Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gojo

1 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Találtam (khmmm...) a neten egy magyar fordítást a space marine codex-ről, akit érdekel esetleg akár le is töltheti (1 MB, PDF): Űrgárdista Kódex Reméljük az angolul kevésbé tudó SM-rajongók ezentúl felkészültebben érkezhetnek az összecsapásokra! :) A készítőnek a…..
Múlt héten játszottam Csanád barátommal egy 2500 pöttyös High Elf - Lizardmen csatát. Csanádról tudni kell, hogy lassan játszik. Akik ismernek tudják, hogy én sem vagyok az az Old Shatterhand, de Cs hozzám képes törött lábú lajhár egy csiga hátán. Kemény 6 órába telt…..
Project: Dawi-Zharr Hadigépek 2009.04.14 17:52:00
Még nem sikerült megszereznem a GSem, de gondoltam addig se hanyagolom a projectet, befejeztem festését a varázslónak, valamint csináltam 3 hadigépet. A varázslónak a bőrével egyáltalán nem vagyok megelégedve, próbáltam valami gonosz démonikus elfajzott bőrt, hát nem nagyon…..
Befejeztem őket, ők is maximálisan TTQra szánva, képek elég rosszak lettek, de szerintem asztalon elég jól mutató osztag lett. Nem tudom miért pont őket fejeztem be, mert életemben talán 1szer hoztam black orkokat, amikor Grimgor listáját próbálgattam. Persze sajnos még hátra van…..
kiscsapat 2009.04.01 17:38:54
asdf asdf ..