Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Agi_7

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A lányom 37 éves, két lánya van. Igazi Édesanya, példásan neveli a gyerekeit. Büszke vagyok rá. Az élet úgy hozta, hogy a gyermekei Édesapjával külön váltak az útjaik, de megmaradt a jó kapcsolat. A lányom három éve együtt élt egy szintén nagyon család centrikus fiatalemberrel. Az idő múlásával a…..
Agi_7 2017.06.15 10:44:28
@Krumpli Bogart: a tulajdoni lap lekérésekhez hozzáférést nem adnak ám minden ügyintézőnek. Biz. esetben illetékhez is kötött, a polgárnak meg rendelkezni kell vele. Legjobb az lenne, ha kitalálná az ügyintéző már a cikk írója érkezése pillanatában, hogy mi kell neki és azt a varázspálcájával már prezentálná is. Több sebből vérzik ez a panaszáradat, pár apró részlet kimaradhatott.... ol. senkinek sincs megtiltva, hogy ügyfélfogadási időben, egyeztetés nélkül jelenjen meg okmányirodában, az időpontegyeztetés pusztán egy alternatív megoldás. Volt ebben a sztoriban töketlenkedés a panaszos részéről is ebben biztos vagyok. Továbbá Leordítász királlyal értek egyet: nem lehet kijelenteni senkit az állandó lakcíméről, max. fiktiváltatni lehet a lakcímét erre irányuló eljárás esetén, de arról értesült volna..... és senkit sem szoktak szabálysértés miatt elmarasztalni, meg gyereket elszakítani a családjától lakcímrendezési probléma miatt. Ha mégis elhangzott ez és nem tök más konstellációban, akkor egy csúcsidiótát fogtak ki.
Agi_7 2017.06.15 10:50:21
@kpetya: Az eljárási törvény miatt az idegennyelvű dokumentumokat a kérelmezőnek OFFI-s (Országos Fordító-
és Fordításhitelesítő Iroda) azaz közhiteles fordítással ellátva kell beadnia akkor is, ha az aktuális ügyintéző perfekt beszéli azt az idegen nyelvet. Ennek garanciális okai vannak. Pl. az, hogy ki végezhet Magyarországon közhiteles fordítást, amelyért jogi felelősséggel tartozik. Ha ezután sem érthető, az nem az ügyintéző számlájára írható.
Agi_7 2017.06.15 10:52:00
@öreg38: Van akinek ettől hamarabb is sikerül.......