Regisztráció Blogot indítok
Adatok
os

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy óra harminchárom perc. Három nap minimális alvással és reggel nyolckor megint ott vagyunk. Amit azonban mára elterveztünk, azt meg is csináltuk. A tegnapi szopóroller tovább gurult, megint egy méterrel közelebb a hegy csúcsához. Ott van minden, a helyén. Autó, motor, shop,…..
w Sorstalanság 2009.12.17 05:00:00
Valaha sokat, eleget írtam arról, hogy melyik konkrét tévéműsor miért és hogyan szar. Majd amikor számot vetettem az addigi munkásságommal, feltettem magamnak a kérdést: vajon miért nézek tévét, ha egyszer szar a műsor? Ezt egyébként egyes olvasók már évekkel korábban…..
Saját farkába harapó kígyót alkot ez a feladvány: aki elolvassa a Peugeot történetéről szóló könyvet, az talán meg is nyerheti azzal, hogy leírja nekünk az alsó részletfotón látható Peugeot típusjelzését és évjáratát. Legyen ön az, aki átvágja a gordiuszi csomót, és…..
os 2009.12.12 17:41:41
Nem is az a meglepetés, hogy Keleti Andi lett a dzsungel királynője, hiszen ezt az elejétől sejteni lehetett, hanem az, hogy Szőke András Rippel Ferit megelőzve bentmaradt. Mondjuk a nézők nyilván nem a Vattatyúk rendezőjét látták Bandiban, hanem Szőke kapitányt, ezért nyomtak rá…..
comment:com Kitty, Kata, Jackie 2008.03.30 15:00:00
Tűzvonalban-függőként egyértelmű, hogy első helyen a sorozat mai epizódját fogom ajánlani. Habár már annyira régen volt az előző epizód, hogy nem is emlékszem hol hagytuk abba, valahol ott, hogy Demsa Bordást kéri meg játszon már léci a kezére, hogy kinyírhassa Szavinyit…..
A tegnapi kommentekből kiderült, hogy vannak régi rajongók, akiknek uncsi már a Miért éppen Alaszka? (Viasat3, 19:00). Ezen talán segíthet, ha a csatornának ma tényleg a következő részt sikerül adásba szuszekolnia. Reménykedjünk. A sorozatok háza táján egyébként a…..
os 2008.03.11 20:26:07
Ma igazán nem panaszkodhat senki ember fia. Nemcsak a sorozatfalók kapják meg a magukét, hanem a mezei filmrajongók is gyakorlatilag minden műfajban. De mielőtt belekezdenénk az esti programba a hétfőtől és a nagy magyar valóságtól meggyötört lelkünket mindenképp regeneráljuk a…..
comment:com Sas, Wenders, Welles 2008.02.02 14:56:00
Langymeleg szombat esténk lesz, odakint február van és délután 10 fok, odabent a dobozban meg közepesen érdekes filmek. Ha délután kezdjük a tévézést, akkor alapozzunk az Ushuaia expedíció című, természet- és kultúrantropológiai filmmel. Ebben a részben Ladakhba látogatnak az…..
os 2008.02.02 16:33:26