Regisztráció Blogot indítok
Adatok
G.Fawkes

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A napsütésben gazdag országokban ma már 5 cent, vagyis kevesebb mint 15 forint a napenergia kilowattóránkénti ára, ami a napelemek és a hozzájuk kapcsolt új típusú akkumulátorok fejlődése révén hamarosan már az átlagos adottsággal rendelkező államok esetében is lekörözi a…..
G.Fawkes 2015.07.28 10:37:13
@DIODORO: A napelemeket nem a buzamezokre, hanem a hazak tetejere szerelik.... aszem... vagy nem? Ennyit az '50-es evekrol. :D
Az 1953-ban bezárt kényszermunkatáborban ellenzéki politikusok, aktivisták és újságírók kezdik meg a munkát határozatlan ideig a holnapi ünnepélyes megnyitó után. A Magyarországra holnap látogató Vlagyimir Putyin orosz elnök sajtóközleményben üdvözölte a gesztust és…..
G.Fawkes 2015.02.22 22:31:44
@Black Hole: Lemaradtam valamirol? Mar nem Eurazsiaval allunk harcban?
A vasárnapi zárvatartás körüli félreértések elkerülése végett a kötelező otthonmaradás lesz a megoldás. "Nem engedhetünk kiskapukat ütni a vasárnapi zárvatartást szabályozó gránit szilárdságú törvényen, pedig az online rendeléssel és kiszállítással pont ezt…..
G.Fawkes 2015.01.09 15:35:50
@fovarosi.blog.hu: a csaj biztosan a PR-tanacsadoja. eppen most mutatja be a rola keszult naptar kefelevonatat. ezt kell majd nezegetnie minden hazafi/csaladszereto/hivonek