Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Róbert Ró

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Járj biciklivel, akkor piálhatsz is, és nem kell azon agyalnod, melyik útszakasz fizetős, és melyiken hasíthatsz anélkül, hogy megbüntetnének. Körülbelül így foglalható össze a kormány üzenete, melyet az új fizetős szakaszok rapid bevezetésével juttatott el az autósokhoz.…..
Kíváncsi vagyok, hogy mennyi idő alatt jönnek rá a megyei matrica rendszer kiagya(tlan)lói, hogy Budapest nem része Pest megyének. (Jó, mondjuk arról sincs fingjuk, hogy Szászhalombatta nevű település sincs hazánkban, de hát ahol Schmitt doktor álamfő lehet, ott ez még simán…..
Róbert Ró 2015.01.04 15:24:40
@fehérfarkas: Ennyire okos ne legyél màr a nyàri szabadsàgolàsnâl jön rà az àllam hogy ennyi hülye van ebbe az orszàgba is mint te aki egy hétvégére is megveszi az éves matricat 5 megyére mert nem fogja fel hogy a 10 napos is jo mindenhova mint eddig szóval ha Győrből elmész Debrecenbe egyszer egy évbe mondjuk a viràgkarnevàlra ne vegyél 10 megyeit hanem vegyél egy 10 naposat ahogy eddig de tudod mit vedd meg az összes megyeit mert erre szàmitanak ebből lesz X milliard többlet az ilyenek okosokból hogy egy ilyen dolgot nem ért meg