Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Maxvall a kloáka (törölt)

0 bejegyzést írt és 130 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A miniszterelnök szokásos péntek reggeli zsolozsmájában ismét odasózott egyet a gazdasági bevándorlóknak, illetve egyértelművé tette, hogy fellógatna mindenkit, aki veszélyt jelenthet a magyar társadalom keményen rettegő kisembereire. Orbán Viktor következetesen kelt félelmet a…..
Maxvall a kloáka (törölt) 2015.05.09 08:46:31
@A demokrácia leszakadó függönye: ennyire hiszel az indexnek?
Maxvall a kloáka (törölt) 2015.05.09 09:11:16
Igazi trutymógyártás zajlik a Quaestor-károsultak megmentésének ügyében. Az nyilvánvaló, hogy a hatályos szabályok szerint nem lehetett kártalanítást nyújtani - hiszen a kötvénykibocsátás világosan és egyértelműen kívül esett a Befektetővédelmi Alap hatáskörén. Már az…..
Maxvall a kloáka (törölt) 2015.04.12 19:20:59
@Igazsagoszto buldog seriff: orvos látott már? Állítólag a mondern gyógyszeres pszhichiátria csodákra képes.
Maxvall a kloáka (törölt) 2015.04.12 19:23:49
@maxval bircaman szerkesztő: te szájbatekert birkatetű, a 100 € a bankbetétekre vonatkozik EU-szerte és 2008 óta, nem a vállalati kötvényekre!!! Már megint hazudsz, te kérődző fenevad.

Ami meg a visszamenőleges jogalkotás tilalmát illeti, az MAGA az alapelv.
Maxvall a kloáka (törölt) 2015.04.12 20:14:12
@dunántúli gyerek: remélem, te azért érted, hogy mit akartál írni, dunántúli hülyegyerek.

@fay rodisz: naná, hogy leszarják az alapelveket, meg úgy általában mindent és mindenkit! Én csak annak a hülyeállat birkának reflektáltam.
Kedves/kedvetlen Fidesz-szavazók! Ma egy éve, hogy újra felhatalmazást adtatok Orbán Viktornak, hogy eltorzított választási rendszere alapján tovább uralkodjon Magyarországon. Nem tudom, értitek-e, látjátok-e, mi lett a hazánkból? Nem az elmúlt egy év alatt, hanem az elmúlt öt…..
Ugyan nem tartottam a pénzemet a Quaestorban, ezáltal legalább most az egyszer, kivételesen nem vágtak át úgy, mint az átlagosnál bűzösebb ürüléket a palánkon, nem ezért van, hogy egymás után két posztban hajlandó vagyok minden idők Fidesz-kormányzásainak legmellbevágóbb…..
Maxvall a kloáka (törölt) 2015.03.28 19:12:40
@Ma Baker: Azt kéne már megértenie annak a maradék néhány fideszesnek, hogy akármilyen geciségeket csináltak meg anno a szocik, amik miatt teljesen megérdemelten buktak 2010-ben (és sajnálom, hogy túlélték végül, de ez most mellékes), az nem mentség semmilyen aljaságra, amit a mostani rezsim művel.

Azt mondják, a politika piac, a kereslet megteremti a kínálatot. Tény, hogy 5 éve nincs egy normális ellenzék, de előbb-vagy utóbb lesz.
Maxvall a kloáka (törölt) 2015.03.28 19:36:33
@Bambano: hát hülyék is nyernek választást, ezt láttuk már párszor, igazad van. De a mérsékelt, bal-jobb meg egyéb felosztásokra nagy ívben tojó középrétegek támogatása nélkül stabil hatalmat nem lehet demokratikus keretek között építeni.

Még a Vona is elkezdett nagyon polkorekt lenni, nem olyan hülye ő, mint az összes underlingje.
              Orbán Viktor hazudott. Nem tudjuk, hogy pontosan mi történt, annyit tudunk csak, hogy az nem történhetett meg, amit Orbán és a bunfordgerdái állítanak. Orbánék nem csak sejtették, hogy a Quaestor csődközelben van, hanem nagyon pontosan tudták. Olyasmit is…..
Aztamegbasztabüdöskurvaélet! - habonyárpád dühében bizonyára falhoz vágta a Gucci mintás Zsolnay étkészlet lecsós tálját: Nehezen kigondolt legújabb politikai terméke, a "keményen dolgozó kisember" úgy ment a kukába, mintha sosem létezett volna. Kiderült, hogy napokkal a…..
Maxvall a kloáka (törölt) 2015.03.26 12:54:27
@labrabbit: te hülye vagy, konkrétan tanárok, orvosok, stb., mindenféle értelmiségi is volt az ügyfelek közt. Nyilván nem ők a főbefektetők, de aki mondjuk a 180 nettóból tette félre azt a másfél millát, annak jobban fog hiányozni, mint az ilyen Tarsoly féléknek.
Az ugye mindenkinek megvan, hogy a Jobbik tör előre. 2009 óta lehet azon röhögni, hogy Vona és a Jobbik saját magát az aktuálisan soron következő választások potenciális esélyeseként pozicionálja. Persze, a politikai racionalitás szempontjából tökéletesen érthetően. Pontosan…..
Maxvall a kloáka (törölt) 2015.03.26 11:52:45
@Sexual Harassment Panda: még addig se, de ennek az antiszemita köcsögnek hiába magyarázol. Nem érti a világot, ezért valami összeesküvést gyanít.
Maxvall a kloáka (törölt) 2015.03.26 12:01:30
@Sexual Harassment Panda: + honnan jön az olaj, az áram, a ritkafémek, az elektronikai cikkek, az alkatrészek és a nyersanyagok a magyar iparba, stb - nem azt mondtam, hogy én nem értem, hanem azt, hogy a majom nem érti, mert a beszélés képessége nem párosult sem a (meg)hallás, sem a hallgatás csodás adományával
Maxvall a kloáka (törölt) 2015.03.26 12:42:11
@Kovacs Nocraft Jozsefne: De figyelj már józsefné, itt az orosz politika súlyos elítéléséről beszélünk; nincs mit mentegetni és mosdatni azon, hogy Oroszország 1956, 1968, stb. után megint egy euróapi ország ellen követ el aggressziót, és éppen katonai-gazdasági erejénél fogva (meg azért is, mert annyira azért az anarchikus és korrupt ukrán elitet se sajnálják sokan), lényegében következmények nélkül megteheti.

Lehet itt amerikázni meg izraelezni meg mittudomén mit, de attól még ez elítélendő, és igencsak veszélyes is, mert elég hosszan sorolhatni azokat az európai országokat, amiknek sérelmeik és területi igényeik lehetnek. Már kétszer megpróbálták, megpróbáltuk rendezni a XX. században erővel, az eredmény ismert.
Sokan mondhatnák, hogy tulajdonképpen röhögni kéne ezen a Fidelitasos-provokátoros agymenésen, lehetne mondani, hogy ez is van annyira vicces, mint a megújult nemzeti televízió néhány napja tartó, kommentálhatatlan, érthetetlen mellényúlás-sorozata. De nem. Nincs kedvem ezen…..
Maxvall a kloáka (törölt) 2015.03.20 10:25:24
@Vállalhatatlan fordulat: látod nem is kellet sokat várni a gecibatyura.

@high up!: Sőt, Hofi óta tudjuk, hogy az egy főre jutó hülyék aránya kettő :))

Ja és vigyázz, mindjárt jól megmondja neked batyu az összes klónjával :D
A szaktárca illetékesei úgy viselkednek, akár egy utcai banda tagjai: előbb ütnek, aztán kérdeznek. Rétvári Bence államtitkár Szabó Sándor szegedi országgyűlési képviselőnek írt leveléből kiderül, az EMMI nem enged. Előbb megváltoztatja a Ságvári-gimnázium nevét, utána…..
Hendézéssel, kirendelt iskolásozással, timizéssel, tónizással, ráhelezéssel és velünk is. Vicces kontent of da day. ..
Maxvall a kloáka (törölt) 2015.03.18 20:19:15
   Alighanem igazuk van azoknak, akik szerint a nyereg alatt puhított fifikás agyvelővel szemben valami kívánatosabbat kellene felmutatni fogyasztási célból a magyar embereknek. Világosat, magától értetődőt, vállalhatót, olyat, amivel érzelmileg is azonosulhat a modern európai…..
Maxvall a kloáka (törölt) 2015.03.17 21:02:44
@Jon Bovi: hát te aztán sokat fölfogtál a posztból, hülye.
"Éééééééljen a magyaaar szabads...." ÁLLJ. Tegnap óta felkerült az internet hazai forgásába egy videó, amin egy olasz riporternő belefutott minden újságíró rémálmába. Talán senki nem szólt ennek a csajnak, hogy Budapesten nemzeti ünnep idején sokkal veszélyesebb egy csoport…..
Maxvall a kloáka (törölt) 2015.03.16 13:05:16
Maxvall a kloáka (törölt) 2015.03.16 13:24:47
@Ms Diane Choksondik: és milyen elegánsan teszik, nemde?
Maxvall a kloáka (törölt) 2015.03.16 18:50:30
@Ms Diane Choksondik: tudod mit nyertél, de kemény küzdelmet folytattál, hogy melyikőtök "frusztráltabb, zaklatottabb, zavarodottabb"

Csak így tovább :D
Játsszunk el a gondolattal, hogy Orbán Viktor egyszer az életben nem azt mondja, amit a hívei várnak tőle, hogy nem akarja ellenségkereséssel összerántani a táborát, hogy elkapja egy őszinteségi roham, és kimondja, amit önmagáról, a pártjáról, és rólunk, megfáradt, hülyének…..
Maxvall a kloáka (törölt) 2015.03.16 18:45:35
@Mariann19: 8-cal? nemár, most mentem el harmadszorra. JObban dübörög, mint a Kóka alatt, pedig az is micsoda aljadék volt, ha emlékeztek. Mondjuk te se mész a szomszédba gyökérségért.

@jobbdemokrata: hát figyi baszkikám, én nem érzem magam különösebben demokratának, és valóban a belem kifordul ettől a képmutató tolvaj bagázstól. Annál már csak az ilyen hitvány segnyalótrollok az alávalóbbak.
Ha nincs ellenfél, belelövünk a saját lábunkba. Talán ezt gondolhatta Fördős Attila (Fidesz-KDNP) váci polgármester, aki az index híre szerint csütörtökön jól leteremtette a Madách Imre Gimnázium igazgatóját és helyettesét, mivel ők nem kívántak diákokat delegálni a…..
Maxvall a kloáka (törölt) 2015.03.15 12:00:25
@maxwall a Putyin csicska birca: élvezi a disznaja, pedig hányszor szóltam már neki...
Maxvall a kloáka (törölt) 2015.03.15 12:09:45
@Stefánia kisasszony (lánctalpas germán kurva): különösebb oka nincs, csak vicces, ahogy veri magát.

Régen is vásárokban mutogatták a majmokat.
Még 2015. február 18-án fordultam írásbeli kérdéssel Orbán Viktorhoz az ügyben, hogy miként engedhették Putyint egy olyan felújított orosz katonai parcellában  koszorúzni, ahol az 1956-os forradalom- és szabadságharccal kapcsolatban ellenforradalmat említő táblát helyeztek ki.…..
Maxvall a kloáka (törölt) 2015.03.13 20:07:48
@s: ijj, te aztán jól megmondtad, mondjuk tényleg engem is idegesítenek fenemód
Megdöbbentő nyilatkozatot találtunk annak kapcsán, hogy tegnap a váci Madách Imre Gimnázium tantestülete elmondta, nem feltétlen engedné tanulóit biodíszletnek használni Orbán Viktor március 15-i múzeumkerti beszédéhez.Az aláírok névsora annyira bájos, hogy ide is írjuk…..
Maxvall a kloáka (törölt) 2015.03.13 19:56:10
@maxval bircaman szerkesztő: Te tévedsz kedves birkatestvérem:

fölnőttem eredménnyel, kezdve az átkos 80-as években a tanulmányaim, és soha a büdös életben nem voltam egyetlen állami ünnepségen se. Pedig nem akárhova jártam.
Kíváncsi voltam mivel áll elő a Habony Művek a Simicska - Leaks múltidéző emlékszivárogtatása után. Vad cáfolatok után nekimennek a Gyurcsány kottából játszó, rezsicsökkentést támadó Lajosnak? Orbán elvárja magától, hogy bíróság elé vigye a spicli ügyet, különben…..
Maxvall a kloáka (törölt) 2015.03.10 19:09:54
@dr kíváncsivagyok: szerintem inkább egy olyanba kék beiratni, ahol verik is :D
Miközben álszent módon elnézést kért a szerénytelenségért, a miniszterelnök úr úgy fogalmazott a közszolgálati rádió pénteki imaműsorában: "ha én irányíthatnám az igazságszolgáltatást". Majdnem teljesen mellékes a hátborzongató kijelentés folytatása, de tegyük hozzá:…..
Maxvall a kloáka (törölt) 2015.03.08 08:55:34
@igazi Ténytár: igen, ez is egy szép ügy volt.

De szerintem nem arról van szó, hogy nem emlékeznek, hanem arról, hogy a mostani kijelentések attól még ugyanolyan felháborítóak.
Emlékszel, amikor tilos volt énekelni:  "Ha én zászló volnék, sohasem lobognék,Mindenféle szélnek haragosa volnék,Akkor lennék boldog, ha kifeszítenének,S nem lennék játéka mindenféle szélnek." Emlékszel, hogy mégis énekeltük? Emlékszel, amikor tudtunk a sorok között…..
A legendák ködébe vesző első Orbán-kormánynak még egy szóvivője volt az egész ciklus alatt, a nyugodt, felkészült Borókai Gábor. Akkoriban még a polgári Magyarország nem egy okoskodó gnóm politikai termékeként fungált, és a Jóisten által mongolidióta vonásokkal megáldott…..
Maxvall a kloáka (törölt) 2015.03.06 23:48:33
A komáromi Duna-híddal kapcsolatos vállalást ő maga teljesíti és az is ő, aki úgymond megküzd saját kormányzatának bürokráciájával. Egy rövid bejátszás egyenetlen fogalmazásmódja ütötte meg a fülemet a Klubrádió hírei között, a linkkel elérhető adásrészlet…..
Maxvall a kloáka (törölt) 2015.03.06 15:26:37
B1 BLOGCSALÁD Simicska titka 2015.03.04 07:36:00
Vendégszerzőnk, Dési János írása az Egyenlítő blognak. Volt egy olyan rossz érzésem az elmúlt napokban, hogy kimaradok a gecigate-ből, és akkor majd miről mesélek az unokáimnak? Ám az Egyenlítő blog adta lehetőséggel élve – ezúton is külön köszönet érte –…..
Maxvall a kloáka (törölt) 2015.03.04 17:44:15
@beszélő majom: kussolj majom, ne beszéljél!

ja és MINDEN politikus megbukik egyszer, a demokácia már csak ilyen, ezen ne verd a nyálad.
Kötöttségek nélkül Havi 136 Ft 2015.03.03 09:16:36
Most, hogy a rezsicsökkentés mindent vivő mantráját nagy valószínűséggel nyugdíjba küldik, hisz itt van már az új csodafegyver, a "keményen dolgozó emberek", búcsúzzunk el tőle egy szolid visszaemlékezéssel, és nézzük meg, hogy mennyire olcsó is volt egy szavazat egy évvel…..
Maxvall a kloáka (törölt) 2015.03.03 18:21:52
Kedves Vezetőnk félkegyelműsége régen nem titok, csak vannak akik ezt látnok-zseniséggel magyarázzák. Évértékelőjéből az derült ki, nem értett ő meg a világon semmit a körülötte zajló, és veszprémi eredményben kicsúcsosodó történésekből. Permanens harcot vívunk…..
Maxvall a kloáka (törölt) 2015.03.01 11:42:51
Részelt Bertold Ulsamer Gyökerek nélkül nem lehet repülni c. művéből. A könyv amúgy pszichológiai témájú és a Hellinger-féle családfelállítás módszeréről szól, illetve arról, hogy a családban elfojtott indulatokat és komplexusokat az utódok hogyan hordozzák magukban…..
Maxvall a kloáka (törölt) 2015.03.01 11:40:54
@maxval bircaman szerkesztő: hogy semmivel se jobb?! Te tényleg nem vagy normális, nem csoda, hogy a fél blog.hu rajtad röhög.