Regisztráció Blogot indítok
Adatok
watchora

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Klassz kis videó ez, amin a japánok RC-driftelnek. Tényleg, nem véletlen, hogy most boldog-boldogtalan osztja (mi is). De nekem azonnal eszembe jutott, hogy volt már nálunk ennél vagányabb, japán, rc-driftelő videó. Megint megnéztem, és most is ugyanúgy hitetlenkedve nézem a…..
watchora 2015.03.03 16:48:48
Legendás, 16 hónapig elhúzódó forgatás a szakadatlan eső miatt a Fülöp-szigeteken, az öngyilkosságot is többször megkísérelő Francis Ford Coppola, elhízott, felkészületlen Marlon Brando, aki annak ellenére kapott első helyet a színészek közt a stáblistán, hogy a 157.…..
Hetek óta hangos a média a "Quo vadisznó" sztoritól, különösen az internet, hogy Budapest abszolút belvárosában 2-3 vaddisznó éli vidám életét, sőt sprintbemutatókat tartanak a Bajcsy-Zsilinszky úton, meg még egy csomó más helyen. Megmondjuk miért ne üsd el őket, ha meglátod…..
A divat világával ellentétben az órák világa jóval lassabb ütemben változik. Ez persze nem a fejlődés hiányát jelenti, de legalább tovább élvezhetjük a jól sikerült formaterveket és technikai megvalósításokat. Most három hagyományőrző órát mutatunk be. Baume and Mercier…..