Regisztráció Blogot indítok
Adatok
drSkiccPál

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Vastagbőr szúrta ki az utóbbi napok köztévés Híradóiból, hogy az emberek kifejezetten boldogok, amiért bevezették az új matricarendszert. Igaz összevágott felvételről van szó, de az valahogy nem került bele a műsorba, hogy például miért kell annak is 5000 forintos éves…..
drSkiccPál 2015.01.02 14:45:41
@Félix88: Kezdjük ott, hogy a "visító proletár" a te jó büdös kurva anyád! És ha még egyszer ilyen stílusban beszélsz, akkor mondok ennél cifrábbat is.

Ha már így összebarátkoztuk, folytassuk azzal, hogy ahogy a netadós baromságotoknál, úgy itt sem a konkrét összegről van szó, hanem az elvről.

Az elvről, miszerint azért fizess mert csak.
Mert nálunk a "slukker".

Hát a nagy faszt barátom, azt.

Majd ha a gazdáid megtisztelnek engem, adófizető állampolgárt azzal, hogy nem két perc alatt hánynak össze egy rendeletet, hasraütés jelleggel, akkor majd lehet szó arról, hogy fizessek bármiért is 200, 400, 5000 vagy akárhány forintot.

Itt viszont láthatóan nem ez történt, hiszen eleve 19 nappal a bevezetés előtt hallhatott a nép arról, hogy egyáltalán egy ilyen merénylet készül ellene.

Hogy pontosan hol kell fizetni, az 1 azaz EGY nappal a hatálybalépés előtt lett nyilvánosságra hozva, nemhogy a nép, de még olyan hűséges pártkatonák mint Hende Csaba se lettek hamarabb beavatva. Ezért is esküdött meg szegénykém mindenre ami szent, hogy a 86-os út bizony nem lesz fizetős, miközben szorgos jómunkásemberek már javában csavarozták is a MATRICA/VIGNETTE táblákat.

Nem kérdeztek meg senkit, se közlekedési szakembereket, se polgármestereket, se civileket, nem készültek hatástanulmányok, számítások, SEMMI! Egyszerűen hasraütöttek és közölték, hogy márpedig ez lesz. Mert csak.

Ja, hogy te jól jársz vele? Mindig vannak ilyenek, még Rákosi kommunista diktatúrával is volt aki jól járt. Egy darabig.

A tavaly áprilisi 2,1 milliós választási eredményedet meg konkrétan feldughatod. 2006-ban az MSZP+SZDSZ-re 2,6 millióan szavaztak, aztán mire volt elég? Ti már novemberben is csak 1 millióan voltatok és a decemberi adatok még ki se jöttek.
drSkiccPál 2015.01.02 14:57:47
@Guboo: Az ok az, hogy a Híradó régi forgatókönyvírói már mind nyugdjba mentek, vagy az Echo TV-hez szerződtek, az újak meg még nem tanultak bele eléggé a "szakmába". Aggodalomra semmi ok, hamarosan moszkvai tanulmányúton sajátíthatják el a Híradó készítés minden csínját-bínját, a legjobbak pedig phenjáni mesterképzésen is részt vehetnek.