Regisztráció Blogot indítok
Adatok
yzs0323

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Chez DuBarry A nárcisztikus férfi 2013.01.15 14:15:48
Picasso volt az egyik legjobban dokumentált ismert nárcisztikus személyiségzavaros férfi (http://chezdubarry.blog.hu/2012/04/10/title_1654764). Viselkedése tökéletesen mutatja a típusra jellemző jegyeket. De ne gondoljuk, hogy minden nárcisztikus egy Picasso. Legtöbbjük pitiáner lelki parazita, aki…..
yzs0323 2015.01.28 18:27:32
@sifumester: Nagyon köszönöm, igyekszem keresni a boldogságot. Egyébként tényleg így van, már mondta menjek pszichológushoz mikor megkapta a magáét tőlem. Nagyon nehéz a munkahelyen, és a nő sikernek éli meg hogy "elvehette" "megszerezte" tőlem. Teljesen más karakterű nő mint én, hisztorionikus jegyekkel küzd, tetszeleg, feltünősködik, ő legyen a középpont, ez a lényeg. Egyénként nem boldogok,más kollégák szerint is ez feltünő és a pszicho kezdi ledobni az alárcát, egyre gyakrabban, amit már úgy veszeget észre a nő, de nem érti. Még! A férfinak meg persze a nyugi kellene, a biztonság tudat. Érdekes. Szerencsére eljutottam már addig a szintig, hogy a háttérből nézem a mérkőzést. :)
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Oké, bevallom, nagy a pofám. Nem vagyok teljesen túl a dolgon, mivel még nem váltam el, és nem osztottuk szét a vagyont, amit kizárólag és egyes egyedül én teremtettem meg. De. Az elmúlt egy évben egy ízben találkoztam a…..
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Lényegében az aktív, vállalt nárcisztikusoknak két alapvető fajtája van. A testi és az agyi. Mindkettő grandiózus, hatalmat, hírnevet, pénzt és imádatot akar, de a testi főként azért, hogy a testét szolgálhassa, az agyi pedig…..
yzs0323 2015.02.19 12:22:37
@PiTyPaNg: Az érdekelne hogy meddig tartott a kapcsolatotok így?