Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BizonytalanVéleményalkotó

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A United Airlines gépéről lerángatott utas esete bejárta a világsajtót, és a képek, a felvétel tényleg borzalmasak, a biztonsági emberek viselkedésére pedig nincs mentség. Az már megint más kérdés, hogy a társaság törvényesen járt el, amikor le akarta szállítani az utast…..
BizonytalanVéleményalkotó 2017.04.17 10:03:55
@Jakab.gipsz:
Támogatom.
Hajón, repülőn kapitány dönt, mindenki más végrehajt.
Utána lehet méltatlankodni, perelni, a pert megnyerni, kapitányt, légitársaságot, repülőtéri személyzetet jogosan vegzálni. Utána.
A kapitányok korlátlan(!) döntési jogát az élet hozta meg, a vízen sok száz év alatt, és alapvetően a köz, a többség túlélése érdekében, sokszor az egyéni érdekkel szemben. Ha a kapitány ezzel a joggal visszaél, akkor perelhető, és mint előttem más írta, durva törvénysértés esetében akár ki is végezték.
Mondhatod, hogy ítt nem a többség túlélése volt a kapitány döntésének indítéka, de a sorrend akkor is ez: 1.Kapitány dönt, 2. Utas végrehajt, 3. Helyzetet (akár perrel) tisztáz.
A címbeli minősítés természetesen a karakternek szól. Baráth Emőke igazi háromdimenziós Poppeát formál, aki úgy hazudik (és tettet), mint a vízfolyás,mindenkit megtéveszt, csak mi nézők tudjuk, hogy egy szavát se lehet elhinni. És ez a rendkívül ellenszenves, számító "legálnokabb" (perfidissima)…..
BizonytalanVéleményalkotó 2015.12.04 21:35:54
@MakkZs:
Igazad van, fölösleges a kötekedés, rossz napom volt, bocs :(
Az előadás (főpróbát láttam) és a mű kiváló!
Nevető Lexikon Ábé 2010.09.30 08:35:00
Az Állami Biztosító szolgáltatása terhességmegszakítás esetére. Az ÁB az Állami Biztosító rövidítése volt még "az átkosban". Bár nem nagyon hallottam még így emlegetni, de gondolom, hogy egyúttal az abortusz rövidítése is lehet. Ki tudja viszont, milyen…..
BizonytalanVéleményalkotó 2015.01.03 14:50:40
Úgy hívták, hogy AB bizottság:

mult-kor.hu/20120521_abortusz_a_szocializmusban?pIdx=2

A Kádár-korszak híres-hírhedt intézménye az abortuszbizottság volt, mely előtt annak a nőnek kellett megjelennie, aki nem kívánt magzatát el akarta vetetni.
Nevető Lexikon Ahrem 2010.10.16 08:39:00
Héber újság, amelyet balról jobbra kell olvasni.Az egyik bejegyzés, amelyről lövésem sincs, hogy mi benne a vicc. Talán majd egyszer egy olvasó idetalál és kommenteli ezt a bejegyzést, és kiderül. A Google-ban csak vezetéknévként találom meg a szót, illetve egy német…..
BizonytalanVéleményalkotó 2015.01.03 14:33:42
Idővel előkerülhet a megoldás:

www.kislexikon.hu/ahrem.html

Ahrem:
hátulról, nem egyenesen; csalafinta, megtévesztő módon