Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hammer of Justice

0 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A gondolom már tervbe vett fing és böfiadó előtt most az úgymond egészségtelen élelmiszeradót (hamburger, chipsadó) fogják kivetni a népre, természetesen a mi egészségünk óvása érdekében. Persze engem is érinteni fog mint mindenkit, mert bár nem gyakran, de azért én is…..
Rossz PC Juniorok And1 - CoD2 2009.07.14 19:00:00
Egy mostanra már igazi klasszikussá vált játék bemutatója :)..
Úgy néz ki, lengyel barátaink (EVM-hez hasonlóan) valamelyest összerázták magukat. Utóbbi időben (ha hinni lehet a kritikáknak) korrekt, vagy akár jó játékokat is kiadott ez a cég. Például a World of Goo, amelyet mindenhonnan istenítenek. Úgyhogy kaptok innen egy baráti…..
Lehet, hogy szimpla, lehet, hogy semmi értelme és az is lehet, hogy kb 10 másodpercig szórakoztató, de az enyém :) Köszönöm Chipppa!Klikk..
Hammer of Justice 2009.04.23 19:08:14
Na kérem szépen, ez is meglett! 2007 április 22.-én jelent itt meg a legelső bejegyzés és jól emlékszem, ahogy egyesek még 2007-ben cikiztek, hogy "Max fél évet adok neki, azt eltűnik", erre tessék. Ezúton is köszönöm nektek a hűséget (már akik még itt vannak :P),…..
Szerintem már mindenki rájött magától is, hogy a videók között előbukkant olyan dolog, ahol hülyeséget beszéltem. Azaz hibáztam.Nincs ezen mit titkolni, nem vagyok Irate Gamer (tényleg, az létezik még?), hogy eltussoljam ezt. Természetesen senki nem dicsekszik azzal, ha valamit…..
Korábban már igen keményen anyáztam egy sort, amikor jobban foglalkoztam a 06-os kiadással. Nos, most folytatnám. Pár napja játszottam egy Crystal Palace - Norvégia meccset, ahol (csodák csodájára!) betaláltam a kapuba. Legalábbis ezt hittem én, kis naív... Felállt,…..
Szerintem sokan emlékeztek Korponai-ra( aki nem az írja be a keresőbe: Kisjátékok). Nos A Korponai Terrorszervezet 2. fenyegetéssel teli videója!  Nemkomolyanvenni ;)..
Tom_Bizkit elkészített egy másfajta malőr videót a Star Wars Jedi Knight II: Jedi Outcast-ból. Marha nagy, ahogy a bejátszások alatt valamiért közelharc folyik és azok tudomást sem vesznek róla :P A szilveszteri videómnál hála nektek (ha minden igaz), megoldódtak a technikai…..
Hammer of Justice 2008.12.28 12:32:26
Olvassátok el a korábbi felvezetőt, nem túlzott senki. Ez a mélypont.Sountrack: Bert Kaempfert - Afrikaan Beat ..
Rossz PC játékok sorozat Update 2008.12.01 15:20:00
Nincs mese, egyszerűen nem akar összejönni a felvétel. Mikor korábban DOS-os játékokat vettem fel (Barbie SM, Flinstones...) azt ablakban játszottam és SnagIt-el gyönyörűen fel lehetett venni. Ennél hiába indítom el a játékot DOSBox-al, rettenetesen szaggat (4mp egy…..
Kiddny, a második nyereményjáték nyertese nem húzta az időt, máris készített egy "Rosszkár Gálát", ahol megköszönte a bizalmat :) Nagyon jó kis videó, nézzétek meg. ..
Soundtrack: Hot Butter - Popcorn Játékot köszönöm SzTomcat-nek. Fraps valamiért megint csak lassítva vette fel a játékmenetet.  *Akkor olvasd, ha láttad a videót* Ennél a játéknál tényleg teljesen tanácstalan voltam... Sok futam után állandóan kikaptam, igaz még nem…..
Rossz PC játékok sorozat M&M ? 2008.04.05 07:22:00
Edvárd a Gladiator Death Match Arena-ban ismerős karakterekre lelt... ..
BenyoBoy (aki többek közt a Metalt és a Scooter Pro-t adta anno) a youtube-on egy érdekes kommentet írt. Hol a mellbimbója és a köldöke?És tényleg! Hogy nem tűnt ez fel nekem? Itt az Akimbo borítója! A múltkori videóm után sokan követelték a vöröshagymakrém maradék…..
Hmm... a Lányok is beszállnak a ringbe :)  ..