Adatok
bartamóni
3 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.
Többször találkoztunk már a gasztrokalandozásaink során meglátogatott éttermekben a sous vide eljárással. Többek között a fenséges sertésszűz az Apacukában is így készült. Ennek kapcsán most a technológia iránti rajongó dietetikus kifejti, hogy miért hasznos és…..
Május 15-én pénteken közösségi reggelit szervezünk a Duna parton, mert szerintünk együtt reggelizni az egyik legjobb formája a találkozásnak. Az eseményről minden információt itt találtok. Következzen Móni kapcsolódó írása.
Elődeink nemcsak azért étkeztek együtt, hogy a…..
A Pálffy Pincénél belga és magyar óriásnyulakat tartanak, kedves, szőrös állat mindegyik. Sok embert pont ez akadályoz meg abban, hogy nyúlhús kerüljön az asztalára, hiába aranyosak a malackák vagy a bocik is.
Pedig élettani hatását tekintve a nyúl húsa messze egészségesebb…..
Belépve többet láthatsz. Itt beléphetsz
portal.nebih.gov.hu/documents/10182/406632/IV._sz._melleklet___Specialis__a_hagyomanyostol_eltero_technologiak_a_vendeglatasban.pdf/1ce66fc4-7931-4c17-b207-e9979ffad9a9
A lényeg, hogy be kell tartani pontosan az eljárás minden paraméterét: főzési, tárolási hőmérsékleteket, időtartamokat, és akkor biztonságosan fogyaszthatja gyengébb immunrendszerrel rendelkező ember is.