Regisztráció Blogot indítok
Adatok
félénk vagyok de hódítani akarok

0 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  A párbaj előtti utolsó összefoglaló, illetve utolsó előtti, technikailag, de a holnap esti műsor első fele amúgy is csak egyfajta felszopás lesz, semmi extrát nem lehet tőle várni, meg hát amúgy sem, hiszen a lakók élete kezd beállni egy olyan ritmusra, amiből őket…..
félénk vagyok de hódítani akarok 2015.01.18 17:06:13
@-pkata-: Próbáld ki: egy pohár langyos vízbe annyi konyhasót ,hogy olyan sós legyen mint a hús levesnek.azzal gargarizálj. enyhül a torokfájás és a kaparás.teljesen ártalmatlan.
@Idegbeteg Szőke IstenNő: Kedveském nem tudod hová tünt az az ÍZFOKOZÓ IZÉ? jajj hogy is hivták?Tudod az amelyik méreg az élelmiszerbe , és az ember agyát basztatja.azaz E betűs ,Az a a a a , jaa eszembe jutott. E-621.NATRIUM GATYAMÁR.Pfuu de randa avatarja volt neki.Te nagyon hasonlóan nyílvánulsz itt meg kis csillagom. ehe,eheh.
Esti útlezárással kezdünk, teherautó sofőrünk türelmetlenkedik, nem tetszik neki, hogy őt már nem engedik el, így a tilos jelzés ellenére behajt, de persze jönnek szemből, éppen csak megússza. Már fellélegezne, de ekkor egy nagy kéz nyúl le az égből és egyszerűen behajítja…..
félénk vagyok de hódítani akarok 2015.01.18 16:51:36
.
Kis jubileum ez, az ötvenedik VV7-hogyvót de akkor is, ha a hatodik évadból indulunk ki, kb. félúton vagyunk, könnyes is a szemem egy picit. Lilué és Bencusé nem, rém vidámak, egyikük miniben, a másik ahogy szokott, és nem, nem Bencére adták rá a platformcipőt sem. Lehet nem is…..
félénk vagyok de hódítani akarok 2015.01.05 15:02:23
@csiri bá: hihihihi ,hát igen.
Egy szavazatunk van, mondja Bencus a beköszönésben, de azzal szabadon garázdálkodhatunk, már ugye bizonyos kereteken belül, mert Maksa Zoltánt a közéletből ezzel nem lehet eltávolítani, de ne legyünk telhetetlenek, megássa ő a saját sírját, ha arról van szó. Azt viszont mi…..
félénk vagyok de hódítani akarok 2015.01.04 17:33:39
A hazugság testbeszéde:

· A fizikai kifejezések mérsékeltek, kevés a kar és kézmozgás. A kéz, kar és láb mozdulatai a test mellett zajlanak, a hazug kevesebb helyet foglal el.

· Aki hazudik neked, kerüli a szemkontaktust.

· Az arcot, nyakat, vagy szájat érintő kezek. Az orr, vagy a fül mögötti terület megérintése és vakarása. Nem valószínű, hogy nyitott tenyérrel érinti meg a mellkasát.

Érzelmi gesztusok és ellentmondások, avagy a testbeszéd titkos jelei:

· Az érzelmi gesztusok időzítése és hossza a normálistól eltérő. Az érzelmek kifejezése késleltetett, erősebb, mint természetesen, és hirtelen ér véget.

· Az érzelmi gesztusok és a mondanivaló közti kapcsolat megszakad. Például: valaki azt mondja „Imádom”, mikor átvesz egy ajándékot, majd kis idő múltán mosolyogni kezd, ahelyett, hogy a kijelentéssel együtt tette volna.

· Az érzelmi kifejezések és gesztusok nem felelnek meg a verbális mondanivalónak. Például, ha valaki homlokráncolás közben mondani, hogy „Szeretlek”.

· A kifejezések az egész arc helyett csak a szájmozgásra korlátozódnak, amikor valaki hamis érzelmeket mutat. Például, ha valaki természetesen mosolyog, abban az egész arca részt vesz.

Kölcsönhatások és reakciók

· A bűnös ember védekezővé válik, míg az ártatlan gyakran léphet fel offenzívan.

· A hazug kényelmetlenül érzi magát a kérdezőjével szemben, ezért talán elfordítja a fejét, testét.

· A hazug önkéntelenül is tárgyakat helyezhet magatok közé (pl. könyveket, a kávéját stb.).

Verbális tartalom és összefüggések

· Aki hazudik, a saját szavaidat fogja használni, hogy megválaszoljon egy kérdést. Ha megkérdezed, „Te etted meg az utolsó sütit?” azt fogja válaszolni, „Nem én ettem meg az utolsó sütit”.

· Valószínűleg igazat mondd, ha rövidített kifejezést használ a partnerünk. A kommunikáció során ezekre az apróságokra mindig célszerű odafigyelni.

· A hazudósok néha az igazság nem teljes kifejtésével próbálják elkerülni a hazugságot. Sejtelmesen fogalmaznak, ahelyett hogy nyíltan tagadnának valamit.

· A bűnös ember a természetesnél többet beszél, szükségtelen részleteket oszt meg, hogy meggyőzzön. A szünetektől, a csendtől kényelmetlenül érzi magát a beszélgetés során.

· Aki hazudik neked, kihagyhat névmásokat, és egyhangúan beszél. Ha egy igaz mondat hangzik el, a névmásokon legalább akkora hangsúly van, mint a mondtat többi részén.

· A szavakat elferdítik, halkan mondják ki, sokszor helytelen nyelvtannal. Más szavakkal, a mondatok kuszák, nem hangsúlyosak.
félénk vagyok de hódítani akarok 2015.01.04 18:04:49
@Majom1Parádé: .... :-) ....plagizáltam...nem a saját kútfőmből merítettem :-)
Micsoda összefoglaló jutott nekem az újév első hogyvoltozására, egy rossz szavam nem lehet. Lesz itt tényleg minden, mint a búcsúban, ahogy a szilveszteri buGYi - ahogy tegnap Bencus egy enyhe freudi elszólással fogalmazott- agyeldobatós képsorait felvonultatjuk. Kulcsszavakban:…..
félénk vagyok de hódítani akarok 2015.01.03 17:24:44
@Well...: hihihihi.... Uram bocsánat, (kéz összetéve) de olyan jót nevettem ezen a kojekgolon.
@Krétagarbó: @vastyúk is ..: Én úgy kedvellek benneteket :-)
félénk vagyok de hódítani akarok 2015.01.03 19:31:02
@nátrium glutamát: hehehehe
@Fu Szekh Li: pukkadozok
@Bridget Jones, a dévaj szexistennő (bigél): jajj istenkém, mindjárt becärock
félénk vagyok de hódítani akarok 2015.01.04 06:32:08
@Well...: www.demotivalo.net//pic/1315332365-ufEe1d.jpg

hihihihi Annak a kisjánykának már akkor az járt a fejibe amikor vonult nyugiba.Az volt az arcára írva úristen mi lesz addig, amíg büntizve vagyok.(kojekgoló)
BUÉK minden VV nézőnek, olvasónak! Sajnos kissé megcsúsztam, ezért elnézést mindenitől! Az új év nem is kezdődhet jobban, mint egy jó kis kihívással. Bence is ezt sulykolja belénk, illetve az applikációt.Kezdünk azzal, hogy Basszájba büntetést kapott, mert megrugdosott egy…..
félénk vagyok de hódítani akarok 2015.01.02 21:49:39
@kismalacka: olyan görbe mint a bazilika kilincse
Ha nem látom a tegnapi adást, el sem hiszem, ami történt benne, de haladjunk szépen sorban. A kedves kommentelőknek köszönhetően már tudjuk, hogy Dóri tetkóján a “natúr francia 1500 dirham, anál 3000, egész éjszaka 8000” sor helyett a “szeretem a faszt, hát még ha fizetnek…..
félénk vagyok de hódítani akarok 2015.01.02 19:47:30
@Micsell: bizony bizony kettőn áll a vásár.nekem sincs kedvencem , csak lesek hogy mik vogy muk.
félénk vagyok de hódítani akarok 2015.01.02 19:53:47
@malevil2050: bizakodjunk kedves malevil,hátha megértik az emberek,ezzel nem sokra mennek.úgyis minden akaratunkon kívül történik.itt csak szórakozni kellene,nem egymást győzködni.