Regisztráció Blogot indítok
Adatok
°

33 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
ypsylon gondolkodás nélkül 2013.01.18 20:19:59
welcome ..
° 2013.01.18 20:45:54
Sokan kíváncsiak arra, hogy egyes emberek, hogyan jutnak olyan elhatározásra, hogy átalakítsák testüket. A motivációk, ahogyan a minták is, személyenként változnak, mindenki különböző úton jut el oda, hogy maradandó változtatást csináltasson külső fedőrétegén. Ezt…..
Свияжский valami meredek 2009.04.08 12:58:00
fizetett hirdetés a kuruc.info-n:  (x)vicc...
Má' megy...?Tudjátok, igen csak pezseg az élet körülöttem, mióta megalapítottuk Zsolóval a Szvijazsszkij blogot. Multicégek árasztanak el ajánlataikkal, és az utcán újra és újra ismeretlenek szólítanak le, hogy "hé, nem te írtad azt a geciszar kritikát a Dealer-ről? gáz…..
mi sem egyszerűbb, mint megbotránkoztatni embereket! mi sem egyszerűbb, mint megbotránkoztatni az embereket - vallásra irányuló paródiákkal! mivel a szvijazsszkij blog olvasói (én és a zsolti) igényes és intelligens emberek, ez is meg kell, hogy történjen; a blog történetében…..
egy apró, alig érezhető ökölcsapás az élettől..
Свияжский haruna 2008.11.10 02:00:00
Szeretném felhívni a nagyérdemű figyelmét egy igen tehetséges író kolleginára, aki gyönyörű és csodaszép, és nem mellesleg kurvajó kritikát rittyentett össze Leonard Bernstein bácsi Mise c. előadásáról (amelyet holnap még módotokban áll megtekinteni). Olvassátok el a jól…..
ja, igen: szerkesztőségünket bombatámadás érte, feltehetőleg neonácik által, így a szerkesztőség sok kis zsidó tagja elhalálozott.viszont az utóbbi időkben a következő vicces kifejezések begépelésével találtak rá blogunkra:veterán+traktorokrol+archiv+filmek  …..
° 2008.10.27 23:32:25
Свияжский Anderson Pose 2008.10.27 23:28:00
Az Anderson Pose zenekar basszusgitárost keres! Enyhén szólva sürgős, mindenki riassza az összes ismerősét! Saját felszerelés, elkötelezettség fontos! Fotók, zene, némi olvasnivaló, egyéb információk a zenekarról a myspace.com/andersonpose oldalon! Ide kapcsolható vicces…..
Свияжский raketta 2008.04.23 00:21:00
ne haragudjatok hogy megint kaki kinggel jövök, de ezt látnotok kell. akarok egy olyan gitárt, mint amilyen neki van. őt meg elvenni feleségül. ez a zene teljesen odabasz. lőjetek fel egy rakettát...
Свияжский K 2008.09.03 15:34:52
pogo, tánci, végtelen sörhegyek, pattogatott kukorica, idegenekkel ordibálás, asztalon fetrengés, köpködés, legurulás a lépcsőn, teli söröskorsóba fejelés, székdobálás, hányás a férfivécében, pohár-falhozcsapkodás, s-core, the locust, superbutt, istenhátamögött,…..
Свияжский 5 364 parázs 2008.08.16 14:18:00
Na kész, a következő linkből senki nem maradhat ki. A kínaipiacos játékok, kacatok magyar nyelvű leírásai mindig izgalmasak, sokkal mulatságosabbak, mint maga a termék, a magyarul nem beszélő kis kínai erőltetett próbálkozásai, a használati útmutatók - kismillió humorista…..
Свияжский Deftones 2008.07.01 21:56:00
elég régóta akartam írni egy posztot a Deftones-ról, az egyik kedvenc metal zenekaromról, egy igazi egyéniségről a metal zene világában, és pár napja nem egy dal jár az agyamban, and that tears it. a deftones 1989-ben alakult, mikor mindenki még gimnazista srác volt, és igen nagy…..
ó,majd' elfelejtettem: a Made out of babies itt lesz budapesten az a38 hajón augusztus 24-én, ezer forintos beugróval, aminek a fele lefogasztható, szóval hogy is mondjam... kár volna kihagyni. ..
oké, minél tovább húzom, annál színvonaltalanabb lesz az egész, úgyhogy a legjobb, ha még most megosztom veletek ezeket, így félúton a borzasztó és a remek között, épp mielőtt vészesen késő lenne. két lemezről van szó, amelyek számomra az utóbbi, mondjuk, fél év nagy…..
Свияжский 3600 huf 2008.06.26 02:41:00
fantasztikus, eget rengető, hihetetlen, ehelkéhépehesztöhő, odabeszarásbaszásmiegymás: 2008.szeptember 30. kedd - A38      PELICAN!!!         ..
  friss lakótelepi lakás tulajdonosaként hősünk terhes gondolatok nélkül, derűsen ballag a közeli általános iskola felé lakógyűlésre. nyilvánvalóan élmény lesz.  - maga is a lakógyűlésre jön? - hangzik a kérdés az út túloldaláról a nagydarab, kopaszodó,…..
Свияжский ...Hey, you...! 2008.05.19 20:50:00
- hát, igazából szükségem van erre az ingre - mondta magában a lázadó -, de fokoznom kell a feltűnést, hogy eljusson az üzenetem azokhoz a birkákhoz is, akiknek a tojásdobálásról még nem esik le, mi a célom. igen, megcsinálom!    kivette tolltartójából a kedvenc…..
"humoristák" rovatunk második része ez, viszont ezt a pár linket (egyébként furdal a lelkiismeret, hogy csak utasítgatlak titeket erre-arra a honlapra) csak végtelenül türelmes emberek nézzék meg. első ránézésre andy milonakis egy 12 éves, mocskos szájú, elkényeztetett,…..
Свияжский uHmepIO 2008.05.14 20:03:00
Mint rutinos újságíró, az újságírás leendő doktora, okító jelleggel szeretném veletek megosztani azt a mélyinterjút, amelyet élettársammal, F. Gáborral készítettem, az életről, halálról, istenről, traktorokról. kérdések félkövéren.A sztárriporter és interjúalanya a…..
igazából jon lajoie-t már ezer éve be kellett volna mutatnom mindenkinek, aki nem ismeri, de csak most esett le, milyen lehetőségek rejlenek a blogírásban, meg hogy ez az egész felkerül a világhálóra... vágod? világháló! mindenki látja! bárhonnan! wow, eddig bele sem gondoltam...…..
Свияжский kakukktojás 2008.05.04 01:24:00
mivel tervezgetem, hogy ausztráliába költözöm, utánanéztem a google képkeresőben az ausztrál benszülötteknek, lévén köztük fogok élni. höh. na de nem is cséplem tovább a szót, szeretném, ha erős idegzetű, hangsúlyozom: erős idegzetű olvasónk beütné a google…..
Свияжский halacska 2008.04.30 02:03:00
filozófikus játék a newgrounds.com-ról, ami 2-3. gimiben igen népszerű honlap volt nálam, egy honlap, amit azoknak a tiniknek találtak ki, akik még keresik az útjukat, de ha tehetik, inkább nem is próbálkoznak vele, ezért unatkoznak. flash-játékok és animációk tömkelege,…..
ezért lehet hogy utálni fogtok egy páran (már ha van egy pár olvasónk) de képtelen vagyok kibírni, hogy ne rakjam ide. az utóbbi idők egyik leg felkavaróbb felvétele számomra nézhettek teljesen hülyének, de az idegösszeroppanás kerülgetett, mikor először néztem…..