Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Viola Erdei

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A HR-es állásinterjús szokásokat sokszor éri az a kritika, hogy színház az egész, és nincs is értelme. Leginkább az alábbi kérdések miatt gondolja ezt sok álláskereső – és ezek esetében egyet is kell értenem velük. Állásinterjú-stratégiákkal azt tanítom nekik, hogy ezekből hogyan lehet kimozdítani…..
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre   Tisztelt Munkahelyi Terror Blog! Lányom október óta dogozik Közép-Budán egy postán.Most tanulja a szakmát. A tanulás abból áll,hogy néhány perc alatt elmondják,hogy mit kell tenni a különböző…..
Viola Erdei 2017.02.22 19:26:56
@Sörömpőőr:
Az a baj,hogy a cégnél mindenki elmondja ennek a "kedvesnek " az ügyes bajos dolgát, bánatát. Ez vissza jön a helyére és van még két a tökéletesség minta szobra kolléganőm és kitargyaljak nagyon csúnyán a többieket. Sajnos mind a három protekcioval került ide.
Már úgy megyek be a munkahelyemre, mint a színházba. Tiszta játszmák könyve, néha ingyenes onfenyezesi kurzuson veszek részt. Szóval a jó oldalát is kell nézni..
Sajnos a közvetlen főnököm nagyon súlyos neurológiai és pszichológiai problémák sokaságával küzd.
Ezt az embert nem lett volna szabad vezetove kinevezni. A főnököm csak az angol nyelvet tudta elsajatitani én négy nyelven beszélek.