Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vidimu

0 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Éppen hogy csak átfordulunk márciusba, és máris egy kupadöntőt találunk a naptárban. Vasárnap délután Anglia második számú kupasorozatának utolsó mérkőzését rendezik a Wembley-ben. A United történetének egyik legsikeresebb szezonjára készül, a Spurs pedig az idei évét is…..
Mindig különleges, ha valaki egy élő legendával találkozhat személyesen. Nekem utoljára ez Manchesterben, egy hotel éttermében adatott meg. Fél órát töltöttem egy olyan úriember társaságában, aki akkora sztár volt a hatvanas évek végén, mint manapság Rooney vagy Ronaldo,…..
vidimu 2009.02.24 23:52:22
@pote: Hát a dolgok jelenlegi állása szerint én itt leszek, akkor sort keríthetünk rá. Talán egy United-City alkalmával? :) Azért ma a Unitednek iskoláznia kellett volna. Tényleg, ha esetleg az NST-t érdekli egy beszámoló a Carling Cup döntőről vasárnap, én megyek... Üdv
vidimu 2009.02.25 00:28:23
@pote: @Lencse.: Okés, de cserébe mindenkinek a Manchester Unitednek kell szurkolnia :))
Hiába nem volt két hétig forduló a PL-ben, így is eseménydús napokon vagyunk túl. Az FA kupában majdnem nyolcan maradtak, az UEFA-ban kicsit megégtek a csapatok, Van der Sar kivédte Geráék szemét és a Pompey is nyert hosszú idő után. A forduló csúcsrangadója a Villa - Chelsea…..
vidimu 2009.02.22 10:40:05
@luis garcia: Hmmm... A japán teljesen kínai nekem, miért is kellene értenem?
vidimu 2009.02.22 01:26:59
@Woland: Én azért csendben hozzátenném, hogy volt szerencsém ott lenni a MU-meccsen, és hallottam azt 1-0-nál, hogy "Are you watching, are you watching, are you watching Merseyside?", meg egy csúnyán elrúgott labdánál, hogy "What the fuckin' hell was that?", meg hallottam az 1-1 utáni döbbent csendet követően iszonyatos erővel felzúgó "United"-et, na meg persze párszor white Peléről is egy kis nótát, de azt a bizonyos felhördülést, amit a Blackburn játéka okozott, nem nagyon...
Amúgy szerintem tényleg jó volt a Blackburn, de én úgy gondolom, hogy 1-0 után a MU nem állt vissza, csak a Rovers talált egy gólt, és onnantól kezdve teljesen teljes káoszba fordult át a játékuk, mintha 14 kapott gól nélküli ligameccs után teljesen lebénultak volna attól az egytől.
De szerencsére jött Cé! :)
Ja, és én is úgy voltam vele, amikor láttam, hogy Kuszcak kezd, biztos voltam a kapott gólban, könyörgöm, miért nem lehet egy normális cserekapus, sem Foster, sem a polák nem megoldás! (Mondjuk Fülöp, Sir Alex? Van der Sar visszavonulása után már jó lenne elsőszámú kapusnak is)
Holnap pedig, lehet, hogy még piros hó is fog esni, de a Citynek kell szurkolni!
Még meg sem száradt a tinta az összefoglalón, még el sem érte csúcspontját a Pool-MU vita a kommentek között, máris robog tovább a Premier League. A 24. forduló érdekes meccseket ígér a táblázat elején és végén is. Kiemelkedik a Chelsea vendégjátáka az Anfield Roadon, de…..
vidimu 2009.02.01 17:04:46
@erizo: Közben találtam egyet, ha valakit érdekel (bár nálam kissé szaggat):
www.footy.tk/

Kösz a bbc-s linket, figyelem azt is!
vidimu 2009.02.01 17:40:10
@Ferguson: nekem csak időnként leáll, és akkor reloadolom, de már nem kéri a password-ot... Viszont továbbra is meglehetősen szaggatott...
Első blikkre nyugis forduló elé nézünk. Azonban a kupaforduló közelsége, a sok sérült és az ingadozó formák miatt a big5-nak sem lesz könnyű dolga a hétközi fordulóban. Rangadónak talán csak Everton-Arsenal-t lehet nevezni, de pikánsnak ígérkezik Barton visszatérése…..
vidimu 2009.01.28 22:45:23
@macca17: Azért ha nem haragudnak a Liverpoolért szorító kartársak, én ezen az eredményen egyáltalán nem szomorkodom, sőt epekedve várom azt az egyre közelebbinek tűnő jövőt, mikor a Liverpool és a Man. Utd. Anglia csúcstartóiként egyaránt 18 bajnoki címmel büszkélkedhetnek...:)
vidimu 2009.01.28 22:55:28
@macca17: De azért abba a rendkívül előnyös pozícióba oda is kellett kerülni valahogy,nem? Míg a bajnokság első felében az ilyen meccseket - bajnokesélyeshez méltóan - folyamatosan hozta a Pool 1-0-ra, ez mostanság nem jön össze. De ilyen periódusba szerintem még bármelyik csapat kerülhet ebben az idei bajnokságban. Szóval lehet itt még csavar bőven, bár én már nagyon bizakodó vagyok.
Úgy döntöttünk rövid konzultálás és az e-mailek, kommentek átolvasása után, hogy szabdjára eresztünk minden Kedves Olvasót, mostantól nem kell megtanulni semmit, viszont lehet javasolni, okokat, jelzőket keresni, listázni a játékosokat, akiken ti már rég túladtatok volna,…..
Csonka fordulóval startolunk, az Arsenal éppen végzett a Manchester Cityvel a City otthonában, de úgy gondoltuk, azért tipp nélkül mégsem hétvége a hétvége.. Birmingham City-Derby County:Otthon illene hoznia ezt a meccset a Birminghamnek, de a kissé felfrissült Jewell-csapat meg…..