Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Soultaker

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A YouTube elsőbbségért folyó virtuális harc nemrég rémisztő hackertámadásban öltött testet: az egyik kiberbűnöző 50 ezer nyomtatót használt arra, hogy kedvenc sztárjának szerezzen plusz feliratkozókat. Ehhez nyílt forráskódú eszközökre és mindössze fél órára volt szüksége. Akik a YouTube sztároknak…..
Nincs könnyű dolga az embernek, ha tévét akar venni. A boltokban és az internetes oldalakon finoman szólva sem kap mindig hiteles információkat, de TechZilla most jön és segít GRRRR! Nézzük a legfontosabb szempontokat, hogy pontosan mire is kell vagy érdemes figyelni, ha valaki százezer (100 000)…..
A felnőtt magyar internetezők több mint kétharmada inkább lemondana egy hónapra a tévénézésről, de az internet-hozzáférést nem tudná nélkülözni. Olyan, mint a levegő, láthatatlanul teszi a dolgát, optimális esetben gyors, mindig rendelkezésünkre áll, folyamatosan…..
Soultaker 2015.10.29 20:16:28
@hetykusz: Tény, hogy nagyrészt számháború, mint manapság sok minden más is de azért ár/érték arányban nekem a DIGI tűnik a legjobbnak. Már ahol van persze... Ez viszont erősen lehúzza őket összességében egy értékelésben. Néha még olyan helyeken sincs, ahol ránézésre simán megérné nekik szolgáltatni és mondjuk párszáz méterrel odébb simán dübörög a gigabites csomagjuk. Na meg elég hullámzónak tűnik a minőség. Nekem sose volt vele olyan bajom, amit ne oldottak volna meg a lehető leggyorsabban de hallok kevésbé pozitív véleményeket is.

Amikor anno szüleimhez bekötötték a DIGIt, akkor annak a garantált sávszélessége nagyobb volt, mint a több mint 2x drágább ADSL elméleti maximális sebessége(amit sose ért el) és nem csak a DIGI lenne képtelen tartani a 100%-os sebességet ha minden felhasználó ráugrana egyszerre a hálózatra.

Ahol most élek ott nincs DIGI, csak UPC és igazából kicsit zavar, hogy párszáz méterrel odébb ugyanezért a pénzért már gigabit van, de reálisan nézve a 60 megabit is bőven elég jelenleg. Bár a feltöltés lehetne jobb, de még ez a net is 6x gyorsabb, mint az előző albérletben ugyanennyibe kerülő kábelnet.
Az egyik legősibb, és kétségkívül leghatásosabb menedzsment technika az, amikor a főnök ordítva, üvöltve, kiabálva közli utasításait a beosztottjaival. A kívánt hatás eléréséhez ilyenkor javasolt obszcén kifejezéseket is használni, a célszemélyeket megalázni,…..
Soultaker 2015.09.07 19:07:04
@kokuszpok: Azt hiszem én se lennék boldog ilyen helyzetben a kollégákkal. Lehet, hogy én vállalom túl magam túl sokszor, de még úgy sose éreztem, hogy ne tudnám kitölteni a munkaidőt(sőt akár a szabadidőt is)munkával.
Soultaker 2015.09.07 20:07:41
@egysmás: Néha, amikor számomra új területre tévedünk munkában, akkor tényleg nem szeretek kapkodni, tehát végülis lehet lassúnak nevezni az elején, de az is tény, hogyha lenne elég ember, akkor nem nekem kéne mindennel foglalkozni.
Soultaker 2015.09.07 20:58:02
@egysmás: Nálunk most semmilyen biztonsági tartalék nincs sehol, már az is kisebbfajta probléma ha egyikünk a csapatunkból szabadságra megy, mert még a tudást se tudjuk 100%-ra átadni a többieknek.
De ez a munkahely még így is sokkal jobb, mint az előző, ahol ez a helyzet még rosszabb volt és még üvöltött is a főnök emellett minden nap, ami meglepő módon se az erőforráshiányt, se az egyéb problémákat nem oldotta meg.
Tavaly közel ugyanezzel a címmel készült hasonló válogatás. Azóta több tízezer újabb fedélzeti kamerás felvétel került a videómegosztó oldalakra, többségük 2014-ben is Oroszországból. Az alábbi felsorolásból a nagy kaukázusi bunyók, tömegbalesetek és rendőrös hajszák…..