Regisztráció Blogot indítok
Adatok
járaszám

0 bejegyzést írt és 37 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Harag, gyűlölet, idegesítő kijelentések és nézetek, de mindenekelőtt a felelősségvállalás teljes hiánya jellemzi a villalakók mindennapjait. Talán a szerkesztők is látták, hogy ebből semmi jó nem fog születni (nem hogy normális összefoglaló), így szépen bedobták az új…..
járaszám 2015.02.12 09:08:50
@LUCIO:
Én is köszönöm az elemzést,érdekes volt. Bujumburi már írta,de megismétlem,a többiekről is szívesen olvasnék:)
Most, hogy a magyar közbeszéd legfontosabb szava a geci lett, elég nagy bajban van Fannika: ha Simicska Lajos élő adásban önti a szart a miniszterelnökre, akkor mégis kit érdekel, ha a villában egy műszempilla mögé bújó nő úgy káromkodik, mint Tourette-szindrómás kocsis.…..
járaszám 2015.02.07 18:31:01
@fosch9:
Így van,a szabályzat nem tiltja:).Ezt a műsort nem az erkölcsi magasságokért nézzük,erre ott a pax tévé .Gondolj bele,mit néztél volna hetekig ha Robin és hozzá hasonlókról szólt volna a műsor?Egy szimpatikus pasi,de semmit nem csinált ,csak ott volt.A többi legalább próbált így,vagy úgy szórakoztatni.Őket látva sokan hűűű de jó és erkölcsösönek embernek érzik magukat,háboroghatnak ezerrel mekkora fertő amit ezek csinálnak,de azért alig várják az összefoglalót lehessen köpködni rájuk.:)
járaszám 2015.02.07 18:47:36
@fosch9:
:)
még csak annyit,nem fogok a kardomba dőlni ha Robin nyeri:) Ha belegondolunk, most már mindegyik megérdemelné a nyereményt,kemény lehet hónapokig így élni.
Kezdem egy önvallomással: reality-rajongóként én komolyan azt hittem, hogy engem már nem lehet meglepni a szereplőválogatás terén, én már mindent láttam, hallottam, olyan agyatlan egysejtűekkel pedig úgysem lehet a hazai műsorokban találkozni, amilyeneket a Jersey Shore és…..
járaszám 2015.01.24 17:12:40
@kamilla123:
Nekem soha nem volt kedvencem aki mellett kitartottam volna,változik a véleményem.A játék elején Dani és Edina volt nálam a nyerő..Rég volt:),most ők azok akiktől elkapcsolok ha csak megszólalnak.
Zsú sótlan volt,de jól játszott ,méghozzá úgy,hogy nem volt aljas.A falkában támadó ediná,dani,stb...undorító .Most hogy zsút kicsinálták,rászálltak fannira.Fanni nálam az utolsó helyen van,de inkább ő mint edina ,vagy társai.
járaszám 2015.01.24 17:26:54
@ErnégyzetPí (bigél):
Utolsó előttinek ment be,egy jó csaj,összezártak ellene.Tulajdonképpen senki nem tud felhozni semmit ellene,üres szólamokat puffogtatnak.A szerkesztők úgy gondolták nincs helye a villában (szerintük ádinka kufricoláss érdekes )és most ott maradtak "ellenség" nélkül.Elfáradt a játék,edinka és a "szerelme" nagyon unalmasak,robin ott sincs,dani csak büdös,fanni meg közönséges.Nem is tudom mivel lehetne szórakoztóvá tenni( a blogot leszámítva:) )
járaszám 2015.01.24 17:36:22
@ErnégyzetPí (bigél):
"Az Éden Hotel mindig is felvételről ment. Ott a nézőknek nincs beleszólása a kiesés menetébe, maguk között játsszák le a szereplők."

A vv-ben sincs,csak ilúzió,akkor inkább az éden ahol egyételmű nincs és nem is próbálnak hülyének nézni.
Bence nyitja fel a tegnapi és tegnapelőtti események szerelembuborékját és próbálja jobb színben feltűntetni Őstulok Lacit, hogy ő bizony leérvelte Zsut a párbajon, hogy joggal térhetett vissza ő meg hasonlók. Ami engem illet, szerintem borult a papírforma, bár azt is teljesen meg…..
járaszám 2015.01.20 13:03:31
@lukacstoncsi:
"@miciur: A lényeg lehetsz Te Erdélyből vagy Csepelről ha nem tudsz elég szavazót hozni azzal amit nyújtasz akkor vége.Internettől, okostelefontól függetlenül."

azt se felejsük el,az xfaktorba nem lehet küldöldről szavazni.Akik valamilyen szintre eljutottak,vagy nyertek, csak az itthoni szavazóknak köszönhetik.
  A párbaj előtti utolsó összefoglaló, illetve utolsó előtti, technikailag, de a holnap esti műsor első fele amúgy is csak egyfajta felszopás lesz, semmi extrát nem lehet tőle várni, meg hát amúgy sem, hiszen a lakók élete kezd beállni egy olyan ritmusra, amiből őket…..
járaszám 2015.01.18 17:53:26
@dr. sziszi:
tavaly még nem találtam ide:( de most bepótolom:) és ha még habos kávé is van....:DDD
járaszám 2015.01.18 17:55:37
@másodpéldány:
Bocsi,de ezt benézted.Ugyanaz a véleményem róla mint neked:) vagy még rosszabb.
járaszám 2015.01.18 18:40:33
@-pkata-:
Árverezzük egy Zsu műcsöcseit, hogy teljen neki házra meg kutyára, és mehet haza :)
és Edina bajuszát ,hogy teljen neki is házra és mehet haza:)
Hát itt vagyunk. A kiválasztás napja. Ez a rész megint rávilágított, hogy mit is utálok a taktikázásban, pláne, ha ilyen emberek próbálkoznak vele. Még mielőtt ezt kifejteném azért elmondom, hogy amúgy Maci epegörcsöt kapott, ezért kórházba kellett vinni, de mindenki…..
járaszám 2015.01.12 10:50:36
@Bujumburi:
Szépen elmenetel a top3-ba.Minden szériában volt egy negatív amelyik eljutott a döntőig:Éva,Vera,Viki...Ebben a csapatban Röné volt, akinek a szerepét most átvette Edina.
járaszám 2015.01.12 11:14:40
@Szigmund Frajd:
Jól látod:)
Hiába öltöztették csótánynak, meg varacskos disznónak a Való Világ szereplőit, azért a hét végére csak kiderült, hogy szó sincs szavannáról, meg az Elton Johnnal kisért Disney-mese Afrikáról: ez itt akkor is Magyarország, közelebbről a főváros ötödik kerülete, tudod, az…..
járaszám 2015.01.11 18:12:45
@Caprica99:
Ez kizárt:) Tyúkot kopasztani,megpucolni...nemááá:DD náluk a tyúkmell a fagyasztóban terem:D
járaszám 2015.01.11 18:28:25
@vastyúk is ..:
Semmi baj,már én se tudom követni,pedig én is próbálok figyelni:)

CAPRICA99
Erre ne fogadj,lehet fitness hét fog jönni :D
Próbálja megőrizni mindenki a nyugalmát, és kapaszkodjon a legközelebbi felesbe, ugyanis Lilu figyelmeztet, hogy a nyugalom megzavarására alkalmas képsorok következnek, és olyan fejet vág hozzá, hogy nem lehet nem komolyan menni. Meg is ijedtem rendesen. Elérkeztünk a játék…..
járaszám 2015.01.11 16:22:23
@Micsell:
Nem csak neked,ezt elcseszték.Szórakoztató lehetett volna ha a királynőnek valóban van hatalma,de mert minden következmény nélkül lehetett szabályt szegni unalomba fulladt.A munkahét érdekesebb volt,ott nehezebb volt csibészkedni,most viszont csak a szemétkedés ment.
járaszám 2015.01.11 16:57:24
@Micsell:
Zsu egy merev csaj,mindent komolyan vesz,képtelen elengedni magát,röhögni a szívatáson meg főleg nem megy neki.Jóságos uralkadó akart lenni,adott volna ő mindent,de hiába.Edina gyűlöli ,tudta ha kér akkor kap,de ez a "csináljuk ki zsút" kampányba nem fért bele.Dani már szóra se érdemes,csak ismételni tudom magam,szánalmas amikor egy visszautasított pasi így viselkedik.
Én nem tartom őket butának:)inkább a tanulás,az iskola,az általános műveltség hiánya feltűnő náluk,de valljuk be,okos,művelt ,jólnevelt figurákkal nem lehet vv-t csinálni:))és mi nem szórakoznánk,okoskodnánk itt:)
Megint Lilával kezdünk, dzsungelhéttel, no meg azzal, hogy kire illik legjobban az állatneve. Én special Varacskosdesznyóra tippelek, de ne rohanjunk előre, majd a végén meglátjuk. Mindenesetre a Ki Mit Tud nyertese elviheti a fődíjat, a kocsit, a kecót, meg a 12 millát,  na jó nem,…..
Ezt olaj vászonra kérném, kamu aranyozott, barokkos beütésű IKEA-s keretben. Nagyon úgy fest, hogy ez az én keresztem, hogy csak a szar részek jutnak nekem, de sebaj. A tegnapi adás leltárja: egy reggeli ébredés, Ádám faszparasztoskodik, Batman és Robin visszatér, Ádám…..
járaszám 2015.01.06 17:13:13
megfogadom meló közben soha többet nem jövök ide,kapkodom és nem figyelek,az előző hogyvolthoz küldtem el amit ide akartam( pirulós és mérges smiley)átmásolom

Végre sikerült megnéznem ,vagyis inkább hallgatnom a tegnapi összefoglalót,a hozzászólásokat viszont még nem volt időm elolvasni,ezért ha valakit ismétlek ezer bocs és egy anyamedve.
Edina aki nem is olyan rég még a nagy kedvencem volt,jelenleg a szimpátia listám végén van.Beállította magát őszinte,naív,tiszta szívű stb... kislánynak és ezt addig hangoztatta míg a többiek bevették.Szerintem sokkal rafkósabb és taktikusabb mint Zsu.Már a Laci iránti nagy szerelem is büdös,nem hiszek neki.Laci volt az egyetlen pasi akit mikor részeg volt ki tudott sajátítani és azóta nem is lehet róla levakarni.Eljön az idő amikor lepattintja ,méghozzá úgy ,hogy ő lesz a mártír kislány.Nem gondoltam volna Dóri valaha is szimpatikus lesz,de nagyon jól látta a dolgokat,előjött Edina gonosz énje ,kezd ugyanolyan visszatszító lenni mint reni mikor Zsut marta ezerrel.Nálam már Büdilábú is őszintébb mint edina, ő legalább felvállalja szeret kufircolni ,nem adja az álszentet.
Tujarobin számora rejtély hogy került vissza.Nem érdekel meleg vagy sem,ülve vagy állva pisil,idegesítő a vihogása ,azon felül egy semmilyen figura.A Dóris sztory nagy kamu,míg ki nem pattant a villában miről pletykálnak a háta mögött észre se vett egy csajt se.Azóta jött a fenéksimi,versírás.Biztos én vagyok a szőke,de ez már hetedik vv,nem értem a rászavazókat,egy puliszkával nem lehet műsort csinálni.
és ha már olyan bátor voltam ,hogy megírtam a harmadik kommentemet,még egy vallomás ami sixxnek szól: nem csak vv bolond vagyok,hanem ennek a blognak is rajongója.
Az rtl meg kapja be az éjjeli stream miatt,ilyen szinten nem kellene gúnyt űzni belőlünk.
járaszám 2015.01.06 17:45:43
@Conchobar:
Ugyanmár,Laci akkor is részeg volt:) másnap még arra se emlékezett megdugta edinát.
Maci kiváltságával meg sehova nem viszi,a kanapémedve nem adja oda,ő akar romantikázni:D
járaszám 2015.01.06 18:51:01
@mézescsók:
" a Domestos általában illatosított, akár össze is keverhető bármivel. "
nem lehet semmivel összekeverni,hiába illatosított,szúrós szaga van.Szerintem is a medve volt és majd azzal a szöveggel fog magyarázkodni amit leírtál.
Kis jubileum ez, az ötvenedik VV7-hogyvót de akkor is, ha a hatodik évadból indulunk ki, kb. félúton vagyunk, könnyes is a szemem egy picit. Lilué és Bencusé nem, rém vidámak, egyikük miniben, a másik ahogy szokott, és nem, nem Bencére adták rá a platformcipőt sem. Lehet nem is…..
járaszám 2015.01.06 16:36:27
Végre sikerült megnéznem ,vagyis inkább hallgatnom a tegnapi összefoglalót,a hozzászólásokat viszont még nem volt időm elolvasni,ezért ha valakit ismétlek ezer bocs és egy anyamedve.
Edina aki nem is olyan rég még a nagy kedvencem volt,jelenleg a szimpátia listám végén van.Beállította magát őszinte,naív,tiszta szívű stb... kislánynak és ezt addig hangoztatta míg a többiek bevették.Szerintem sokkal rafkósabb és taktikusabb mint Zsu.Már a Laci iránti nagy szerelem is büdös,nem hiszek neki.Laci volt az egyetlen pasi akit mikor részeg volt ki tudott sajátítani és azóta nem is lehet róla levakarni.Eljön az idő amikor lepattintja ,méghozzá úgy ,hogy ő lesz a mártír kislány.Nem gondoltam volna Dóri valaha is szimpatikus lesz,de nagyon jól látta a dolgokat,előjött Edina gonosz énje ,kezd ugyanolyan visszatszító lenni mint reni mikor Zsut marta ezerrel.Nálam már Büdilábú is őszintébb mint edina, ő legalább felvállalja szeret kufircolni ,nem adja az álszentet.
Tujarobin számora rejtély hogy került vissza.Nem érdekel meleg vagy sem,ülve vagy állva pisil,idegesítő a vihogása ,azon felül egy semmilyen figura.A Dóris sztory nagy kamu,míg ki nem pattant a villában miről pletykálnak a háta mögött észre se vett egy csajt se.Azóta jött a fenéksimi,versírás.Biztos én vagyok a szőke,de ez már hetedik vv,nem értem a rászavazókat,egy puliszkával nem lehet műsort csinálni.
és ha már olyan bátor voltam ,hogy megírtam a harmadik kommentemet,még egy vallomás ami sixxnek szól: nem csak vv bolond vagyok,hanem ennek a blognak is rajongója.
Az rtl meg kapja be az éjjeli stream miatt,ilyen szinten nem kellene gúnyt űzni belőlünk.
Micsoda összefoglaló jutott nekem az újév első hogyvoltozására, egy rossz szavam nem lehet. Lesz itt tényleg minden, mint a búcsúban, ahogy a szilveszteri buGYi - ahogy tegnap Bencus egy enyhe freudi elszólással fogalmazott- agyeldobatós képsorait felvonultatjuk. Kulcsszavakban:…..
járaszám 2015.01.03 17:47:24
@Onereality:
Laci abból amit bent lát jól játszik.Edinát nem tudja és már nem is akarja levakarni.Nem hülye pasi,tudja elvágta magát ahogy annó ahogy dórival viselkedett amikor a csaj elutasította,most szépít.Hűlyít mindenkit.Edinkát "lerendezte" hiszen tudja szerelmi szálra vevők a nézők,az meg hogy mi lesz később nem érdekli.Ő az a játékos aki csak egyik hétről a másikra gondolkodik,hosszú távon már nem megy neki:)
járaszám 2015.01.03 18:05:01
@beacska:
Na most vagyok bajban:) vv rajongó vagyok ,ezért mindkét szereplőre emlékszem:) de ,hogy mi volt kettőjük között most nem ugrik be.Peti egy szórakoztató figura volt,Vera meg majnem olyan elleneszenves mint röné,de rönét nem lehet überelni( kisbetű nem véletelen:))