Regisztráció Blogot indítok
Adatok
magyarprolitika

3 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem telhet el nap tüntetés nélkül, ezért a MostMi csoport szervezett egy demonstrációt január 2-ára. Előre be volt jelentve, viszont a TEK végül nem engedélyezte a rendezvényt. Biztonsági okokra hivatkoztak, viszont azért itt más állt a háttérben. Drága vezérünk nyilván nem…..
Még mindig a történések hatása alatt állok. Ma Párizsban példátlan terrortámadás történt, előre megtervezett kivégzésnek 12 halálos áldozata volt,4-en súlyosan megsérültek. Az elkövetők szélsőséges muzulmánok voltak, profi felszereléssel rendelkeztek. Charlie Hebdo…..
Tizenkét halottja van a ma délben történt párizsi terrorakciónak. Tíz újságíró és két rendőr, akik rosszkor voltak rossz helyen. Ők a legújabb áldozatai annak a háborúnak, mely 2001 szeptemberében indult, de a Nyugat egyáltalán nem nyert még meg. Addig legalábbis biztosan…..
„Újévi fogadalmam”, hogy szélesítem a blogom témáját, illetve visszatérek eredeti mottójához („Láttam, olvastam, hallottam, van róla véleményem.”) Kezdem rögtön egy aktuálpolitikaival. Az őszi-téli tüntetésekkel kapcsolatban sokszor mondják, hogy nem csak a jelenlegi…..
Lassan már minden hétre jut egy tüntetés. Péntek este az Operaháznál demonstráltak, MostMi nevezetű csoport szervezésében. Meglepő módon a rossz idő ellenére ismét egy jelentősnek mondható tömeg gyűlt össze. Innen is látszik, hogy sikerült megszólítani a polgárokat. A…..