Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Miranda15

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Luxikáink végre ismét itthon, így természetes közegükben követhetjük gyökérségeiket, elsőként rögtön Tündét kapjuk orcánkba, aki férjének, és annak ölében (!!!) ücsörgő 16 éves Danikának ecseteli, hogy jók voltak a pogramok, csak sok vót a köcsög. Bogi eközben már…..
Luxus (főnév)1. Drága javak bőséges birtoklása; a legjobb és legdrágább anyagi, illetve szellemi javak ésszerű szükségletet jóval meghaladó felhalmozása, használata és élvezete, ami a legnagyobb kényelmet és élvezetet adja az embernek; fényűzés.2. Túlzott költekezés; egy személy, közösség anyagi…..
A vidám ébredezős blokkot az önfeláldozó Mici csicsergése festi alá. Először azt fejtegeti, hogy ő vállalná a kiesést is, ha cserébe kemény kárszegű kedvese maradhatna, kicsit később pedig már Vivien hegyes csöcseinek jósol. Úgy véli, ő vagy Krisztián megy párbajra, ezért  arra tekintettel, hogy…..
Míg az előző részben komolyan aggódtam amiatt, hogy félrészeg kirakatparasztokra bízták egy ártatlan kis boci világrajövetelét, mára megvilágosodtam, hogy ez csak egy reality, ahol semmit nem bíznak a véletlenre. Ma új szereplőkkel bővült a tanya, akik nem is sokban térnek el az eddigi lakóktól...
  Gólem a Számkivetett 2-t játssza a tengerparton, ahol láthatóan jobban érzi magát, mint a fák között, de ez közel sem azt jelenti, hogy beszélni vagy hangsúlyozni megtanult volna. Ma lecsap a Fekete Angyal, egy bula hazamegy. Ez meg egy rövid hogyvolt lesz, majd egyszer elmondom,…..
Ha nem látom a tegnapi adást, el sem hiszem, ami történt benne, de haladjunk szépen sorban. A kedves kommentelőknek köszönhetően már tudjuk, hogy Dóri tetkóján a “natúr francia 1500 dirham, anál 3000, egész éjszaka 8000” sor helyett a “szeretem a faszt, hát még ha fizetnek…..
Miranda15 2015.01.02 00:19:33
@Micsell: ja,láttam.köszi :)
Miranda15 2015.01.02 00:20:57
@csincsilla72: tényleg jogos,de alapból én sem utálom.még képes is vagyok megsajnálni h magára maradt de bizti megoldja ezt is mert olyan típus
Miranda15 2015.01.02 00:22:44
@Mók_Ica: hát el... az biztos.Kíváncsi vagyok mi lesz vele ezek után.Nem látom át annyira a játékot szerintem mint Ti