ami a véghajrára kell.
Próbálja megőrizni mindenki a nyugalmát, és kapaszkodjon a legközelebbi felesbe, ugyanis Lilu figyelmeztet, hogy a nyugalom megzavarására alkalmas képsorok következnek, és olyan fejet vág hozzá, hogy nem lehet nem komolyan menni. Meg is ijedtem rendesen. Elérkeztünk a játék…..
Joe Bacsi 2015.01.10 13:24:34
Azért az látványos volt hogy Dani és Dennis közt szakadéknyi különbség volt a véralkohol szint tekintetében,ami nekem már többször fel is tűnt a nagy partyk alatt(mondjuk ezt én a Godzilla teljesítö képességére vezetem vissza,mert ha Fannyka csutka akkor neki jár az ingyen pöcök)a nagy szerelemröl meg annyit,ha vége az egésznek és egyik se nyer,akkor ugyan mi lenne a folytatás..Dennis nyakán a végrehajtó,Fannit meg kiutálják otthonról...mihez kezd a gerlepár,majd Dennis szponzorálja Fanny szépségigényeit amikor sorban állnak majd a csajok hogy megkapják a Dennis szerinti 500..501. sorszámot..Dennis be van egy alapfokú élettapasztalat(ami spec. Daniba nincs) "életmüvészképesség" oszt ennyi, tipikusan az a csurran cseppen éljünk oszt sz.rjunk bele típus,tervek,célok nélkül(hacsak a kamu,Zs kategóriás legyünk rapperek nem számít annak ..buli,kis munka és még rajok is vagyunk próbálkozás) Fannyval a pöcök tartja össze,az elején a semmi ismerkedés(alig beszélgettek) csak ösztönre épülö Godzilla etetés mára pedig az alapkamu.. "szeretlek,tudom mit akarsz hallani hogy még biztosítva legyen a szükségletem kielégítése" szintre jutottak.Az pedig hogy aki eltartotta,fedőt adott a feje fölé,annyit érdemelt hogy meghívjuk és élöben rúgjunk bele,mindent elmond a srácról(ha tudta hogy ez off. nem alázom meg a tv ben hanem elmondom otthon és oda se hívom..csak ez így nagyobbat szólt a rajsráctól)
Fannyka meg a "Celeb leszek,mert az milyen könnyű és élvezetes" életcél képző tipikus növendéke..szoli,haj, meg a testem miközbe buta mint a föld,magyarul se tud értelmesen beszélni(ebböl fakad az egyetlen pozitív tulajdonsága a szleng szaporítása) de annál többet tud káromkodni és ordenáré módon megnyilvánulni..életképesség nulla,majd lesz aki eltartja vagy a Dóri majd besegíti az olasz vagy dubai közegbe..
Dóri..na ö a nöi tuja odabenn aki a lerészegedés és a csicskázáson és a Ki vagy te..Heee-n nem jutott tovább,minimális kommunikáció,minimális megnyilvánulás próbálja elrejteni és palástolni ki is ö valójában..a kései Fanny kb...de ö már kihasználta amit kellett és bejárta a társadalomba rászabott szerep minden szegletét,most kell neki egy extra lökés az 500+ körök becélzására ha véget ért a játék.
Részemről ennyi a feketék magja..akármennyire is vágják a fát maguk alatt a fehérek,még mindig ők tűnnek.."normálisabbnak"(még ha ez nem is hozhatja az elvárható szintet,mert ugye akkor ők se lennének ide beválogatva)Ami pedig a show részét illeti,ott is magasan a fehérek viszik a pálmát,mert eddig a feketék ebben se szaggatták szét az istrángot..így még emiatt is egyenlőre egy fehérnek kell lenni a győztesnek, nincs olyan egyéniség hogy ez már most eldőlne,liftezés van le-fel a népszerűségi listán,de a feketék akkor is a hátsó régióban kullognak anblock az én szememben.
Egy szavazatunk van, mondja Bencus a beköszönésben, de azzal szabadon garázdálkodhatunk, már ugye bizonyos kereteken belül, mert Maksa Zoltánt a közéletből ezzel nem lehet eltávolítani, de ne legyünk telhetetlenek, megássa ő a saját sírját, ha arról van szó. Azt viszont mi…..
Joe Bacsi 2015.01.04 16:02:44
@másodpéldány: Mondom alapjáraton már "Celeb" volt így több támogatóval indult,aztán ügyesen bedobta a meztelenül fürdök jeligét,ott látványosan jött neki több ezer támogató,azóta még pár ingyen csöcsök hú de jó támogató bejátszik,de a heti 1 zuhanyzós felvételért senki se fogja benntartani ha érdekesebb karakter ellen megy,a valljuk be nem nehéz..nincs benne semmi ami erősítené..nem tiszta lelkű,igazmondó tuja..nem kavarógép..nincs körülötte semmi történés hacsak nem az Àdám vagy Robin szájába másszak bele akciók nem azok,ez édeskevés hiába a sok kamu like..de azért bízz benne ;)
Joe Bacsi 2015.01.04 16:12:29
@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Nem lenne ezzel az érveléssel baj,ha nem a többiek akarták volna az ágyra lökni Zsu-t,mivel ott volt hely,ha az adott szituációban Dani kitúr a Zsu mellöl valakit az ágyról vagy megkéri a másikat menj már le a földre had aludjak Zsu val akkor mondhatná hogy még mindig nem fogta az adást..de itt nem ez volt(legalább is amit leadtak belőle)Anblock rossz lehetett a Zsu nak,de a nyomulásnak is vannak fokozatai,Dani azért még az Edina skálán kezdőérték se lehetne..
Joe Bacsi 2015.01.04 17:58:18