Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tai Po

21 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szevasztok!  Immár 3 helyen is mennek azok az adások, ahol érintett vagyok, így itt volt az ideje elkészíteni egy beosztást, hogy, hol, mikor és milyen műsorok lesznek! ..
Amikor megláttuk hogy Darth Vader szembejön velünk, sikítozva rohantunk a fák közé, mint valami kislányok!  ..
Nekem azt mondták, hogy hú, a Last Of Us az olyan játék hogy a hajad leteszed, hogy körbe körbe bukfencezel a padlón, ha megszerzed. Na, vettem is egy ps3-at mire kijött az újrakevert cucc. Így hát Ps4-re vettem meg, mondanom se kell már előre bukfenceztem, meg gyertyaállásba álltam, hogy később ne…..
Akarod tudni milyen lett az Arkham Knight de nem akarsz spoilereket? Akkor jó helyen jársz! Olvass el egy igazi beszámolót, egy könnyed tesztet és tudd meg milyen volt Batman gyermekkorában, illetve hogyan szerezte a jogosítványát!:) Az első Batman jaték amivel találkoztam Super…..
Ha azt mondta volna nekem valaki, hogy azok a nők, akik egyébként gyerekesnek tartják a videojátékokat órákat töltenek majd azzal, hogy virtuálisan kapáljanak mindenféle online játékokban, biztosan kiröhögöm. Bevallom engem is érdekelt, hogy mi a fene olyan vonzó ezekben az…..
Milyen az, amikor egy igazán régi játék újra előkerül? Milyen az, mikor Blazkovicz úr két kezéből szórja az ólmot a turbó nácik seregére? Milyen évtizedek után visszatérni a kastélyba? Most elolvashatod miért ne hagyd ki ezt a fantasztikus kiegészítőt!  A New Order…..
Ha úgy érzed, mintha meztelen lennél az online küzdelmek alatt most segítünk! Sőt még videóban is megmutatjuk, hogyan legyetek ti is sikeres verőlegények, igazi Mortal Kombat betyárok.   A Mortal Kombat a gép ellen sem sétagalopp, de az online harctereken olyan játékosokat…..
„ A c-t k-nak ejtik!” hangzott az híres mondat az Argo-ban. A Netherealm-nél ezt úgy betartották, hogy nem csak úgy ejtik, hanem úgy is írják. Valljuk be azért egy MC (emszí) rövidítés elég bénán nézett volna ki. A Mortal Kombat maga a videojátékok ördöge. Véres,…..
Mindenki ismeri a focit, az EA FIFA sorozatát pedig nincs olyan gamer aki ne ismerné. Évente megjelenik, évente felmérgel, évente controllerek törnek szét miatta. De olyat még nem láttam, hogy egy játék miatt valaki elcserélje e Playstation 4-et! Most olyan dolog történt, ami eddigi…..
Részese akarsz lenne valami gigantikusnak? Nem elég már a 64 fős multi, amiért még az előző generációs konzolokon fél vesénket adtuk volna? Nem jut tank a Battlefield-ben? Hamarosan minden ilyesfajta problémádat megoldja a Guiness rekord tartó Pc-s játék Playstation 4-es…..
Az új generációs konzolok megjelenése után eléggé felszaladtak az árak és jöttek a botrányok. A Killzone egyenesen a bíróságon végezte, mert nem volt FULL HD, a Ryse-ra rásütötték, hogy egyszerű mint a faék. A prímet szerintem az Ubisoft viszi. A szét hypolt Watchdogs…..
Az új generációs konzolok új hozzáállást is hoztak. Ha megjelenik valami új játék, akkor rögtön előkerülnek a negatív hangnemű kritikák. Miért csak 30 fps, miért nem FULL HD, miért nem hosszabb, vagy miért nem rövidebb? Úgy tűnik nem lehet megfelelni a kritikusoknak. Most a…..
Ritkán fordul elő, hogy felfigyelek egy olyan címre, ami egyrészt indie fejlesztés, másrészt még most kalapozták össze rá a pénzt. Mondjuk, ez azt is jelenti, hogy eddig talán soha nem volt olyan, hogy valamit egy ilyen böngészős Unity player-es verzió után máris előrendeltem…..
  Meddig kell várni egy igazán durva konzol exkluzív címre egy új konzol megjelenésnél? Jelen pillanatban a The Order 1886 megjelenéséig, ami a nyakunkon van! Négy nap múlva neked is párnákat kell rakni a padlóra, hogy puhára essen az állad! Jön a The Order 1886 és…..
- Én leszek a jó zsaru te meg a rossz zsaru! - Akkor én leszek a gyógyítós, te meg a rakétás! Mert örülünk, hogy ingyen kipróbálhatjuk a zsarus Battlefieldet. Már az E3 alatt is lehetett pofánlövöldözni a símaszkos fiúkat, de lehetett sí maszkos fiúként pénzzel tömni a…..
A generáció utolsó gyilkosa, a generáció utolsó nagy csatája! Még nem késő, te lehetsz a tengerek ura, egy igaz kemény tökű orvgyilkos, hogy utána nyugodt szívvel parfümözd be magad a Párizsi csiricsáré újgenerációban!   Az Assassin's Creed Rogue mennyei esszenciája…..
Tai Po 2015.02.04 20:22:19
@DogTheDog: Én még ekéznék is egy jó Assassin's Creed-ben! Jó szántó-vetős Assassin's Creed: Redneck Revenge, falusi templomtoronyra mászós cucc is érdekelne:)
Ha már régóta szerettél volna középiskolás lány lenni, akkor örömmel jelenthetjük, hogy megérkezett a játékod! Ne kattints más tesztekre és leírásokra, csak ide, mert mi spoiler nélkül mondjuk meg neked azt, hogy ez bizony kell neked!   A Dontnod neve már ismerős lehet.…..
Tai Po 2015.02.03 18:21:20
@DogTheDog: Köszönjük, mi most megszalonnázunk aztán nyomatjuk a Hardline bétát gumicsizmában:)
Ha azt hitted most komoly Godzilla méretű szörnnyel fogod lealázni a nyomoronc kis emberszabásúakat, hát nagyot tévedsz! De akkor miről szól az Evolve Beta valójában?   Mi lehet annál jobb, mint egy óriási ragadozóval sírása bírni a világ másik oldalán kontrollert…..
   Már unod a kigyúrt puskás alakok irányítását, a lövöldözést, az autóversenyeket? Minden játékodat rongyosra játszottad? Presztizseltél a Call Of Duty összes részében?  Akkor kapaszkodj, mert most jön az igazi kihívás! Amikor elkezdtek ezek az indie cuccok jönni,…..
Nyisd ki a kukát és dobd ki az összes játékod! Mert itt a Grand Theft Auto V! PC-n is kezdheted üríteni a merevlemezt! Kattints és olvasd el a Grand Thet Auto V esszenciáját! Mivel akarsz játszani? Nintendogs-szal? Valami autóversennyel? Vagy úgy akarod, hogy legyen kutyasimogatás meg…..
Emlékszel még a múlt századra? 1996-ra mikor a szőke kigyúrt baromállat egy lábával rúgta szét a disznórendőröket meg a többi rusnyaságot? Bizony: Duke Nukem volt az a szétkokszolt amerikai példakép.  Aki szerteszét lőtt mindent, belehugyozott az összes piszoárba és az…..