Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Citromka1

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Végre. Van egy egyelőre névtelenségbe burkolózó magyar újságíró, aki a hónapok óta tartó menekültmizéria közepette fogta magát, és belevágott egy pofonegyszerű, de…..
Citromka1 2015.08.14 11:34:51
@Conchobar: " '56-ban ugyanezt csináltuk" Valóban. És úgy bántak velünk, mint mi most a menekültekkel.
Citromka1 2015.08.14 11:38:57
@Conchobar: Más egy rabló, más egy menekült. Két teljesen más dolgot ne hasonlíts össze. Buta balek vagyok? Lehet, hisz itt vitázok ilyen okos, emberséges emberekkel! Pedig tudom a törvényt: Idiótával ne vitatkozz, mert lehúz a saját szintjére és legyőz a rutinjával .
Sajnos nem vagyok nagyon otthon a Class FM reggeli műsorában, illetve az abban szereplők közül csak a három műsorvezetőt ismerem fel képről, a néha megszólaló női hangokat nem tudom beazonosítani, így azt…..
Citromka1 2015.08.07 11:36:14
@Igaz Magyar (nem libsi): Ha kíváncsi vagy, olvass '56-ról, a magyarok meneküléséről, a befogadó országok hozzáállásáról. Ott a válasz!
Citromka1 2015.08.07 11:41:54
@megettem az aranybornyút: Szerintem attól hánysz, hogy megfeküdte a gyomrodat az aranyborjú! Mohó vagy! Oszt mégis, azok a férfiak, akikről beszélsz, mi a fenével védenék a hazájukat? A puszta kezükkel? Mielőtt írsz, próbáld meg a helyükbe képzelni magadat! Mi lenne a fontosabb? Hogy megvédd a házadat, amit úgyis le fognak rombolni, bombázni, stb, vagy menekíteni a családodat, a puszta életüket menteni?
Hajtsd szépen a térdemre a debilis kis fejecskédet, csukd be a csipás szemedet, mesélek neked kicsit. Egyszer volt, mindjárt nem lesz egy szép kis ország. Abban sok, okosnál okosabb ember ült szorgosan a karosszékben és nagyon, de nagyon okosak voltak. Egyik nagyon okosabb volt, mint a…..
Citromka1 2015.01.23 19:26:25
Ennek a bejegyzésnek az olvasását SENKINEK nem ajánlom! Nem hiszem el, hogy létezik ilyen! A média egymásra licitál, ki tud többet a semmiről, azt mennyire gusztán tálalja a drágajó közönségének. Most akkor Orbán Viktor ad pénzt a jobboldali médiának, vagy nem ad? Esküszöm,…..
Az elmúlt hetekben egyértelművé vált, amit azért valahol minden hírfogyasztó sejtett: Gyurcsány Ferenc rástartolt a miniszterelnöki szék visszaszerzésére. Persze - lévén profi politikus - ezt ő egy jó ideig még nem fogja elismerni. De nézzük, mivel töltötte az időt…..
Citromka1 2015.01.05 17:58:16
@horex: Olyan nincs, hogy valakit nem lehet eltávolítani! Nála nagyobb emberek is megbuktak már! Akkor mi lesz? Királlyá választatja magát, és a kiskirályfi lesz az utód?
Citromka1 2015.01.05 18:14:58
@KUHULIN: Igen, az is baj! Valahol valami arany középút a megfelelő. Olyan pártokkal, akik nem azért jönnek létre választás előtt egy hónappal, hogy felvegyék a pénzt, hanem azért, hogy igazi programot, igazi alternativát adjanak!
Citromka1 2015.01.05 18:37:28
@KUHULIN: Hogy jön ide az ÁVÓ?
Nem tudjuk, mi a célja - bár tippünk van -, de a kormány egy olyan durván csúsztatásokkal teli kampánnyal zárja az évet, amelyhez képest a fekete-fehér képen búslakodó, majd a tököm tudja milyen tisztítószertől egyszerre ropogósra vasalt fehér ingben, mosolyogva és boldogan…..