Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hTre04G

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nemi erőszakkal képtelenség viccelni, én most fejből csak egy komikust tudok, akinek ment (Louis CK-ről van szó), de ő sem azon a borzasztó bűncselekményen pattogott, hanem inkább saját magán, hogy milyen borzalmas gondolatai vannak. Maksa Zoltán pedig nem egy Louis CK, úgyhogy az…..
hTre04G 2015.01.04 13:11:22
@e-hajos: "Nagyot csalódtam az Index szerkesztőiben" Én nem: drive.google.com/folderview?id=0B9lDGQFzoJ4aN1M4UmlHV1BIeXM&usp=sharing
hTre04G 2015.01.04 14:48:20
@ML123: "a cikk címét és stílusát is rendkívül arogánsnak és kioktatónak tartom" Kis tallózás a zindex cikkeiből:

"minél több tagból áll a család, annál alacsonyabb az egy főre eső összeg."

"A karbamidból könnyebben könnyebb kinyerni a hidrogént, mint a vízből."

"A parányi lakásban jelenleg 2,76 megabit jut egyetlen négyzetméterre" (a szerkesztőségben hány celsius fok jut egy négyzetméterre, hogy ilyen cool dolgok jutnak eszükbe?)

"a második negyedévre ismét felpörgött a felszámolások mértéke, ami jelzi azt, hogy messze méh - mondta Csorbai Hajnalka."

"Zamárdiban a sokszor kétszeres áron kínált szállásokat is elfoglalták" (miért pont a kettő hatványai szerint növekedtek az árak?)

"A Nemzeti Nyomozó Iroda hajnalban [...] elfogott öt embert, a gyanú szerint a tavaly óta folyó romák elleni támadások elkövetőit." (szóval tavaly óta már folynak is a romák?)

"A Mladá Fronta Dnes úgy tudja, hogy a határ menti erotikus szalonokban szexszolgáltatást nyújtó lányok többsége külföldi, jórészt román, bolgár, ukránok, orosz, vagy szlovák volt."

"Az urumcsi kórházakban még mindig sok beteget ápolnak. A híradások szerint a többségük Han nemzetiségű, de ujgurok és Hui-k is vannak köztük. Mindegyik népcsoport muszlim vallású." (A zulysaggiron mindenütt muszlint lát? Molinót rá!)

"Két gyerek karambolozott Kömlőn
A 12 és 5 éves gyerekek elkötötték a családi autót. [...] A megyei rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a 12 éves gyerek és 15 éves társa nem tudtak bevenni egy kanyart és lesodródtak az útról." (A baleset hatására az ötéves gyermek hirtelen 10 évet öregedett!)

"a munkások kedden a Közraktár utcában végzett egy ház bontása közben szenvedtek balesetet"

"Az azonban mindenképpen kijelenthető, hogy a GRB 090430 volt a mindeddig megfigyelt legtávolabbi objektum a világegyetemben, mintegy 13,1 milliárd fényév távolságban. A Világegyetem körülbelül 600 millió éves volt a csillag felrobbanásakor, a fotonok pedig 13 ezer millió évig utaztak a kozmoszban, míg elérték a Swift műhold gammadetektorait." (Vagyis a fotonok 0,1 milliárd évvel ezelőtt érték el az ember által készített Swift műhold gammadetektorait. Tehát a Swift
legalább 100 millió éves, így legalább annyi az emberiség is -- az index szerint.)

"Éppen Kambodzsa főutcáján sétált a barátnőivel" (2009. délelőtt 16 óra hány perckor?)

"Emberekkel beszélt Zuschlag a becsempészett telefonokon" (Beszélhetett volna újságírókkal is...)

"az ázsiai országok devizái nominálisan átlagosan 120-140%-ot értékelődtek le" (Budapestről elindul a vonat 100 utassal. Székesfehérváron 90 utas leszáll. Siófokon további 30 utas száll le (120%-os kiürülés) Bogláron hány embernek kell felszállnia, hogy senki se legyen a vonaton?)

"vasárnap éjjel leszúrtak egy 24 éves Maliból származó férfit" (Mali néni 24 éves korában miért férfit szül? Miért nem gyereket?)

"a thai kormány felajánlása ellenére alig volt olyan légitársaság, amelyik hajlandó lenne használni a fővárostól három kilométerre található U-Tapao katonai repteret." (a U-tapao repülőtér valójában Sattahiptől 5 km-re keletre van, Rayong tartományban, Bangkoktól kb. 190 km-re délkeletre. Ott voltam, láttam. Igaz, nem vagyok indexes ujlysaggiron.)

"Egy másik, terjedő alternatív helyszínnel kapcsolatban ellenben biztos, hogy ott nem fog felépülni az MLSZ-stadion" -írja az index.hu a csodastadionról. Az eredeti helyszín nem terjed?

"két, egyenként 110 megawattos, összesen 518 megawattos energiablokk"

"nagyon ki vagyunk szolgáltatva a külföldi hiteleknek, a magas adósságálományon keresztül igen sebezheto gazdaságunk, és így devizánk van – írja elemzésében a Concorde."

"Most akkor elsöpri az internetet a pénzügyi válság?" (az index gondolom már letöltötte az internetet a számítógépére...)

"Moszkva légterében egy orosz repülőgép nem az előírt magasságot tartotta, így az előírt távolságnál 19 kilométerrel közelebb repültek egymáshoz." (Emlékszem, éjjel 289 óra 00 perckor történt!)

"Harminc halottja van egy iraki légitámadásban"
hTre04G 2015.01.04 16:31:35
@lujo1111: "nem háborodok meg az esetleges hibák miatt." Ne háborodj meg: Internet Magazin hard görgősebb, sokat ír ide a minőség rovancs. Ennek ellenére az összes internetes nyugdijasabb és lekotor, szerkeszt, stb Media elég elkezdeni, hogy adjon nekem egy fényes véletlent pofonsíkon, a napjai meg vannak számolva. Nem kell fizetni az újságra 2002 óta, ingyen van az elmebaj a hibák miatt.

Üdözvözletel: a zindex