Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Babette, a babaarcú

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azon gondolkodom mostanában, mennyire nem értik az emberek a sajtószabadságot. Ami különösen megdöbbent, hogy még azok sem, akik a sajtóban dolgoznak. Először a Heti Válaszos Szőnyi Szilárd írta azt, amit, most meg Sebestyén Balázs fejti ki véleményét a rádióban: „miért…..
Babette, a babaarcú 2015.01.10 20:05:41
"Nem kedveljük a pirézeket. Mások , mint mi. Mások a dalaik, a táncaik, nyelvük furcsa vartyogás. A ruhájuk is más, még akkor is, ha ugyanabban a kínai üzletben vették, mint mi. Másképp hordják azokat a ruhákat, mint mi. Nevetséges akcentussal beszélnek és úgy érezzük, figyelnek minket mindig, gyanakodva.

Nem szeretjük a pirézeket. Nincs nekik rendes lakásuk, bankszámlájuk , elektromos fogkeféjük, asszonyaik nem használnak ránctalanító krémet és dezodort, gyerekeiknek hellokittys uzsonnásdoboza nincs, nem járnak nyaralni. Piszkosak és zajosak, állandóan botrányt csinálnak mindenhol. Nem jó mellettük ülni a buszon, a gyerek se üljön az ő gyerekük mellett az iskolában. Nem jó mellettük lakni, értéktelenebb lesz a lakás. Menjenek máshová. Oda, ahol mi nem vagyunk.

Utáljuk a pirézeket. Lopnak mindent mindenhol, még kertet sem érdemes művelni miattuk, mert ellopják a terményt is. Elisszák a segélyt, amit a mi befizetéseinkből kapnak, el kell venni tőlük. Menjenek dolgozni. Mindenki menjen dolgozni, az asszonyaik úgyis azért szülnek rakásra gyereket, hogy több legyen a segély. Hazudnak, ha azt mondják, hogy nincs munka, aki akar, az dolgozik. Mi tényleg nem találunk munkát, pedig érettségink is van meg két szakmánk, de nekünk jár a segély. Mert mi dolgoztunk, ők meg ittak és loptak.

Gyűlöljük a pirézeket. Miattuk nem jut az ország semmire, mert az a rengeteg pénz mind nekik megy. Szaporodnak , mint a nyulak, úgy élnek, mint a patkányok, mindenért ők a felelősek. A munkanélküliségért, a bűnözésért, mert senki más nem bűnözik, csak ők. Nem-piréz nem bűnözik soha. A nem-piréz , az becsületes magyar ember. És joga van elkergetni a pirézeket, a gyilkos, büdös, tolvaj pirézeket, vesszen még az írmagjuk is.

Aztán már csak puskáért kell menni.

Pedig mindenki lehet piréz. Barnaszeműek közt kékszemű, férfiak közt nő, vallásosak közt ateista, svédek között hindu, oroszok közt ukrán, észtek közt orosz. Mindenki piréz valahol.

És egyikük sem mi vagyunk. Lehet menni a puskáért?"

Je suis Charlie. Moi aussi.
         A körúton belül van még egy körút. Nagyonkiskörút. A nagyonkiskörúton belüli értelmiségiek álltak a színpadon, az Iwiw-alapítóval, aki szeretne még egyet dobni, miután sajnos többször kimaradt, a "magyar állampolgár"-ral, akit azért már láttak a Parlament…..
Babette, a babaarcú 2015.01.03 12:31:43
Üdv mindenkinek, mint először kommentelőtől.

Azt hiszem , abban egyetértünk, hogy ez a hazug, immorális, korrupt banda menjen a francba, mert erre vitathatatlanul széles körű igény mutatkozik. A francbamenesztés módozatai, na, azt még ki kéne dolgozni. Mindenesetre nem értem, hogy minek fikázni azokat, akik így vagy amúgy, de próbálnak is tenni valamit a nagy cél érdekében. Mi is kéne a nagyon igényes és finnyás, íróasztal mellett kotló teoretikus rendszerdöntögetőknek, egy ellenzéki párt, de rögtön, kipattanva valahonnan, kész programmal, ami , mint a sicc, eléri az új választások kiírását, és demokratikusan elküldi a bagázst, ahová való. (Előbb ugyan kéne egy olyan választási törvényt is csinálni, melynek eredményeként nem lehet a szavazók nem egész negyedét kétharmadnak hazudni.)

Ilyen ellenzéki párt nincs, vannak viszont sokan, akik befagyasztják a seggüket a januári esőben, és lehet, hogy hülyeségeket beszélnek, de ott vannak az Operánál. És láttam én már olyant, amikor a semmiből előkerült pár Nóném Béla és Nulla Juli, aztán lettek egyre többen, és egy elég hosszú ideje működő, jól megszervezett állampárti diktatúra úgy omlott össze fél év alatt, mint a kártyavár. Rendes ellenzék akkor se volt, azt a 15 embert, akit minden március 15-én becsuktak és megvertek, nemigen lehetett társadalmi erőnek nevezni. És még az is lehet, hogy a nónémbéláknak és nullajuliknak utóbb nagy része lett abban, ami most van. De akkor, 1989-ben mégiscsak ők buktattak meg egy sokkal jobban beágyazott diktatúrát, mint a mostani.

Azt, hogy mi lesz majd, nemigen lehet tudni. Az, hogy mi van, igen.És hogy mi lehet, azt már csak nem kéne akkor lesajnálni, amikor még ki sem lett találva.
Babette, a babaarcú 2015.01.03 17:02:05
@Szindbad:

Ha annyira reménytelen a helyzet, akkor te most önként és dalolva nyilván fizeted a netadót , és közben , bízva a jövőben, már most pohárba hugyozol, ha oskolába jársz vagy újságíró vagy. Vagy mégse? Mert azt valakik csak elintézték, hogy ne kelljen, miközben te akkor is jól szórakoztál, ugye.
Babette, a babaarcú 2015.01.04 11:15:57
@teevee:

Minden szavaddal egyetértek.