Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ElzaBerry

0 bejegyzést írt és 58 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gyásznap volt a vellában, amikor az ex-villalakók kiköltöztek, és nemcsak a szívfacsaró Robinett románc miatt, hanem azért is, mert mostantól újra az unalom posványába fullad a villalét. Jó hír, hogy már csak 2 napot kell kihúzni. Az előző esti bulika utózöngéivel nyitunk,…..
ElzaBerry 2015.02.28 16:52:18
@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Maradjunk annyiban, hogy akkor nem bohóckodna a VV-ben, ha annyira futna a szekere. Én nem ismerem és nem is érdekel, de idegesítő látni az ilyesmit, hogy nem is ismerik egymást és így egymásra indulna, meg Anett flörtölése is nagyon érdekes volt, olyan erőltetett. Megélhetési forrásomat? Mi köze ennek hozzám? :D Robint bottal se, ha nyer, akkor se. Unszimpi, felfújt hólyag képe van :D Ne személyeskedj.

@minden reggel: Attilát pont ez tette emberivé, hogy mutatott gyengeséget a saját érzéseivel szemben, de nem akart gyenge lenni. És valljuk be, nagyon jól csinálta a manipulációt, ha kimegy az első párbajok egyikén, kinn is marad, mint Peti.

@kamilla123: Hát de nem? :D ezt cáfolni sem lehet
ElzaBerry 2015.02.28 18:02:41
@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Annyira nem vagyok fanatikus, hogy több nevem legyen, az ilyet nem tudom megérteni. És nem másolok be véleményeket, van sajátom, köszi :)

@Gia: én is nagyon remélem :D Fanni botrányos volt, egyszerűen nem mehetett vissza

@traccsparty: én azt írtam le, amit én tapasztaltam, a saját benyomásaim a műsorról, és valóban igazad van, költői kérdésekre nem kell válaszolni, nem ezek a kommentek fogják eldönteni, nem tudom, hogy miért veszik egyesek annyira véresen komolyan :D én csak szórakozok, nem ez az életem a VV, elég nagy baj is lenne.
Ahogy Lilu a nézőket, úgy én is tengermély tisztelettel köszöntöm az olvasókat. Elfogulatlan reggelre virradtunk. A lakók egészen a szakadékig hajtották a bulibuszt. Lesz itt sírva vigadás, paréj részegség, könnyes búcsúzkodás és véres végrendelkezés. Az utolsó hétre se…..
Kisiklott a Tündérfalvi Express A párbajt megelőző pillanatok általában nem szoktak túl veretesek lenni, mindenki fejben már a stúdióban van, agyal, hogy hogyan is kell alanyt állítmányt egyeztetni és erősen trenírozzák magukat, hogy még véletlenül se csicskagecizzenek élő…..
ElzaBerry 2015.02.23 14:54:51
@ornyim: nem, nemcsak te :D bár nekem Robin nem jön be, de Laci...

@kamilla123: A jó lányok a rosszfiúkat szeretik. :D Így van ez már időtlen idők óta. :D
Lássuk be, ahogy közeledünk a játék vége felé, egyre nehezebb dolga van a szerkesztőknek, mert kevés ember, kevesebb hülyeséget beszél. Bár ez se igaz teljesen, mert ebben a szériában nem panaszkodhatunk az ostobaság fájó hiányára. Mindenesetre én ma nem írok regényt,…..
ElzaBerry 2015.02.22 11:27:05
@Csak ügyesen!: Én már jó ideje nem nézem az öfiket, a valovilag.hu-n nézem vissza az érdekesebbnek tűnő videókat, meg a párbajt szoktam nézni. Fanni játéka már elég rég kifulladt, volt, hogy hetekig látni sem lehetett az öfikben, annyira az Edina-Zsu tengely vitte a hátán a műsort. El kellett távolítani a két nőt, hogy Fanni élvonalba kerülhessen, ehhez Laci csak eszköze volt a csatornának, most, hogy szabad a pálya Fanninak, mert másik női győztes nem lehet, kihajítják az eszközt, vagyis Lacit. És pont Fanni hagyja kinn, aki egy hét múlva kb. Lacinak köszönheti majd a győzelmét. Epic.
A kontinensek hetén is a wannabe ataktikázás az úr. Három hónap összezártság után nehéz egy sima hétköznapot ugyanazzal az öt emberrel érdemben eltölteni, akiket napi 24-ben lát és gyűlöl az ember. Látszik a lakókon, hogy egész nap ellenének magukban egy kis zugban és simán…..
ElzaBerry 2015.02.19 15:49:19
@NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN!: Minden szavaddal tökéletesen egyetértek. Nem értem, mit esznek Robinon. Nem tudta tartani azt a karaktert, amit belelátnak még mindig. Nem jószívű, nem tudott ember maradni ő sem. Amit annó pl. VV5 Csaba megcsinált, az okés volt, tartotta a karakterét, és csak később vallotta be, hogy rájátszott a jófiú szerepre. A nyeréshez kevés volt, de a döntőig elvitte. Robin ellavírozott, és most akar műsort csinálni, legyen az faszmutogatás, saját magát arcon hányás, feszültségkeltés, a másik szívatása. Ha az elejétől kezdve ezt csinálta volna, akkor simán Ádám megy vissza a párbajukról is, mert most derült ki, hogy Ádám semmivel nem volt rosszabb "szív", mint Robin. Csak Robin jobb színész.

@gothikaaaaaaaaaa: Igen, sajnos itt tartunk, hogy Fannika az RTL kedvence, de én Aurélió után már ezen nem csodálkozom, mondjuk, Aurélió legalább mutatott valami kis jóságot, nem maga volt a tömény gyűlölet és gonoszság, mint Fanni.
Lassan a finisben vagyunk, és ezt mi sem mutatja jobban, hogy sűrűsödnek a dolgok a villában, azaz itt az újabb kiválasztás. Pedig a lakók, még a DRÁÁÁMAI párbajt emésztik, ahol a két szerelmest éppen csak nem állították ki egy hajó orrába, a Lukács Lacitól kölcsönkért…..
ElzaBerry 2015.02.18 19:35:35
www.origo.hu/teve/20150217-borult-a-papirforma-a-valo-vilagban.html
Láttátok, hogy Laci egyre jön föl és leelőzte Robint is? Szerintem nagyon jót tett neki Edina kiesése, célegyenesbe kerül, megkockáztatom, még Fannit is kinn hagyná, de hogy Dórit és Dennist igen, az biztos. Nem tudom, mennyire lehet adni erre az origós szavazásnál, de 30.000 szavaz már nem kis szám, és ennek 40%-a Lacié, csak jelent valamit. Ha Robint viszi, akkor azt nem lehetne megjósolni, de szerintem lányt fog vinni, és kinn is hagyja.
Egyébként ezek a számok jelzik, hogy a nézőknek tényleg a sírás és a szappanopera kell. Meg a szegénylegény, meg a sajnáltatás. Aurélió sírt mindenen, Attila aranyhalas 3 kívánságot adott elő. Egyébként még a játék elején olvastam valahol viccből, hogy eddig minden VV nyertes nevében volt L betű, és az összes lakó közül Laci az, akinek a nevében van :D ezek szerint Laci nyer. Akkor hülyeségnek hangzott, de ki tudja, még a végén bejön. :D
ElzaBerry 2015.02.18 19:55:08
@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Edinával, de főleg Zsuzsával kapcsolatban egyik felmérés sem jött be.

@csicserierika: felfele ne, a plafont nehéz kimeszelni :D

@-pkata-: ja, ezt nem tudtam. de végülis minden fanatikus fan előtt ott áll akkor a lehetőség, de csak Lacié teszi meg? meg Robiné? kiderül, hogy Dóri a legerősebb? :D lehet, hogy többször lehet szavazni, de nem hiszem, hogy semmi alapja nincs ennek.

@dare: Én sose voltam Edina fan, igazából senkinek sem szurkoltam eddig, most sem vagyok annyira oda Laciért sem, tudom, hogy milyen, de inkább nyerje ő, mint az undorító Fanni vagy a kétszínű Dóri, esetleg a saját magát arcon okádó Robin (képletesen és szó szerint is). Egyedül Dennis az, akitől nem sajnálnám még, mert nem rossz ember, nem olyan kígyó, mint a többi, de az állandó pöcsfogdosása miatt Laci felé billen a mérleg.
Sírás, rívás, búsulás, zokogás, picsogás, siratás, gyász, letargia, férfikönnyek! Ez volt a ValóVilág nettó 40 perce tegnap, a maradék pár meg két poptörténeti jelentőségű videoklip premierjének volt szentelve, és azt hiszem, sokat elmond erről az adásról, hogy inkább…..
ElzaBerry 2015.02.17 10:25:28
@másodpéldány: mégis visszaszavazta már kétszer a sok gyökér, erre varrjál gombot, akkor mégsem volt ellenszenvesebb, mint Zsuzsa és Edina?

@Csak ügyesen!: ha már Dórit kinn hagyná, annak is örülnék, Fanni nagyon nagy falat sajnos, nem a nagy karaktere miatt, hanem mert imádja az RTL, ezért nagy falat Lacinak is és Robinnak is, szerintem aki őt kinn hagyná, az megnyerné ezt az egészet.
ElzaBerry 2015.02.17 10:53:01
@Csak ügyesen!: Nem tudom, én úgy vettem észre, hogy nem erősítették Edinát, legalábbis ha ránéztem mondjuk a honlapra, akkor mindenhol Laci jött velem szembe, Edina meg mellette, de mindig vagy háttal, vagy a felirat takarásában :D meg Edinát nem mutatták annyira szerelmesnek, mint Lacit. Mármint a párbaj előtt az volt, hogy hát Edina simán félredobja Lacit majd.

@Morcz: Robin hiteltelen? Hiszen nem ígérte meg Edinának, hogy beszélget Lacival és megpróbál vele jóban lenni? Szerintem a dupla jele Fannin fog kikötni egyszer, ha nem is ma.
ElzaBerry 2015.02.17 11:30:23
@ornyim: Laci is szeretne egyetemre menni egyébként, valamikor mondta. Ebben semmi rossz sincs.

@Csak ügyesen!: Pont ezt mondtam, hogy Lacin látom azt, hogy tényleg játszik és nem is rosszul. Nem hülye. Egyébként az elején nekem ő volt a legunszimpatikusabb, de valahogy mikor Dórival összeveszett aztán megérdekezett ő a játékba. Edina jót tett neki, ha valódi, ha nem, felnyitotta, de valóban, nekem is van egy olyan érzésem, hogy nem lehet kiismerni valójába Lacit :)

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Szerintem sem küldik ki Lacit, be vannak tojva, hogy erős, ráadásul most még sajnálják is Edina miatt. Lehet, hogy a következőn Laci megy, de most nem hinném, olyan szürreális lenne. Mindenesetre ha így lesz, akkor Lacinak nem ártana beszerezni egy aranyhalat :D
Bencusnak jól áll a kockás, ezt meg kell, hogy állapítsam, ingben, fosszínű farmerban közli, hogy mióta kiderült tegnap, hogy Zsu a pampulaszájú Lacibetyárt viszi ki magával a hóra, megfordultak a százalékok, de hát ki tudja, melyik versenyző van a fantomképcsalád tagjai alatt,…..
ElzaBerry 2015.01.16 13:45:12
@Conchobar: Egyébként szerintem is így van, Laci rossz hatással volt Edinára. De attól tartok, hogy Edina nemhogy lenyugodna Laci kiesésével, hanem még jobban nekimenne Zsuzsának, és dühöngő őrültté válna. A legnagyobb kérdés, amit senki sem tudhat, mekkora Edina szerelme, ettől függ minden.
Egyébként lehet, hogy jogosan hallgattatta el Laci Edinát, de a szerkesztők pont úgy állítják be, mintha jujj, de gonosz lenne, ezért is idéztem. De nem akarom Lacit védeni, mert ő se egy szent.
ElzaBerry 2015.01.16 20:06:40
@Ruadhnait: Éppen ezen gondolkodtam, hogy vajon kinek a kiesése tenne jobbat Edina játékának. Lacié azért, mert véget ér a céltalan és szánalmas kis románc, jobban a játékra tud koncentrálni. Viszont ha Laci kiesik, még ott van a pakliban, hogy Edina nem vesz vissza, és ott bántja Zsuzsát, ahol csak tudja. Valószínűleg ez az eset fog bekövetkezni, bár remélem, hogy észbe kap, és rájön, hogy Lacikája is épp annyira ludas volt a dolgokban, mint Zsuzsa.
Zsuzsa kiesése (0,001% esély) esetén pedig maradna a zűrös és unalmas kis románc, viszont nem gyengítené magát Edina azzal, hogy Zsuzsát támadja. Nem tudom, melyik lenne neki a jó. Még én is látok rá esélyt, hogy megnyerje, sok cselekmény lesz még addig, és igazából elképzelni sem tudom, ki nyerheti ezt meg, mert még olyan volumenű karakterek sincsenek, mint Debil volt, pedig ő is csak helikopterezett.
ElzaBerry 2015.01.16 20:35:21
@Rémület: Én is látni akarom! :D

@kivancsibobojsza: És szerinted Robinnak kellene Edina? Vicces lenne, ha Dóritól elrettenve Robin is, mint annó Laci, Edina karjaiba szaladna. :D
Válság! Bizalomvesztés! Könnyek! Kongatás! Disznó! DRÁMA! És még volt egy kihívásunk is. Végtelenül hosszú volt ez az összefoglaló és még annál is fájdalmasabb, mert ugyanazokat a köröket futják ugyanazokkal az érvekkel és sérelmekkel körülbelül századszorra, és a…..
ElzaBerry 2015.01.15 16:08:43
@astryle: Edina nagyon elment a szerelmi vonal felé, amiből Dani már felébredt úgy ahogy, Edina is felfog, én még reménykedem a visszatérésében, mert ha valakiben látok még potenciált, az ő. Pszichológiai eset, ez tény, de Debil is az volt, sőt, Attila is, Alekosz meg főleg.

@Spitzbauer: Jaa, ezt nem tudtam :D de az easypollon sem áll sokkal jobban Laci

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Na, látod, nem mindegy, hogy azon a tájon, ahol az ember lakik, mi a bevett szokás, hogyan beszélnek, attól, hogy idegesítő, még nem helytelen. Az avval-evvel hiába elfogadott, ellentétben áll a nyelvtani törvényekkel, hiszen nincs olyan szavunk, hogy av-ev. Helyesnek helyes, mert beszélik, de én idegesítőnek találom, ahogy te is idegesítőnek találhatod, hogy "ez alatt"-ozok, pedig teljesen helyes, csak te nem szoktad ezt meg. Én is kerek szemekkel néztem volna rád :D

@kamilla123: Én nem szeretem Zsut, de szerintem is ő fog visszamenni, és Laci kivitelével valóban megásta a saját sírját, hiszen miért támadta őt Edina? Laci miatt. Ha nem lesz Laci, Edina nem fogja támadni, kiesik a mártírszerepből, és kiderül róla, hogy rém unalmas. Aztán pedig elhúzhat még egy darabig, de ki fog esni. Szerintem a döntő előtt lesz egy Zsuzsa-Edina párbaj, és akkor Zsuzsa megy haza. Az nagyobb koppanás lesz neki, mint bármi.
ElzaBerry 2015.01.15 16:34:12
@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Szó se róla, germanizmus, én olyan kisvárosban élek, ahol a lakosság felének sváb volt a dédapja, szóval ezt nem veszem sértésnek :D sok mindent átveszünk a külföldi nyelvekből, de tudom, ez miért baj. Annó a nagy nyelvújítók minden külföldi kifejezést le akartak magyarosítani, nem jött össze teljesen. Pl. a farmer helyett sosem használnánk azt a kifejezést, hogy tanyagatya, pedig ezt a szót találták ki rá. Nézz utána pl. Molnos Angéla munkásságának, vannak abszurdumok. A Magyarító könyvecske igen érdekes olvasmány, néhol vicces is.
Az avval-evvel egyébként már nagyon extrém hasonulás, írásban is jelölt, hiszen így írjuk le, annyira különbözik az ejtése a standardtól. Egy teljesen más kategória.
De ezen ne veszekedjünk már. :D
ElzaBerry 2015.01.15 18:38:09
@-pkata-: Jó ez a jóslat, csak Laci után Zsuzsa esik ki, ami nem lehetséges, hiszen rajta lesz a lila, hacsak nem veszik le róla valami szabályszegés miatt, de ezt nem hinném. De azt elképzelhetőnek tartom, hogy Dóri kiesik hamarosan, bár nem tudom, kivel párbajozna, esetleg Dani vagy Edina az, aki kivinné. Meg fog húzódni még egy darabig.

@Rémület: arra nem jött rá, hogy néha igenis árt, ha van pasija, neki kimondottan ártott, bár tény, hogy a képernyőre tette, sokkal jobban, mint Fannit, aki szintén pasizik ugye a villában

@minden reggel: Dehogy adja fel. Nem ennyire erős Edina "szerelme". Akkor nem hagyta volna Daninak, hogy levegye a lilát. De még csak nem is nagyon ellenkezett.
Hát itt vagyunk. A kiválasztás napja. Ez a rész megint rávilágított, hogy mit is utálok a taktikázásban, pláne, ha ilyen emberek próbálkoznak vele. Még mielőtt ezt kifejteném azért elmondom, hogy amúgy Maci epegörcsöt kapott, ezért kórházba kellett vinni, de mindenki…..
ElzaBerry 2015.01.12 20:32:14
@Montezuma13: Egyet értek veled, pont ezen gondolkodtam, hogy Zsuzsa Fannit fogja kivinni, mert őt tartja a leggyengébbnek. Dani erős, őt nem vinné. Edinától szerintem fél Zsuzsa, hiszen akármennyire is bántja most Edina, nem teljesen ok nélkül teszi, van vaj bőven Zsuzsa fején is. Őt sem vinné.
A legizgalmasabb variáció az lenne, ha Dani levenné Laciről a lilát. Hogy milyen indíttatásból tenné meg, nem tudom, de megteheti ezt egy egyszerű szerkesztői parancsra is, nem? Generálnak valami vitát, és kész. Esetleg Daninak még indoka lehetne Edina védelme a párbajtól? Bár elég valószínűtlen, hogy leveszi róla.
Dennist, Dórit nem hiszem, hogy kivinné. Kíváncsi vagyok, Maci feladja-e, de ha nem, Zsuzsa most akkor sem vinné ki. Egyébként a VV6-ban Ádám is jóval-jóval később csatlakozott, mikor Gyúrós Józsi feladta, mondjuk ki is esett, de simán kinézem, hogy betesznek valakit, ha Maci kiesik.
Jelenleg tehát Zsuzsa gondolkodása szerint én is Fannit tartom a legvalószínűbbnek. És akkor Zsuzsa kiesik a fenébe. Egyébként a tegnapi adásban bírtam, hogy Fanni átlátott Zsuzsán, mintha tényleg nem volna annyira gyagyás, amennyire mutatja. Mindenesetre én már leadtam a szavazatom Zsuzsa ellen.
ElzaBerry 2015.01.12 20:46:10
@Krétagarbó: Fanniban látok még potenciált, Zsuzsa kiterítette a lapjait, sajnáltatta magát eleget, unalmas. A szerkesztők sem fogják hagyni Fannit Zsuzsa ellen. Fanni nagy kedvenc náluk is, úgy vettem észre. Egy esetben szavaznék Zsuzsára mégis: ha valahogyan Lacit vinné.
ElzaBerry 2015.01.12 21:39:03
@verkli: jól játssza a mártírt, bőg, sajnálják, ennyi. az eleje óta ezt játssza, hol így, hol úgy

@másodpéldány: nem gondolom, hogy Danit vinné. Edinára látok rációt, de nem hiszem, hogy meglépi, Attila intelmeit követi, amik eddig beváltak neki. majd kiderül, kit lát a leggyengébbnek.
Próbálja megőrizni mindenki a nyugalmát, és kapaszkodjon a legközelebbi felesbe, ugyanis Lilu figyelmeztet, hogy a nyugalom megzavarására alkalmas képsorok következnek, és olyan fejet vág hozzá, hogy nem lehet nem komolyan menni. Meg is ijedtem rendesen. Elérkeztünk a játék…..
ElzaBerry 2015.01.10 17:20:43
Nem akarom elhinni, hogy ebben a szériában mindenkinek meghal a nagyapja/nagyanyja. Dóri egy volt, még azt elhiszem, volt a temetésén is, de hogy Edinának is... az azért durva.
Bevallom, mikor néztem, megfordult a fejemben, hogy nemcsak az RTL trükkje-e, hogy lecsillapítsák Edinát? Esetleg a család is benne lehetett, hiszen látják az ámokfutását. Vagy ki tudja, lehet, hogy megdumálta a családjával, hogy ha úgy látják, nagyon rosszul csinál valamit, üzenjék be neki, hogy meghalt a nagyapó. Ellenőrizni ezt az emberek többsége és az RTL sem igazán tudja, nem is akarja. De ez már nagyon összeesküvés elmélet, meg elég undorító is lenne, viszont lehet magyarázat Edina streames viselkedésére.
A másik magyarázat, hogy tényleg így dolgozza fel, próbálja elterelni a gondolatait, én ezért nem ítélem el. Annyi mindenkije meghalt már, hogy valamilyen módot és kompenzálást ki kell találnia, mert valószínűleg összeomlana. És örülök, hogy nem adta fel, mert mondjon akárki akármit, ő csinálja a showt.
Sokan hajlamosak elfelejteni, hogy pl. Attila sem volt egy matyó hímzés, a pszichoterror neki is a kedvence volt, lsd. miket leművelt Kingunellával. Mégis megnyerte. Nem írnám le Edinát és Danit sem tehát.
Zsuzsa viszont egyre jobban idegesít, főleg ahogy beszél, fogalma sincs róla, mit akar mondani, se füle, se farka. Edinát bántják a hibás szórendjei miatt, holott Zsuzsának még mentsége sincs az evvel-avval-ra.
ElzaBerry 2015.01.10 17:30:38
@Caprica99: Ne félj, ott lesz Zsu még jó sokáig sajnos, VV5 Vera effektus. Egyébként Fanniban Edina szerintem méltó ellenfélre találna még Zsuzsa kieste után is, ha vitáról van szó. Zsuzsa nem tud kellőképpen visszapofázni, nincs meg hozzá a muníciója, a szókincse és az esze. Szerintem nem fog Zsuzsa kiesni még, de majd eljön annak az ideje is, remélem.
ElzaBerry 2015.01.10 17:39:11
@zümzümke: Igen, én is remélem, csak mint egy elméletet vetettem fel. Sokkal valószínűbb, hogy Edina így kompenzál, még mindig jobb, mintha letargiába esne. Egyébként Dóra sem volt túl megviselt annak idején, csak akkor mikor megtudta. Ha nem gondolunk rá, nem fáj annyira.
Kis jubileum ez, az ötvenedik VV7-hogyvót de akkor is, ha a hatodik évadból indulunk ki, kb. félúton vagyunk, könnyes is a szemem egy picit. Lilué és Bencusé nem, rém vidámak, egyikük miniben, a másik ahogy szokott, és nem, nem Bencére adták rá a platformcipőt sem. Lehet nem is…..
ElzaBerry 2015.01.05 14:48:08
@Montezuma13: Az igaz, hogy Fanni és Dennis nem hallgatnak Zsuzsára, de sok lehetőségük nem lesz a jelrakásra: egymásra nem tesznek, Danira nincs okuk, Maci és Dóri haverok, ahogy Robin is. Marad Zsuzsa, Laci és Edina. Ha most lesz egy Zsuzsa-Maci párbaj, akkor következő körben csak Edinából és Laciból választhatnak. És Edinát nem fogják, mivel ha Zsuzsa védett lesz, nagyon valószínű, hogy Edina Dóri és Fanni közül választana, ezt egyikük se akarja. Tehát következő párbajra Laci marad, mint opció. Szerintem Robin ellen visszajönne, Dennis ellen már nagyon húzós.
ElzaBerry 2015.01.05 19:27:53
@Vödör: Zsuzsa nem fogja kihívni Edinát. Önmagát hazudtolná meg még jobban, és fél is tőle, de nagyon. Zsuzsa nem hülye. A Lacis párbajjal egyetértek. Robin ellen visszamenne. Kérdés, mennyi esze van, és rájön-e, hogy a megszelídült rosszfiú figura elég bejövős a csajoknak :) Edinával meg tudná csinálni ezt a helyzetet, Zsúval sosem tudta volna. Kíváncsi vagyok, meglépi-e, az utóbbi napokban nagyon közel vannak Edinával. Szilveszterkor suttogta neki a nagy szerelmi vallomást, valami olyasmi volt, hogy aki a macsót megszelidíti, az nagyon jól jár. Szerintem ezt a vonalat kéne Lacinak kijátszani, és akkor még döntős is lehetne. Én várok egy Dennis-Laci párbajt is.
Egy szavazatunk van, mondja Bencus a beköszönésben, de azzal szabadon garázdálkodhatunk, már ugye bizonyos kereteken belül, mert Maksa Zoltánt a közéletből ezzel nem lehet eltávolítani, de ne legyünk telhetetlenek, megássa ő a saját sírját, ha arról van szó. Azt viszont mi…..
ElzaBerry 2015.01.04 13:51:32
@másodpéldány: Szerintem a nézők többsége nem az alapján választ kedvencet és szavaz, hogy milyen lehetne egy játékos, mit csinálhat, mikor nem mutatják, milyen filozófiai téziseket fogalmaz meg, hanem az alapján, amit látnak belőle. Nem egy párbajgyőztes került ki úgy, hogy jó anyagokat vágtak össze róla a párbaj előtti pár összefoglalóban, hiába volt előtte egy köcsög.
ElzaBerry 2015.01.04 14:08:38
@rábaszhespics Koncsíta: Az elmúlt hetekben Edináék voltak a fő vonal, Fanni mintha ott sem lett volna. Nem értek vele egyet, hogy ő vinné a hátán az egészet.

@Montezuma13: Zsófikának irtó nagy szerencséje volt, meghúzódott Viki mellett, aki nem tartotta őt riválisának. Én annak idején azért szavaztam Zsófikára, hogy ne Debilre szavazzak. Zsófi és Fanni nem hasonlítható össze. Zsófi cuki volt, Fanni csak cukiskodó. Nem mindegy ám ez sem.