Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fugazi

0 bejegyzést írt és 31 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vajon jó dolog, ha a rend éber őre túlságosan vajszívű? Ésszerű bizonyos esetekben az emberségességre hagyatkozni? Szabálysértés esetén mindig jogosnak érezzük a büntetést? Myloh mindenesetre örült, hogy megúszta. Mai esetem arra késztetett, hogy megosszam Veletek/Önökkel…..
Belsőség Szellemlovas Superbben 2008.02.20 13:25:00
Péter küldte a képeket és a rövid leírást az alábbi, kockázatkereső Superb-sofőrről: Ma reggel a Hungária körúton autózva lettem figyelmes egy fekete Skoda SUPERBre, aminek kissé extrém módon lett átmenetileg megjavítva a hiányzó bal első ablaka: fekete átlátszatlan…..
Folytatódik a melltematika, a szakítóbuli másnapján egy szilikoncicis történettel köszöntöm minden kedves olvasónkat. De mit emeljek ki ebből a sztoriból? A kezdetben gátlásait vásárlásmániával levezető visszahúzódó lányt, vagy a 25 hónap alatt 20 kilót hízott fiút,…..
Látott-e már valaki olyat, hogy rendőrautóra tilosban parkolásért büntetőcédulát rakott másik rendőr, vagy egy közterület felügyelő? Ha igen, akkor fotó nélkül nem hiszem el, ha fotó is van, akkor tuti, hogy hamisítvány. Mindenesetre az igazán örvendetes, hogy annyi levéllel…..
Ha nyolc hónap után nem lehet karácsonyozni, ha négy hónap után nem lehet tenerifézni, akkor két hónap után lehet meglátogatni? Sziasztok! Ebben a sztoriban én (lány) vagyok a hülye, aztán kíváncsi vagyok, ti (értsd: kommentelők) mit hoztok ki belőle. A helyzet: kb. két…..
autózz! Beint a MÁV biztosító 2008.02.14 08:15:00
Amikor egy asszociációs játékban valaki azt mondja, MÁV, nemigen az lesz rá a válasz, hogy magas színvonal. Így van ez az azonos nevű biztosítóval is. Felperes is jól megszívta, kb. annyi lehetősége és esélye van, mint az egérnek, aki két vállra akar fektetni egy elefántot.…..
Zsarufika Technicus Policeus‏ 2008.02.07 09:14:00
Egyik kedvenc sorozatom a Helyszínelők, biztos nem vagyok vele egyedül. Sokszor csodálkozom, mennyire gyorsan megoldanak(!) egy-egy ügyet, a nyomozók csak a letartoztatáshoz kellenek, minden mást ők csinálnak. De hogy van ez a való életben? Tegnapelőtt délután feltörték a…..
Fugazi 2008.02.07 13:54:31
Van az autószerelők nagy halmaza. Ezen belül egy – elég nagy – részhalmaz: azoké az autószerelőké, akiknél van számítógép a műhelyben, legalábbis az iroda-részben. Sok autószerelő inkább emailezésre, elsősorban funpicek küldésére és fogadására használja, amivel nincs…..
Éjjel a Super Bowlon senki nem szakított - jelentem. Ezzel az infóval talán sikerül valamit helyrehoznom a reggeli baki miatt. Verespálné finom stílusban üvöltözött velem, amikor én még mindig a Giants győzelme miatt sírtam. Ha valakit érdekel Verespálné artikulátlan üvöltése,…..
autózz! Minek is a sárfogó gumi? 2008.02.03 11:39:00
Vannak olyan bosszantó dolgok, amik csak bizonyos körülmények között jutnak az ember eszébe. Ilyen az eső és a sárfogó gumi, vagyis inkább a hiányának az esete. Engem valahogy a legritkább esetekben zavar csak ez, amikor már nem esik az eső, a sarat viszont felcsapják a…..